10-DAGES ADVANCED BARTENDING

Bliv en af de bedste i branchen med EBS!

Hvad kan du forvente af dit 10-dages kursus i Advanced Bartending

10-dages kurset i Advanced Bartending er EBS’s ultimative mixology kursus; det er designet til at give allerede dygtige bartendere mulighed for at tage deres evner til det næste niveau, i forhold til cocktails, udstyr og ingredienser. Kurset dækker en række forskellige metoder, og fokuserer på både de praktiske og teoretiske sider af erhvervet. Vores 10-dages kursus i Advanced Bartending er det oplagte næste skridt for tidligere EBS studerende, og bartendere der allerede har bartending erfaring. Hvis du ønsker at levere en problemfri kundeservice med personlighed, vise din mixology viden og praktiske dygtighed, er vores 10-dages kursus i Advanced Bartending, det rigtige kursus for dig!

Hvert modul er omhyggeligt designet, for at gøre dig endnu bedre end konkurrenterne i branchen. Vores brancheførende instruktører opdaterer konstant vores kursusprogram, så du kan tilmelde dig kurset, og være helt sikker på, at du vil blive undervist i de nyeste og mest efterspurgte tricks inden for branchen.

3 grunde til at bestille nu

Bliv en der skiller sig ud, en all-round mester bag baren. Dette 10-dages kursus i Advanced Bartending vil forvandle dig fra en Jedi Knight til en Jedi Mester bag baren. Her er tre grunde til at tilmelde sig kurset nu!

  1. Lær nye cocktails designet af de verdenskendte bartendere: Johannes Kinch & Marian Beke.
  2. Lær værdien af små detaljer; disse vil give dig drikkepenge!
  3. Vores 10-dages kursus vil få din profil til at skille sig ud på Matchstaff.com
Mere info Bestil nu

Støttet af de største spiritusmærker i branchen

En stor del af de bedste spiritusmærker i branchen har anerkendt os som verdens førende bartenderskole, på grund af vores standard ekspertise som vi bibringer vores elever. Vi har derfor opbakning fra nogle af de største navne i branchen, hvilket betyder, at du ikke kun vil modtage verdensklasse træning, men også vil beskæftige dig med verdensklasse ingredienser.

EBS Brands

Læs mere om dit barkursus i dag

Læn dig tilbage, slap af og tag et kig på, hvad du kan forvente af dit 10-dages kurset i Advanced Bartending kursus. Er du klar til at ændre dit liv? Tryk afspil…

KURSUS PENSUM - 10-DAGES ADVANCED BARTENDING

Mixologist vs den moderne bartender – hvad er forskellen?


Jerry Thomas, kendt som den amerikanske far af mixology, arbejdede som bartender i San Francisco, i 1860’erne. Hvor meget tror du mixology har ændret sig siden da? Du kommer til at lære om historien og udviklingen af mixology, samt hvad det kræver for at blive en mixologist. Du vil analysere ordet ‘bartender’, hvad det har repræsenteret gennem historien, og hvad det betyder i dag.

01-580x2403

Før og under forbudstiden


Det amerikanske forbud ændrede samfundets holdning til alkohol; det er derfor, det er vigtigt at være bekendt med denne periode. Mange drinks blev opfundet under optakten til forbudet. Nogle af disse klassiske drinks har været i omløb siden 1800 tallet, og du kommer til at lære nogle af de oprindelige opskrifter og smage dem! Du kommer til at lære:

  • Hvad folk drak før, under og efter forbudet
  • Drinks, fra før cocktail tiden, såsom punch, cobblers og slings
  • Historien om cocktails, hvilket år de blev opfundet, og hvem der opfandt dem

02-580x2403

Bartenderens rejse – fra fortid til nutid


Lær om bartenderens historie, hvordan branchen og håndværket har ændret og udviklet erhvervet gennem årene. Derudover vil du opdage betydningen af ingredienser, teknikker og udstyr der kræves for at lave cocktails af høj kvalitet.

03-580x2403

Metoder / teknikker og udstyr


Nogle drinks skal laves på bestemte måder, for at smage helt perfekt, en af de mest kendte eksempler på dette er James Bonds berømte citat ‘martini shaken not stirred’. Vi vil lære dig alle de forskellige metoder, teknikker og typer af udstyr, der er nødvendige for at lave drinks, sammen med forklaringerne. Du kommer til at lære:

  • Hvilken metode er bedst egnet til forskellige drinks
  • Hvorfor nogle drinks er shaken, stirred eller rolled
  • Udstyr, der bruges i dag, måleenheder som chiggers og særlige cocktail shakers
  • Noget af det udstyr, der blev anvendt i branchens historie, såsom en‘Lewis Bag’, gamle måleenheder som vinglas og spiseskeer
  • Hvordan man shaker en drink, forskellige typer shakere, og hvorfor de påvirker de cocktails vi drikker
  • Hvordan du stirrer en drink korrekt
  • Forskellige typer af barskeer
  • Forskellige mixing teknikker

04-580x2403

Cocktail kategorier, familier og temaer


For fuldt ud at forstå og værdsætte en drink, skal du smage den! Du kommer til at lære om historien bag disse drinks, og får derefter sat dine smagsløg på en prøve med en smagsprøve af cocktails fra forskellige familier. Du kommer til at lære:

  • At forstå historien om disse drinks, hvornår de blev opfundet, opskrifter, typiske ingredienser og udstyr, der anvendes til at lave dem osv.
  • At bruge moderne teknikker og stilarter til at lave cocktails fra Johannes Kinch & Marian Beke ved hjælp af stilfulde teknikker, ingredienser, produkter og pynt
  • En prøvesmagning på omkring 20 drinks, fra klassiske favoritter til moderne vidundere.

05-580x2403

Praktisk træning


Nu kan du sætte din hjemmelavede viden i praksis ved at lave nogle af disse spændende ingredienser fra bunden. Det er sådan du bliver klogere, vi ønsker at give dig “praktisk” træning.

  • Lav dine egne produkter såsom pureer, skum, sirup og cordials osv.
  • Forstå kvaliteten af en cocktail
  • Betydningen af udseendet på en cocktail

06-580x2403

Grundlæggende molekylær Mixology


Du kommer til at lære det grundlæggende i molekylær mixology, hvordan du laver din egen drink med Green Chartreuse eller Aperol. Desuden kommer du til at lære at smoke en cocktail, lave kaviar og forskellige variationer af skum, og den interessante fat-washing proces.

07-580x2403

Is


Du vil lære om is, som er en vigtig ingrediens i en drink. Du kommer til at lære:

  • Hvordan du bruger is til at ændre dynamikken i en drink
  • Hvorfor visse typer og former af is er vigtige
  • Hvordan du former forskellige isstykker ved hjælp af en kniv eller en issyl
  • Formålet med is, om du vil have drinken til at vare længere, om den skal fortyndes, eller om den blot skal være så kold som mulig!

08-580x2401

Seminarer fra branche eksperter


En til to gange om ugen, afholder vi et seminar med en branche ekspert og diskuterer en bestemt spritus i detaljer, såsom cognac, gin, rom og tequila. På hvert seminar kigger vi på historien om spritussen (fra den blev skabt indtil nu), en kreativ session, hvor vi laver nogle klassiske drinks med dagens spritus og endelig en prøvesmagning!

09-580x2401

4STEPS2HEAVEN


I denne master class, vil vi vise hvordan 4 enkle trin kan skabe en himmelsk velsmagende drink. Vi vil lave drinks fra bunden, ved hjælp af disse 4 enkle trin:

  • Temperatur
  • Balance
  • Aromatisering
  • Stretching.

Vi sætter disse trin i praksis og laver et par drinks som du kan smage , så du kan forstå, hvordan grundlæggende mixology fungerer.

10-580x2401

Bartræning


I denne bartræning master class kommer du til at lære, hvordan du sætter en velfungerende bar op. Du kommer til at lære rækkefølgen, som du bør lave cocktails i, så de er af højeste kvalitet. Du kommer til at lære, hvornår der skal bruges is , så dine cocktails er så friske som mulige. Cocktail præsentationen er en stor del af, hvad der gør dem så populære, er at de er visuelle tiltrækkende. Hvis du kan perfektionere det visuelle aspekt og samtidig involvere dine gæster i bartending processen; vil du med garanti imponere dine gæster.

11-580x2401

Her finder du 10-dages kurset i avanceret bartending:

Få adgang til din gratis brochure nu

Din brochure dækker alt, du behøver at vide omkring dit 10-dages advanced bartending. Klik nedenfor for at se din brochure online og få styr på det hele med EBS' ultimative bartenderkursus

Search the list by typing your country name, or enter your country code to select country

EBS CARE

EBS er den eneste barskole i verden som kan tilbyde en usædvanlig høj service til vores elever. Vores support team står klar til at svare på hvilket som helst spørgsmål du har før, under og efter dit kursus. Mød folkene bag, der står klar til at ændre dit liv i dag.

Mød EBS CARE!

Hvorfor EBS

Der er mange årsager til EBS skiller sig ud sammenlignet med andre barskoler. Spørger du vores elever, er en af de mest appelerende grunde MatchStaff.com! MatchStaff.com er verdens største jobportal for bartender, designet udeukkende for EBS Studerende. Vi vil gerne støtte på vej mod den livestil, som du har arbejdet for og er derfor 100% engageret i at hjælpe dig nå dit mål! Find flere grunde til hvorfor EBS er det rette kursus for dig!

Læs mere

EBS LIVET

Vil du vide mere om EBS? Tag et kik på vores seneste blog indlæg, skole nyheder og tendenser i branchen lige her. God fornøjelse!

EBS SOCIALE NETVÆRK

Følg os på vores sociale medie kanaler, og bliv opdateret omkring vores studerende og barskoler.