2-dages kursus i Working Flair i Las Vegas

Det er flair bartending når det er bedst, og det vil efterlade dig målløs” – Brian Texmo, EBS Las Vegas

Lær alt om 2-dages kursus i Working Flair

Dette 2-dages kursus i Working Flair er det mest avancerede og unikke flair-træningsprogram i verden. I lbet af dette 2-dages kursus i Working Flair, vil du lære hvordan du imponerer dine gæster med magiske flair tricks, samtidig med du bevarer kvaliteten og hastigheden under fremstillingen af dine cocktails.

Hvad vil kurset lære dig

Kurset vil lære dig at fremstille drinks, imens du demonstrerer en vifte af fantastiske flair færdigheder, inklusiv napkin, glass, is, garnish, og utallige flaske tricks. Desuden vil du lære cirka 10 forskellige smarte pours, som vil tilføje ekstra stil og sans til de drinks du laver. Du vil lære alle disse tricks på en effektiv måde, og vores verdensklasse instruktører vil sørge for, at du bliver perfekt til alle disse pours og tricks, på blot to dage.

Hvordan vil det forbedre mit arbejde?

Dette 2-dages kursus i Working Flair fokuserer også på kundeservice og samspillet med gæsterne, imens du viser dine flair færdigheder. Disse særlige kundeserviceteknikker skaber en frsteklasses oplevelse, som dine gæster ikke får andre steder. Ved at gå det ekstra skridt for dine kunder, vil du tjene flere penge end nogensinde, når du arbejder bag baren. Når du består dette 2-dages kursus i Working Flair, vil du have en ekstra uvurderlig kvalifikation du kan tilfje til dit CV.

3 grunde til at bestille nu

1. Lær vilde flair tricks som du ikke ville lærer andre stedder
  2. Mere end 70 flair moves på bare 2 dage
  3. Lær helt særlige kundeserviceteknikker, der med garanti vil forge dine drikkepenge

KURSUS PENSUM - 2-dages kursus i Working Flair i Las Vegas

• 1 flaske med half spin og grebskifte
  • 1 flaske slide bag ryggen
  • 5 variationer af 1 flaske balance move
  • Kast fra en hånd til en anden, foran

04-One-bottle-Moves

Moves med dobbelt barværktøj

• 4 variationer af flaske snatch
  • 2 store n pour grebskifte rundt om hovedet
  • Flaske og tin swipe igennem
  • Pour og swipe igennem

05-Two-Object-Moves

Moved med triple barværktøj

• 2 variationer med 2 shakers og 1 flaske roll og pour

06-Three-Object-Moves

Pour Moves

• Kryds hænder smooth pour
  • Pour på toppen af baren og cut
  • 3 variationer af 1 flaske finger twist og pour
  • Kast og fang direkte ind i pour
  • Jigger og flaske roll
  • 1 flaske roll og pour
  • Flaske og tin twist og pour med en hånd

07 Pour Moves 580x240

Din brochure dækker alt, du behøver at vide om dit 2-dages working flair. Klik nedenfor for at se din brochure online og tag det første skridt mod at mestre over 70 flair moves!