5-dages barista kursus

Lær at være barista af den verdenskendte kaffe ekspert – Fabio Milani!

Hvad kan du forvente af dit 5-dages barista kursus?

Vores 5-dages barista kursus er det første af sin slags i EBS’ historie. Det er et helt kursus dedikeret til baristaer. Kurset kræver ikke tidligere erfaring, så alle er velkomne! Kurset er dog også for dig, der allerede har erfaring som barista, men ønsker mere praktisk og teoretisk viden.
Vidste du, at kaffe er verdens anden mest handlede vare næst efter petroleum? Hvert år bliver der drukket 400 milliarder kopper kaffe!
Der er især en mand, som forstår og værdsætter kaffens betydning, og det er Fabio Milani – hjernen bag barista kurset. Fabio er kaffe ekspert og international kaffe konsulent med over 10 års erfaring. Fabio er også en af pionererne inden for nutidens store fænomen – kaffe flair. Du finder ikke en dygtigere kaffe ekspert noget andet sted!

Fabio har samlet al sin viden og erfaring i et 5-dages barista kursus, så du kan få en gennemgående forståelse af kaffebønnens rejse. Du vil blive guidet gennem alle kaffens faser, lige fra øjeblikket hvor frugten plukkes, til ristningen, for i sidste ende at lande i din kop. Du vil også lære praktiske færdigheder, eksempelvis hvordan du håndterer mælken, latte kunst, kundeservice og endda få en smagsprøve på barista markedsføring. Sidst, men ikke mindst, så vil EBS Rome afholde seminarer om bryggemetoder, kaffe flair og kaffe mixologi.

Rancilio & EBS

Hos #EBSRome Barista Akademi bruger vi Rancilio kaffeprodukter for at sikre, at vores studerende er udstyret med de bedste produkter, som vil hjælpe dem med at nå deres fulde potentiale.

3 grunde til at booke nu

Drømmer du om at blive professionel barista? Så er du kommet til det rette sted! Med vores 5-dages barista kursus lærer du alt, du skal vide om at være barista i vores specialbyggede lokaler. Her er tre grunde til, hvorfor du skal book nu:

1) Kurset er skabt af barista mesteren – Fabio Milani!
2) Lær at være barista i et helt nyt, speciallavet barista center.
3) Lær at lave latte kunst, bryggemetoder, håndtere mælk og kaffe flair.

KURSUS PENSUM - 5-dages barista kursus

De 6 M’er

Det er her, du lærer alt det grundlæggende om at være barista. Du lærer, hvordan du skal opsætte, rengøre og vedligeholde en arbejdsstation, så den lever op til professionelle standarder. Du vil også blive introduceret til de 6 M’er, som er et sæt af italienske barista teknikker, der alle begynder med bogstavet, m. Med de 6 M’er lærer du om kaffeblandinger, oprindelse, formaling, markedsføring og espresso maskinen. De 6 M’er er:
1.      Miscela – Blanding
2.      Macinatura – Formaling
3.      Macchina – Maskine
4.      Mano del Barista – Baristaens hånd
5.      Manutenzione e Pulizia – Vedligeholdelse og rengøring
6.      Marketing – Markedsføring

De 5 L’er

De 5 L’er dækker over et andet fundamentalt element af kaffe og barista viden – nemlig mælk. Du vil lære alt om mælk gennem de 5 L’er, som er et sæt af italienske barista teknikker, der alle begynder med bogstavet, l. De indebærer forskellige typer af mælk og udstyr, der bruges til at lave perfekt skum og latte kunst. De 5 L’er er:

1.      Latte – Mælk
2.      Lattiera – Mælkekande
3.      Lancia Vapore – Damprøret
4.      Lavorazione – Forarbejdning
5.      Latte Art – Latte kunst

Latte kunst

Latte eller mælkeskums kunst er evnen til at skabe et kunstværk af den mælk, som er øverst på kaffen. Med barista kurset vil du få indsigt i både den teoretiske og praktiske del af latte kunst. Du vil lære en række teknikker til at lave mælkeskum og få den perfekte tekstur til at tegne på overfladen af cappuccinoen.

Du vil også lære forskellige tegne og free pour teknikker. En af dem er blandt andet at bruge en latte pen til at tegne æbler, hjerter, blade og tulipaner på din cappuccino. Sidst, men ikke mindst, lærer du at pynte din cappuccino med chokolade topping.

Seminar i kaffebrygning og kaffe flair

Der er utrolig mange måder at brygge kaffe på, og hver made giver et anderledes resultat. Kaffebrygning er sådan et stort emne, at dit 5-dages barista kursus kun vil dække nogle at metoderne. Du vil fokusere på V60, AeroPress, Syphon og French Press brygningsmetoder.

Under den anden del af seminaret vil du lære om den teoretiske del af kaffe flair og få lov til at øve et par kaffe flair moves.

Eksamen

Nu er det tid til, at du skal sætte alt det, du har lært, sammen og vise, hvad du kan til EBS barista eksamen. Til eksamen skal du præsentere din teoretiske og praktiske barista viden, så sørg for at forberede dig ordentligt.

DINE DESTINATIONER TIL 5-DAGES BARISTA KURSUS:

Dit 5-dages barista kursus er i øjeblikket kun muligt i espressoens hjemland – Italien.

Få adgang til din gratis brochure

Din brochure dækker alt, du skal vide om dit 5-dages baristakursus. Klik nedenfor for at se brochuren online og starte din forvandling til en super-barista!

EBS er den eneste bartenderskole i verden, der tilbyder så høj service og et support team, som altid er klar til at besvare alle dine spørgsmål. Du har mulighed for at snakke med vores support team både før, under og efter dit bartenderkursus. Mød support teamet her.

MØD EBS CARE

Derfor skal du vælge EBS

Der er mange grunde til, at EBS er verdens bedste bartenderskole. En af dem er vores samarbejde med MatchStaff.com, der er verdens største jobportal, designet helt eksklusivt for EBS studerende. Vi tror på, at du fortjener den livsstil, som du har arbejdet så hårdt for, og vi er 100 % klar til at hjælpe dig med at få dit drømmejob.

LÆS MERE HER

LIVET HOS EBS

Bliv en del af EBS, før du begynder på dit kursus. Følg med i vores blog, læs nyheder fra skolerne og hør om de nyeste trends i bartenderverden lige her!