6-DAGES ADVANCED FLAIR BARTENDING

Perfektioner dine flair bartening teknikker med EBS!

Hvad kan du forvente af dit 6-dages kursus i advanced flair

Vores 6-dages kursus i Advanced Flair Bartending er designet til at give eleverne mulighed for at træne deres tricks i et ægte barmiljø, som man siger, øvelse gør mester. Hvis du har taget et EBS 4-ugers kursus, vil du have lært WFA (World Flair Association) på gult niveau. Dette 6-dages kursus i Advanced Flair Bartending er et trin op, det lærer dig WFA på orange niveau i flair, som er repræsentativt for intermediære flair færdigheder. Orange niveauet henvender sig til bartendere med eksisterende erfaring med flair, en bartender uden tidligere erfaring vil få det svært, medmindre de er født med flair i blodet! Flair er en integreret del af den moderne bartenders høje kvalitet; det er den ultimative fejring af dit talent og erhverv!

Kurset er bygget op omkring de fire forskellige runder, du skal bestå (Free Pour, Speed Round, Working Flair og Exhibition Flair) for at opnå WFA’s orange niveau. Hver runde skal være bestået, for at du kan gå videre til næste runde.

Du har ekstra sikkerhed med vores 6-dages advanced flair bartending kursus. Hvis du ikke består den første gang, får du et ekstra forsøg, helt GRATIS. Det er måske bare nerver, så du kan tage testen igen, samme dag. Eller du kan gå i træning, og derefter tage det igen samme sted, eller et andet sted i verden.

Hvad kan dit 6-dages kursus i Advanced Flair gøre for dig

Efter du har taget dit 6-dages kursus i Advanced Flair, vil dit CV skille sig ud blandt mængden. Fyr den af med dine vilde flair skills, samt bliv langt mere attractiv for potentielle arbejdsgivere. Med den orange tin i hånden er du klar til begive dig ud i verdenen af flair, samt forberede dig til det grønne WFA niveau.

3 grunde til at bestille nu

Flair bartending handler om at bruge dine barværktøjer og flasker, til at imponere dine gæster med en række ekstraordinære tricks, samtidig med du laver deres drinks. Det er det ultimative show bag baren, og er et meget efterspurgt talent over hele verden i dag. Her er tre grunde til at tilmelde dig kurset nu!

1. Vores 6-dages kursus i Advanced Flair handler om praktisk træning, så du kan perfektionere dine teknikker!
  2. Lær 20 forskellige WFA flair tricks, 10 working og 10 exhibition flair tricks!
  3. Lær fra en af de tre bedste i flair fra Storbritannien, eller en af af de tre bedste i Spanien!

KURSUS PENSUM - 6-DAGES ADVANCED FLAIR BARTENDING

Introduktion til Flair

Dette er en introduktion til flair bartending og dens korte historie, vi siger ‘kort’ da flair kun har været en del af den populære barkultur siden 1980’erne. Introduktionen dækker flair sikkerhed, eftersom spinning, flipping og catching flasker naturligvis kan være farligt; hvis du følger de enkle sikkerhedsmæssige retningslinjer, vil dette ikke være et problem! Efterfølgende vil vi dække de to forskellige typer af flair som du vil lære: Eorking flair og exhibition flair og deres forskelle.

01-580x2404

Free Pour

Den første praktiske runde af kurset er enkelt, du skal kunne pour et enkelt shot og dobbelt shot med både venstre og højre hånd. Bare rolig, du behøver ikke at bounce eller jump disse shots, du kan pour dem separat. Dette giver dig mulighed for at genoptage fortroligheden med flair verdenen.

02-580x2404

Speed Round

Som titlen antyder, handler denne runde om hastighed! Du skal kunne lave en sea breeze og en mojito inden for 50 sekunder. De skal være perfekte! Dette betyder, du ikke må glemme nogen af ingredienserne, og de skal præsenteres som hvis de skulle serveres i en rigtig bar.

03-580x2404

Working Flair

Nu stiger niveauet. Du har 2 minutter til at lave en mojito og en sea breeze cocktail, samtidig med du indarbejder de 10 krav fra WFA orange niveauet i din rutine! De 10 teknikker på orange niveau er som følger:

• Arm Stall
  • Switch
  • Reverse Swipe
  • Flat to Front
  • Snatch to Back
  • Roll to Switch
  • Neck Pour
  • Tin Release
  • Lampshade
  • Roll to Pour

04-580x2404

Exhibition Flair

Dette er din chance for at bevise du er Cristiano Ronaldo i flair bartending, ved at vise så meget som du kan! Du skal demonstrere de 10 exhibition træk fra orange niveauet inden for 1 minut og 30 sekunder. Du skal ikke lave nogen drinks under denne del af kurset, det er nemlig din chance for at vise hvad du kan, og stråle bag baren. Exhibition flair træk er som følger:

• Over to Stall
  • Back to Front Nest
  • Gun Slings
  • 900 to Reverse Beer Grab
  • Helicopter on the Tin
  • 720 to Pour
  • 2 Bottle Flash
  • 2 Bottle Multiplex
  • Multiplex Nest
  • Flick to Tap

05-580x2404

Eksamen

Dette er den sidste fase af vores 6-dages Advanced Flair; det er tid til at omsætte alt, hvad du har lært til praksis. Det er kun dygtige flair bartendere som består kurset; som et resultat af dette, er det svært at bestå! Anstreng dig ikke for meget, nøglen til at bestå selve eksamen er helt enkel, vær godt forberedt, koncentrer dig om dine bevægelser, men mest af alt, nyd din flair!

06-580x2404

Flair-hunting omkring byen!

En dag i løbet af kurset, tager vi dig rundt i byen, på jagt efter moderne og funky flair barer.
07-580x2404

DESTINATIONERNE FOR DIT 6-DAGES ADVANCED FLAIR BARTENDING

6-dages Advanced Flair Bartending er på nuværende tidspunkt tilgængeligt på vores skoler i London, Milano og Las Vegas. Alle disse byer er kendt for flair , så du har rig mulighed for at tjekke nogen af branchens førende barer ud og måske endda få inspiration, du kan bruge i din egen flair-karriere. Hvem ved, måske er det dig, der fortryller gæsterne med dine utrolige flair skills på en bar i den nærmeste fremtid!

Sorry, we have no schools running this course at this time!

Din brochure dækker alt, du behøver at vide omkring dit 6-dages advanced flair kursus. Klik nedenfor for at se din brochure online og fortsætte din rejse mod toppen af flair-verdenen med EBS!