Du ved du er bartender når du …

15th september 2017
Du ved du er bartender når du …

Hvis du nogensinde har arbejdet som bartender, ved du hvor meget indflydelse jobbet har på dit daglige liv. Du begynder at se og opføre dig anderledes på grund af dine erfaringer i baren. De syv udsagn herunder lyder nok bekendt, hvis du nogensinde har arbejdet i en bar:

1) Hælder så godt som alle væsker op fra store højder derhjemme

long pour

Som bartender benytter du enhver lejlighed til at vise dine long-pour-færdigheder frem, også når der ikke er nogen i nærheden. Tag f.eks. en tirsdag morgen: du snupper mælken, hopper op på en stol, og hælder den i din morgenmad, uden at spilde en eneste dråbe. Nogle erfarne bartendere øver sågar deres Blue Blazer-rutine til morgenkaffen. Når du først har lært kunsten at hælde en væske fra store højder, er det umuligt ikke at øve det uden for baren.

2) Jonglerer med shampoo, frugt og husnøgler

Når vi siger jonglere mener vi faktisk flairbartending. Flairbartending er når ​​en bartender underholder gæsterne ved hjælp af de værktøjer og ingredienser der findes i baren. Jo mere tid du bruger i baren, desto mere begynder du ubevidst at øve flair med de ting du finder derhjemme.

3) Bestiller ikke længere de billigste drinks eller spiritus for at spare penge

A bartender

Hvis du arbejder med spiritus af bedste kvalitet, og laver lækre cocktails hver dag, vil du aldrig gå med til at bruge standardspiritus og billige mixere igen. På vores internationale bartenderkursus lærer du hvor vigtigt alkoholkvalitet er, når du laver fantastiske cocktails. Du vil ikke kun lære at lave en række drinks, du vil også lære om forhold, byggeteknikker, og hvilken pynt der passer bedst til din drink. Efter kurset vil du have en bartenders mentalitet, og billig whisky med et stænk af cola vil ikke længere være så tiltalende som før.

Er du parat til at glemme billig spiritus, og lære at lave perfekte cocktails? Tjek vores internationale bartenderkursus her

4) Har ondt af barpersonalet hver nat ude i byen

Husker du tiden før du blev bartender, hvor du stod blandt mængden af folk der ventede på at bestille, og en af ​​de sætninger der strejfede dig var: “hun synes at betjene alle før mig”, “hvor lang tid skal jeg dog vente på at blive betjent?”, “han ignorerer mig vist med vilje!”

Nu hvor du har stået på den anden side af baren, er din mening ændret. Nu tænker du nok eller siger følgende når du er ude i byen: “hun arbejder vel nok hårdt”, “han betjener da folk så hurtigt som muligt”, “vi må hellere lægge lidt ekstra drikkepenge”.

5) Vurderer din og alle andre folks drinks omkring dig

Som bartender vurderer du tavst alle de cocktails du ser, og tænker på hvordan drinken kunne være blevet forbedret: “Der er for meget sukker i denne Mojito” og “han rystede den jo ikke ordentligt”. Men det skal nok gå alligevel, jo mere du drikker, desto mindre bemærker du ubalancen mellem ​​Tequila og limejuice i din Margarita.

6) Udregner regningen hurtigere end kasseapparatet

Uanset om du er en erfaren bartender eller ny i erhvervet, vil du bemærke at du ikke behøver at kigge på kasseapparatet for at vide hvor mange byttepenge du skal give igen; Du udregner det i hovedet. Ærlig talt, du bliver hurtigt bedre til hovedregning med arbejdet i baren end da du sad på skolebænken.

7) Klar over at den bedste beslutning du nogensinde har gjort var at blive bartender

You know you're a bartender when

Kan du komme i tanke om et andet job hvor du kan stå sent op, snakke med nye mennesker hver dag, lytte til den nyeste musik og få gratis drinks efter arbejde?

Som bartender vil din selvtillid blive bedre, du vil tjene gode penge, og få minder for livet. Hvis du læser dette og ikke allerede er bartender, kan du måske se hvorfor dette kunne være en god karrieremulighed for dig.

Se hvad vores førende bartenderkursus kan gøre for dig

pedro

pedro

Peter is a Senior Copywriter at EBS. Born and raised in Liverpool, England, he has lived throughout Spain but now calls Barcelona his home from home. Peter is very fond of tea and rum (never mixed together though).