Bliv en bartender på den solrige ø, Kos

Barskolen i kos

EBS Kos

Vores bartenderskole på fantastiske Kos

Skolen

Vores bartenderskole på Kos er blevet bygget om helt fra bunden, så du kan få den ultimative udendørs oplevelse. Skolen er en all-in-one udendørsskole med bartending på højeste niveau, underholdning og lækre lejligheder.

Hovedfaciliteter

• 36 bar stationer
  • Free pour område
  • Flair område
  • Lokaler til Master Class
  • Restaurant
  • Studieområde

EBS Kos har siden 1999 lært studerende alt om professionel bartending i varmen fra den græske sol. Skolen var den første i EBS’ nu store familie, så de lokale har et helt specielt forhold til EBS KOS. Som EBS studerende vil du få en helt unik modtagelse på øen.

Øen

Kos er en del af De Dodekanesiske Øer, som er berømte for deres fantastiske strande, rige historie og uforglemmelige natteliv. At gå en tur igennem Kos byen er, som at gå igennem tiden med alle de smukke gamle græske og romerske ruiner, der gemme sig på næsten hvert hjørne.

Blandingen af sydens solskin, det gyldnede sand og krystalklare vand skaber de perfekte rammer for aktiviteter såsom jet-ski, fly-boarding, parasailing og de mest fanstatiske dykningsoplevelse!

Øens vilde natteliv ligger langs de to hovedgader helt central i byen, Diakon og Nafklirou, der også er kendt som “bar street”. På disse gader vil du finde et bredt udvalg af barer og klubber, som spiller alle genrer af musik, og tilbyder cocktails til de bedste priser!

Grækenland er et af verdens ældste vinproducerende lande, så du skal bare prøve nogle af de lokale produkter, når du besøger landet. Du skal heller ikke glemme at prøve Ouzo, som er nationalspiritussen i landet! De lokale på øen er kendt for at være meget åbne, hjælpsomme og kærlig. De vil helt sikkert sørge, for at du får en utrolig oplevelse under kurset.

Ting du kan lave

Vi har her sammensat en liste med de 10 ting, som du bare skal prøve på Kos:

• Lej en scooter eller en ATV og udforsk øen.
  • Besøg Paradise Beach – og se hvordan den lever op til sit navn
  • Se det berømte Platanus træ, hvor Hippokrates efter sigende skulle have undervist sine elever
  • Tag en tur til Asklepieion, det berømte helbredrede tempel der stammer helt tilbage fra 400 f.Kr.
  • Tag på en af de daglige turer til Bodrum i Tyrkiet
  • Sejl med på en kort tur over til Nissiros og gå på en aktiv vulkan!
  • Tag på en vandreturen helt til toppen af Mount Dikaios, for den smukkeste udsigt over øen.
  • Tag en dukkert i naturens egne varmekilder der også er kendt som Varmekilderne ved Agios Fokas Beach
  • Rid på ryggen af en hest langs stranden, og nyd en uforglemmelig solnedgang.
  • Byd dine smagsløg på vinsmagning af lokale vin

Tilgængelige sprog:

Hos EBS Kos kan du tage uddannelsen på følgende sprog:

• Engelsk
  • Svensk
  • Finsk
  • Fransk

Sørg for at det rigtige sprog bliver valgt for din Ebs booking. For at tage uddannelsen på det valgte sprog, skal forståelsen af sproget være på et Proffesionelt og pratisk niveau. Dvs at du let skal kunne diskutere en række emner og næsten fuldstændig forstå, hvad andre siger.

Har du spørgsmål? Har du brug for mere rådgivning?

Så bare kontakt EBS Care, der vil hjælpe dig.

Barskolen i kos VIDEOER

Reservere Barskolen i kos

• 30 Apr 2018 - 25 May 2018 Limited spaces
  • 28 May 2018 - 22 Jun 2018 Limited spaces