Vi søger nye medlemmer til EBS familien!! Salgs- og servicerepræsentanter søges, vil du ingå i et ungt og dynamisk team, giv os besked.
#EBSLasVegas tilbyder vores 2-dages Working Flair og 5 overnatninger gratis. Bestil nu!

Change Country

Ring til os på:
+45 787 725 51

Gratis Brochure
 • Velkommen til EBS Phuket, Thailand

  Kom og besøg Andaman havet

  De tropiske ø’er ved Phuket giver plads til at nyde palmetræernes skygge, lækre kokosnødder og det varme turkise vand samt det bedste bartender kursus i verden. Det er paradis på jord, hvor du vil skabe livslange venskaber og blive en dygtig bartender.

  Tæt på både stranden og nattelivet i Phuket, har EBS et hostel med værelser, lounge, restaurant og et træningscenter uden sammenligning med noget andet hostel. I toppen af hostellet finder du skolen som en “skybar” samt et flairområde og en pool.

  Nyd en cocktail imens dig og dine venner studerer eller slapper af i poolen.

  Tilgængelige sprog:

  Hos EBS Phuket kan du tage uddannelsen på følgende sprog:

  • Engelsk
  • Fransk
  • Italiensk
  • Svensk
  • Finsk

  Sørg for at det rigtige sprog bliver valgt for din Ebs booking. For at tage uddannelsen på det valgte sprog, skal forståelsen af sproget være på et Proffesionelt og pratisk niveau. Dvs at du let skal kunne diskutere en række emner og næsten fuldstændig forstå, hvad andre siger.

   

  Har du et spørgsmål? Eller mangler du rådgivning?

  Kontakt EBS Care som vil besvarer de spørgsmål du har.

  BARSKOLEN I PHUKET VIDEOER

  • EBS Phuket video

  Datoer for vores tre næste kurser (eller se fulde liste her).

  • 01 Aug 2016 - 26 Aug 2016 Få pladser
  • 29 Aug 2016 - 23 Sep 2016 Ledige pladser
  • 26 Sep 2016 - 21 Oct 2016 Ledige pladser

  SE ALLE DATOER

  SE ALLE KURSUSDATOER OG BOOK

  Datoer for vores tre næste kurser (eller se fulde liste her).

  • 29 Jul 2016 - 30 Jul 2016 Få pladser
  • 26 Aug 2016 - 27 Aug 2016 Ledige pladser
  • 23 Sep 2016 - 24 Sep 2016 Ledige pladser

  SE ALLE DATOER

  SE ALLE KURSUSDATOER OG BOOK
 • Indkvartering

  På EBS Phuket bor du på selve skolen, på værelser der deles af 2 – 4 studerende. Dette praktiske arrangement betyder, at du i din fritid kan benytte, alle de mange fantastiske faciliteter der er tilgængelige, og samtidig er stranden, shopping og nattelivet kun få minutter derfra.

  Phuket-centret giver også rigelig mulighed for at slappe af og mødes med andre. Skolens hjerte er EBS loungen, hvor studerende kan slappe af og lære hinanden bedre at kende. Loungen har en cocktailbar, en restaurant, adgang til videospil, internet brætspil og et DVD-bibliotek, det vil sige, den har, alt hvad du har brug for til at slappe af og have det sjovt sammen med de andre studerende.

  Der er også en fantastisk pool på tagterrassen, komplet med swimmingpool og solvogne, perfekt til at slappe af efter en dag med timer.

  Du vil komme til at bo lige ved siden af Phukets pulserende liv, og her kan du nyde livet sammen med dine nye venner fra hele verden.  Studerende har mulighed for at købe et ekstra mad-tillæg til morgenmadsbuffeten og frokost, mandag til fredag, med både thailandske og europæiske specialiteter.

  Prisen er 6000 THB og du kan tilmelde dig når du ankommer til skolen den første dag.

  INDKVARTERING BILLEDER

  dk.ebscare@barschool.net

  INDKVARTERING PLACERING

  EBS Phuket
  2/14 Sirirat Road
  Patong Beach
  Kathu
  83 150
  Phuket
  (across from C & N Resort Patong)

  Video

 • Studieliv

  Gode minder stammer fra gode oplevelser, og Phuket tilbyder en bred vifte af aktiviteter, der sikrer, at dit ophold vil blive en tur, som du husker hele livet! De fleste aktiviteter kræver en lille deltagerbetaling mens nogle er gratis og sponsoreret af EBS. Nogle aktiviteter kan blive annulleret grundet dårligt vejr og blive erstattet af andre begivenheder.

  EBS Phuket

  Phuket Studieliv

  EBS Studieliv

  Vi vil organisere forskellige aktiviteter under dit ophold i Phuket, for at du kan få den bedste oplevelse med EBS. Alle aktiviteterne er frivillige, og for at holde prisen på kurset i bund, kan nogle af disse aktiviteter koste ekstra.

  Koh Phi-phi

  Det her er nok den bedst gemte strand, du nogensinde vil se i dit liv. Af alle Phi-phi øerne, er denne alle rejsendes drøm.

  Læs mere om Koh Phi-phi her

  Thai boksning

  Thai boksning, eller Muay thai er en af de mange kampsportstyper her, og hvis du er vild med sporten er det en stor fejl ikke at overvære en kamp.

  Eller endnu bedre, få undervisning i den vilde sport imens du alligevel er her. En af vores svenske instruktører, Tim, trænede med hans hold, og endte med at kæmpe i Patong stadium.

  Party Cruise

  EBS’ egen party cruise bliver tit nævnt som et af højdepunkterne på dette kursus.

  Elever og instruktører hopper ombord og sejler en smuk  tur langs kysten og klipperne i Phuket. Tag kameraet eller din GoPro med og tag billeder når der bliver badet fra båden ned i det krystalklare vand, imens DJ’en spiller afslappende beats.

  Surf House Phuket

  Surfer sæsonen i Phuket løber fra Maj til Oktober, men ikke hos Surf House! Her er der altis en bølge at ride på.

  Beliggende på stranden og væk fra skolens faciliteter ligger Surf House. Her kan du hænge ud i baren og tjekke dine venner ud, når du selv er færdig. De virkelige surfer bølger er kun et stenkast væk.

  Phuket Scuba Diving

  Phuket har nogle fantastiske undervands oplevelser du skal tjekke ud.  Thailands havbugt har også sin del af små trofiske fisk og venlige hav giganter. Du bliver overrasket over hvor mange mennesker der når at se en hval her.

  Alle kan tage ud og snorkle som denne fyr gjorde på sin Koh Phi-phi tur – det eneste du skal vide er, hvordan man tager et par svømmefødder på.

  Filmaften

  Cocktail: Det er vigtigt at finde inspiration i livet – og den kommer i mange former. Om aftenen viser vi filmen Cocktail, som er en historie om Brian Flanagan (Tom Cruise) og hans kamp på vej til endelig at blive byens bedste bartender. Hans drøm er at åbne sin egen cocktailbar i topklasse med navnet “Cocktail & Dreams”. På vejen til at få de nødvendige penge rejser han til Jamaica for at arbejde som bartender på et resorts Tiki Bar, og lønnen er god…

  Velkomstmiddag

  Om fredagen ved solnedgang tænder vi for grillen og skruer op for musikken ved EBS’ klassiske strandfest. Grillmad, fantastisk musik og et hyggeligt lejrmål. Dette bliver en uforglemmelig aften på Karon Beach.

  BEMÆRK: Vi tager ikke altid til Karon Beach for dette arrangement. Det foregår forskellige steder, og er afhængig af vejret og sæsonen.

  Pub Crawl

  Fredag aften efter velkomstmiddagen er det tid til EBS’ berømte pubtur. Hele skolen går i byen sammen og bliver bekendt med Phukets natteliv. Dette bliver en uforglemmelig aften!!

  Mexicansk aften

  Den kommende onsdag aften forvandles EBS skolen til en mexicansk salon! EBS’ egen kok tilbereder en fantastisk mexicansk buffet med burritos, tacos, nachos og meget mere. Vi afholder en ægte Gringo-aften med sombrerohatte, margaritaer, Corona-øl og selvfølgelig noget mexicansk musik, der spiller hele aftenen. Skål! Dette arrangement koster 300 baht for tacobuffeten.

  Pool Party

  Dette arrangement afholdes i den berøm

  Phuket cable ski & wakeboarding

  Phuket Cable Ski & Wakeboarding tæt på Kathu-vandfaldet er en af de sjoveste og mest udfordrende aktiviteter i Phuket. Uanset om du er begynder eller ekspert, kan du nyde mange spændende ting, fra vandski til kneeboarding og wakeboarding på en stor ferskvandssø.

  Dimissionsmiddag

  Dette er en aften, du sent vil glemme!

  Strandsport- og aktiviteter

  SNORKLING, PARASAILING, VANDSKI: Hvis du er kommet til Phuket for at opleve vandsport, så har du helt sikkert valgt rigtigt.

  EBS placeringer

  Kata Noi

  En af de bedste strande på Phuket, ikke så travl som nogle af de andre og helt sikkert et besøg værd, tag ikke dertil for sent, for du vil ønske at komme tilbage igen og igen..

  PHI PHI-ØERNE

  Stedet for DiCaprio’s The Beach, fantastisk snorkling og et fantastisk landskab.

   

   

  BANGLA ROAD

  Masser af barer, klubber og diskoteker at vælge imellem, masser af mennesker og gode tider.

   

   

 • FAQs

  Hvordan kommer jeg til skolen?
  Den letteste vej at nå frem til skolen er at tage en taxa fra lufthavnen. Det vil koste maks. 650 Baht (THB) (cirka 17 EUR). Hold øje med andre studerende, som du kan dele turen med.
  Kan jeg blive i Thailand efter kurset er overstået?
  Timerne afsluttes om torsdagen i uge 4, hvis du har gennemført kurset og er bestået. Fredag er en ekstra dag til omprøver, osv. Der tjekkes ud om fredagen klokken tolv middag. Hvis du vælger at blive lidt længere i Thailand, er indkvartering på skolen tilgængelig efter kurset mod ekstra betaling, og hvis der er ledige pladser; det er der ikke altid. For tidligere EBS-studerende er prisen cirka 300 THB (7 EUR) per nat for et deleværelse.
  Har skolen et motionscenter?
  Phuket har adskillige forskellige fitness- og træningscentre. Der er masser af muligheder for at træne, løbe, svømme eller endda prøve thai-boksning.
  Skal jeg have visum?
  Du skal have et turistvisum for at kunne rejse til Thailand. Du kan ansøge om et, inden du tager af sted, eller du kan udfylde turistvisummet i flyet, når du er på vej til Thailand. Visummet giver dig ret til at opholde dig i Thailand i 30 dage. Hvis du ønsker at opholde dig mere end 30 dage i Thailand, så skal du ansøge om et visum. For kurset hos EBS Phuket er turistvisummet tilstrækkeligt.

   

 • PRISER & BESTILLING

  For at booke, vælg en dato og et kursus nedenunder – så vil vi sende dig videre til vores sikkerhedsgodkendte bookingside for at gennemføre bookingen.

  01 Aug 2016 - 26 Aug 2016

  Kun kursus - 13500.00 DKK
  Mandag - Fredag
  Sprog English

  Få pladser

  Book

  Kursus og logi - 15500.00 DKK
  Mandag - Fredag
  Sprog English

  Få pladser

  Book

  29 Aug 2016 - 23 Sep 2016

  Kun kursus - 13500.00 DKK
  Mandag - Fredag
  Sprog English

  Ledige pladser

  Book

  Kursus og logi - 15500.00 DKK
  Mandag - Fredag
  Sprog English

  Ledige pladser

  Book

  26 Sep 2016 - 21 Oct 2016

  Kun kursus - 13500.00 DKK
  Mandag - Fredag: 09.00-15.00 Sprog: Engelsk
  Sprog English

  Ledige pladser

  Book

  Kursus og logi - 15500.00 DKK
  Mandag - Fredag: 09.00-15.00 Sprog: Engelsk
  Sprog English

  Ledige pladser

  Book

  24 Oct 2016 - 18 Nov 2016

  Kun kursus - 13500.00 DKK
  Mandag - Fredag: 09.00-15.00 Sprog: Engelsk
  Sprog English

  Ledige pladser

  Book

  Kursus og logi - 15500.00 DKK
  Mandag - Fredag: 09.00-15.00 Sprog: Engelsk
  Sprog English

  Ledige pladser

  Book

  21 Nov 2016 - 16 Dec 2016

  Kun kursus - 13500.00 DKK
  Mandag - Fredag: 09.00-15.00 Sprog: Engelsk
  Sprog English

  Ledige pladser

  Book

  Kursus og logi - 15500.00 DKK
  Mandag - Fredag: 09.00-15.00 Sprog: Engelsk
  Sprog English

  Ledige pladser

  Book

  09 Jan 2017 - 03 Feb 2017

  Kun kursus - 13500.00 DKK
  Mandag - Fredag
  Sprog English

  Ledige pladser

  Book

  Kursus og logi - 15500.00 DKK
  Mandag - Fredag
  Sprog English

  Ledige pladser

  Book

  06 Feb 2017 - 03 Mar 2017

  Kun kursus - 13500.00 DKK
  Mandag - Mandag
  Sprog English

  Ledige pladser

  Book

  Kursus og logi - 15500.00 DKK
  Mandag - Mandag
  Sprog English

  Ledige pladser

  Book

  06 Mar 2017 - 31 Mar 2017

  Kun kursus - 13500.00 DKK
  Mandag - Mandag
  Sprog English

  Ledige pladser

  Book

  Kursus og logi - 15500.00 DKK
  Mandag - Mandag
  Sprog English

  Ledige pladser

  Book

  03 Apr 2017 - 28 Apr 2017

  Kun kursus - 13500.00 DKK
  Mandag - Mandag
  Sprog English

  Ledige pladser

  Book

  Kursus og logi - 15500.00 DKK
  Mandag - Mandag
  Sprog English

  Ledige pladser

  Book

  01 May 2017 - 26 May 2017

  Kun kursus - 13500.00 DKK
  Mandag - Mandag
  Sprog English

  Ledige pladser

  Book

  Kursus og logi - 15500.00 DKK
  Mandag - Mandag
  Sprog English

  Ledige pladser

  Book

  29 Jul 2016 - 30 Jul 2016

  Kun kursus - 2900.00 DKK
  Fredag 12.00 -18.00, Lørdag 9.00-15.00
  Sprog English

  Få pladser

  Book

  Kursus og logi - 3000.00 DKK
  Fredag 12.00 -18.00, Lørdag 9.00-15.00
  Sprog English

  Få pladser

  Book

  26 Aug 2016 - 27 Aug 2016

  Kun kursus - 2900.00 DKK
  Fredag 12.00 -18.00, Lørdag 9.00-15.00
  Sprog English

  Ledige pladser

  Book

  Kursus og logi - 3000.00 DKK
  Fredag 12.00 -18.00, Lørdag 9.00-15.00
  Sprog English

  Ledige pladser

  Book

  23 Sep 2016 - 24 Sep 2016

  Kun kursus - 2900.00 DKK
  Fredag 12.00 -18.00, Lørdag 9.00-15.00
  Sprog English

  Ledige pladser

  Book

  Kursus og logi - 3000.00 DKK
  Fredag 12.00 -18.00, Lørdag 9.00-15.00
  Sprog English

  Ledige pladser

  Book

  21 Oct 2016 - 22 Oct 2016

  Kun kursus - 2900.00 DKK
  Fredag 12.00 -18.00, Lørdag 9.00-15.00
  Sprog English

  Ledige pladser

  Book

  Kursus og logi - 3000.00 DKK
  Fredag 12.00 -18.00, Lørdag 9.00-15.00
  Sprog English

  Ledige pladser

  Book

  18 Nov 2016 - 19 Nov 2016

  Kun kursus - 2900.00 DKK
  Fredag 12.00 -18.00, Lørdag 9.00-15.00
  Sprog English

  Ledige pladser

  Book

  Kursus og logi - 3000.00 DKK
  Fredag 12.00 -18.00, Lørdag 9.00-15.00
  Sprog English

  Ledige pladser

  Book

  16 Dec 2016 - 17 Dec 2016

  Kun kursus - 2900.00 DKK
  Fredag 12.00 -18.00, Lørdag 9.00-15.00
  Sprog English

  Ledige pladser

  Book

  Kursus og logi - 3000.00 DKK
  Fredag 12.00 -18.00, Lørdag 9.00-15.00
  Sprog English

  Ledige pladser

  Book

  03 Feb 2017 - 04 Feb 2017

  Kun kursus - 2900.00 DKK
  Fredag : 12.00 - 18.00, Lørdag: 9.00 - 15.00
  Sprog English

  Ledige pladser

  Book

  Kursus og logi - 3000.00 DKK
  Fredag : 12.00 - 18.00, Lørdag: 9.00 - 15.00
  Sprog English

  Ledige pladser

  Book

  03 Mar 2017 - 04 Mar 2017

  Kun kursus - 2900.00 DKK
  Fredag : 12.00 - 18.00, Lørdag: 9.00 - 15.00
  Sprog English

  Ledige pladser

  Book

  Kursus og logi - 3000.00 DKK
  Fredag : 12.00 - 18.00, Lørdag: 9.00 - 15.00
  Sprog English

  Ledige pladser

  Book

  31 Mar 2017 - 01 Apr 2017

  Kun kursus - 2900.00 DKK
  Fredag : 12.00 - 18.00, Lørdag: 9.00 - 15.00
  Sprog English

  Ledige pladser

  Book

  Kursus og logi - 3000.00 DKK
  Fredag : 12.00 - 18.00, Lørdag: 9.00 - 15.00
  Sprog English

  Ledige pladser

  Book

  28 Apr 2017 - 29 Apr 2017

  Kun kursus - 2900.00 DKK
  Fredag : 12.00 - 18.00, Lørdag: 9.00 - 15.00
  Sprog English

  Ledige pladser

  Book

  Kursus og logi - 3000.00 DKK
  Fredag : 12.00 - 18.00, Lørdag: 9.00 - 15.00
  Sprog English

  Ledige pladser

  Book

  26 May 2017 - 27 May 2017

  Kun kursus - 2900.00 DKK
  Fredag : 12.00 - 18.00, Lørdag: 9.00 - 15.00
  Sprog English

  Ledige pladser

  Book

  Kursus og logi - 3000.00 DKK
  Fredag : 12.00 - 18.00, Lørdag: 9.00 - 15.00
  Sprog English

  Ledige pladser

  Book

  Sådan bestiller du

  Det er let at bestille. Du skal bare vælge dit kursus og klikke på “BESTIL NU”, så vil du starte bestillingsprocessen. Bestilling er let og sikker, og det tager kun få minutter. Du kan vælge enten at betale i tre lette rater eller du kan benytte rentefri finansiering. Du kan også betale hele beløbet, når du bestiller med betalings- eller kreditkort. Du har en 14-dages tryghedsgaranti. Hvis du beslutter at annullere din bestilling inden for 14 dage, vil du modtage fuld tilbagebetaling.

  Sådan betaler du

  Du kan vælge mellem forskellige betalingsmetoder, når du bestiller dit kursus, vælg mellem:

  • Betal beløbet fuldt ud, når du bestiller
  • Betal senere i rater
  • Rentefri kredit (kun bestemte markeder)

  Hvad er inkluderet i prisen?

  Vi har gjort det både let og økonomisk overkommeligt at studere hos EBS. Kursusprisen omfatter 4-ugers uddannelse, alle bøger og materiale der skal bruges og fuld adgang til vores verdensomspændende fællesskab for uddannet barpersonale: matchstaff.com.

  • 4-ugers intensivt kursus
  • EBS cocktailbog
  • Verdens bedste bartenderuddannelsesprogram
  • Første 2 niveauer inden for flair i det internationalt berømte flair-niveausystem, WFA (World Flair Association)
  • EBS-diplom, som du kan bruge over hele verden
  • 100 % hjælp til jobsøgning igennem matchstaff.com

  • Alle studiematerialer der skal bruges under uddannelsen
  • Professionelle kurser og EBS lærere med meget stor viden inden for bartendingverdenen
  • Gratis WiFi på skolen
  • Eksamensmiddag
  • Besøg på det The Heineken Experience

   

  EBS CARE

  Har du stadig spørgsmål? Tal med vores egen EBS Care.

  FAQs

  Vil du vide mere, læs vores FAQ sektion.

BARSKOLEN I PHUKET STUDERENDE

 • Det er en af de bedste ting, jeg har gjort i mit liv. Jeg fik en god og grundig uddannelse i alt, der har med bartending at gøre. Samtidig mødte jeg venner for livet, selv om jeg ikke troede, det var muligt på så kort tid. Det var alle pengene værd. Jeg tjente kurset hjem på 2 måneders bartending.

  Signe Engberg, Kos

SIDSTE NYT FRA BARSKOLEN I PHUKET

 1. MAIN_IMAGE

  Bikini Hostel, framröstad till den bästa beer garden i Miami!

 2. main

  EBS Rainbow Shots

 3. WCD_main

  Vi fejre World Cocktail Day med 4 lækre cocktails!

 4. 01-main-image-620x240

  EBS Las Vegas har netop lanceret et 2-dages kursus i Working Flair

BARSKOLEN I PHUKET BILLEDER

 • #ebsphuket #europeanbartenderschool

 • #ebsphuket #europeanbartenderschool

 • #ebsphuket #europeanbartenderschool

 • #ebsphuket #europeanbartenderschool

 • #ebsphuket #europeanbartenderschool

 • #ebsphuket #europeanbartenderschool

 • #ebsphuket #europeanbartenderschool

 • #ebsphuket #europeanbartenderschool

BARSKOLEN I PHUKET PLACERING

VORES SKOLER
Copyright © European Bartender School 2016

EBS barskoler
EBS England | EBS Sweden | EBS Denmark | EBS Finland | EBS Norway | EBS Ireland | EBS Netherlands | EBS Australia | EBS Spain | EBS Italy | EBS France | EBS Germany | EBS USA |

x

FÅ EN GRATIS BROCHURE

Download brochure og få adgang til:

HENT GRATIS BROCHURE HER