Vi søger nye medlemmer til EBS familien!! Salgs- og servicerepræsentanter søges, vil du ingå i et ungt og dynamisk team, giv os besked.

Verdens førende bartenderskole

Gratis Brochure Login for studerende

Brug for hjælp eller rådgivning? Ring til os på +45 787 725 51

 • Velkommen til EBS Phuket

  Gør din drøm til virkelighed

  EBS Thailand, lær bartending på den smukke ø, Phuket. Her får du fantastiske koralrev, turkisblåt hav, fuldmånefester, solskin og sommersjov. Og til det kan du tilføje et internationalt backpacking-miljø, hvor du får nye venner og skaber minder for livet. Resultatet? European Bartender School, Thailand! EBS’ nye og moderne skole er centralt placeret ved siden af “minefeltet”, Bangla Road, hvor det fantastiske natteliv minder om, hvad bartending handler om! Dette unikke miljø, kombineret med minder for livet, gør hele forskellen. I EBS SKY-baren, helt øverst oppe, er der en 18 meter lang bar, hvor du vil modtage praktisk træning hver dag i at lave cocktails. Ud over baren er der også free pour og flair-stationer på tagterrassen, hvor du kan perfektionere alle aspekter ved dine praktiske færdigheder under vores internationale instruktør-teams vågne øjne.

  På EBS Phuket bor du på selve skolen, på værelser der deles af 2 – 4 studerende. Dette praktiske arrangement betyder, at du i din fritid kan benytte, alle de mange fantastiske faciliteter der er tilgængelige, og samtidig er stranden, shopping og nattelivet kun få minutter derfra. Phuket-centret giver også rigelig mulighed for at slappe af og mødes med andre. Skolens hjerte er EBS loungen, hvor studerende kan slappe af og lære hinanden bedre at kende. Loungen har en cocktailbar, en restaurant, adgang til videospil, internet brætspil og et DVD-bibliotek, det vil sige, den har, alt hvad du har brug for til at slappe af og have det sjovt sammen med de andre studerende. Der er også en fantastisk pool på tagterrassen, komplet med swimmingpool og solvogne, perfekt til at slappe af efter en dag med timer. Du vil komme til at bo lige ved siden af Phukets pulserende liv, og her kan du nyde livet sammen med dine nye venner fra hele verden. Studerende har mulighed for at købe et ekstra mad-tillæg til morgenmadsbuffeten og frokost, mandag til fredag, med både thailandske og europæiske specialiteter.

  Har du spørgsmål? Har du brug for mere rådgivning?

  Så bare kontakt EBS Care, der vil hjælpe dig.

  SIDSTE NYT FRA BARSKOLEN i PHUKET

  1. main_image

   Layered shots hos EBS Amsterdam og hollandsk bartending

  2. EBS-Blog-640x3204

   Classic cocktails – Gin and Tonic

  3. icemain

   Sådan laver du krystalklare isterninger – du vil blive overrasket

  4. main011

   Fra EBS til at arbejde i nattelivet – Celine

  KURSUSDATOER

  Tjek datoerne og se om der er flere pladser hos BARSKOLEN i PHUKET

  Datoer for vores tre næste kurser (eller se fulde liste her).

  • 02 Mar 2015 - 27 Mar 2015 Få pladser

  • 30 Mar 2015 - 24 Apr 2015 Få pladser

  • 27 Apr 2015 - 22 May 2015 Få pladser

  Se alle datoer

  Se alle kursusdatoer og book
 • Indkvartering

  På EBS Phuket bor du på selve skolen, på værelser der deles af 2 – 4 studerende. Dette praktiske arrangement betyder, at du i din fritid kan benytte, alle de mange fantastiske faciliteter der er tilgængelige, og samtidig er stranden, shopping og nattelivet kun få minutter derfra.

  Phuket-centret giver også rigelig mulighed for at slappe af og mødes med andre. Skolens hjerte er EBS loungen, hvor studerende kan slappe af og lære hinanden bedre at kende. Loungen har en cocktailbar, en restaurant, adgang til videospil, internet brætspil og et DVD-bibliotek, det vil sige, den har, alt hvad du har brug for til at slappe af og have det sjovt sammen med de andre studerende.

  Der er også en fantastisk pool på tagterrassen, komplet med swimmingpool og solvogne, perfekt til at slappe af efter en dag med timer.

  Du vil komme til at bo lige ved siden af Phukets pulserende liv, og her kan du nyde livet sammen med dine nye venner fra hele verden.  Studerende har mulighed for at købe et ekstra mad-tillæg til morgenmadsbuffeten og frokost, mandag til fredag, med både thailandske og europæiske specialiteter.

  Prisen er 6000 THB og du kan tilmelde dig når du ankommer til skolen den første dag.

  BILLEDER

  dk.ebscare@barschool.net

  PLACERING

  EBS Phuket
  2/14 Sirirat Road
  Patong Beach
  Kathu
  83 150
  Phuket
  (across from C & N Resort Patong)

  Video

 • Studieliv

  Gode minder stammer fra gode oplevelser, og Phuket tilbyder en bred vifte af aktiviteter, der sikrer, at dit ophold vil blive en tur, som du husker hele livet! De fleste aktiviteter kræver en lille deltagerbetaling mens nogle er gratis og sponsoreret af EBS. Nogle aktiviteter kan blive annulleret grundet dårligt vejr og blive erstattet af andre begivenheder.

  EBS Phuket

  Phuket Studieliv

  EBS Studieliv

  Vi vil organisere forskellige aktiviteter under dit ophold i Phuket, for at du kan få den bedste oplevelse med EBS. Alle aktiviteterne er frivillige, og for at holde prisen på kurset i bund, kan nogle af disse aktiviteter koste ekstra.

  Filmaften

  Cocktail: Det er vigtigt at finde inspiration i livet – og den kommer i mange former. Om aftenen viser vi filmen Cocktail, som er en historie om Brian Flanagan (Tom Cruise) og hans kamp på vej til endelig at blive byens bedste bartender. Hans drøm er at åbne sin egen cocktailbar i topklasse med navnet “Cocktail & Dreams”. På vejen til at få de nødvendige penge rejser han til Jamaica for at arbejde som bartender på et resorts Tiki Bar, og lønnen er god…

  Velkomstmiddag

  Om fredagen ved solnedgang tænder vi for grillen og skruer op for musikken ved EBS’ klassiske strandfest. Grillmad, fantastisk musik og et hyggeligt lejrmål. Dette bliver en uforglemmelig aften på Karon Beach.

  Pub Crawl

  Fredag aften efter velkomstmiddagen er det tid til EBS’ berømte pubtur. Hele skolen går i byen sammen og bliver bekendt med Phukets natteliv. Dette bliver en uforglemmelig aften!!

  Khao Sok

  National Park i det sydlige Thailand er alle tiders sted. Den er dækket af verdens ældste stedsegrønne regnskov, kæmpe kalkstensbjerge, der skyder lodret op, dybe dale, imponerende søer, spændende grotter, vilde dyr og meget mere. EBS’ jungleudflugter omfatter indkvartering, mad og en række sjove aktiviteter. Vi tager dig med på vandreture, kajakture og rideture på elefanter, men vi giver dig også masser af fritid, hvor du kan sidde og suge naturens skønhed til dig  i Khao Sok-junglen. Hvad enten du bor i træhytter højt oppe i regnskovens løvtag eller i tømmerflådehuse på søen Chiew Larn Lake, så sørger vi for, at du får en god fornemmelse for junglelivet. Uanset hvad du er ude efter – om det er eventyr eller afslapning – kan vi love dig en “tilbage til naturen”-oplevelse, som du ikke vil glemme med det samme. De studerende står for omkostningerne for dette arrangement.

  EBS Party Cruiser

  EBS’ eget festkrydstogt, som ofte er nævnt som et af kursets absolutte højdepunkter. Både de studerende og lærerne går om bord på båden for en dejlig tur langs Phukets kyster. Det er ikke uden grund, at vi kalder det et Festkrydstogt! På båden er der en live dj og barer med udvalgte drinks. Vi stopper for frokost og champagne-dykning, hvor du kan slappe af i Andamanhavets forfriskende vand.

  Mexicansk aften

  Den kommende onsdag aften forvandles EBS skolen til en mexicansk salon! EBS’ egen kok tilbereder en fantastisk mexicansk buffet med burritos, tacos, nachos og meget mere. Vi afholder en ægte Gringo-aften med sombrerohatte, margaritaer, Corona-øl og selvfølgelig noget mexicansk musik, der spiller hele aftenen. Skål! Dette arrangement koster 300 baht for tacobuffeten.

  Pool Party

  Dette arrangement afholdes i den berømte strandklub. Klubben ligger på taget og anses af mange for at være den bedste klub i Asien.

  Phukets vådeste - vildeste vandland

  Kom og oplev Phukets vandland for en våd og vild dag, der ikke kan slås af noget andet sted i det sydlige Thailand. Deltagelse i arrangementet koster 1000 baht.

  Surf House Phuket

  HVOR DER SURFES HELE DAGEN, KATA BEACH. Surf House Phuket er enhver surfers drøm: Et sted, hvor man kan ride på bølgerne hele dagen uanset vejrforholdene…

  Phuket cable ski & wakeboarding

  Phuket Cable Ski & Wakeboarding tæt på Kathu-vandfaldet er en af de sjoveste og mest udfordrende aktiviteter i Phuket. Uanset om du er begynder eller ekspert, kan du nyde mange spændende ting, fra vandski til kneeboarding og wakeboarding på en stor ferskvandssø.

  Phuket scuba diving

  DUKNING I THAILAND; Phuket ligger blandt de bedste 10 scuba diving-destinationer i verden. Enestående rev, usædvanlige undervandsklippeformationer og et mangfoldigt havdyreliv giver fantastiske muligheder for dykkere på alle niveauer.

  Strandsport- og aktiviteter

  SNORKLING, PARASAILING, VANDSKI: Hvis du er kommet til Phuket for at opleve vandsport, så har du helt sikkert valgt rigtigt.

  Elefantture

  Nyd en gåtur gennem frodig jungle og bakker med fire svære elefanter. Denne tur er fantastisk og udgør en uforglemmelig oplevelse. Vi kan varmt anfale alle, der besøger Phuket, at prøve denne oplevelse med elefantridning.

  Terrængående køretøj

  Oplev Phuket eller Phang Nga i et terrængående køretøj med vores fire programmer. Følg vores guide, og udforsk egnen langs naturlige veje og stier gennem gummiplantager, skove og floder.

  Phuket rideture

  Har du drømt om at ride langs strandene og gennem junglerne på øen Phuket. Oplev den naturlige skønhed ved Phukets jungler og strande på en hesteryg.

  Thaiboksning

  En af de mest populære tilskuersportsgrene i Thailand, og som nu er i gang med at skabe sig et ry på verdensplan, er kampsporten Muay Thai. Det er spændende nok i fjernsynet – de voldsomme stød, knusende albueangreb, dræbende spark og snedige finter er endnu mere fascinerende, når de overværes live.

  Golf

  Phuket har seks fine golfbaner, som alle er designet til at udnytte øens tropiske træer og overdådige vand. Mange besøgende kommer udelukkende for at spille golf, men ledsagende familiemedlemmer klager sjældent, efter de har slappet af ved poolen eller på stranden.

  Dimissionsmiddag

  Dette er en aften, du sent vil glemme!

  Surf house Phuket

  HVOR DER SURFES HELE DAGEN, KATA BEACH.Surf House Phuket er enhver surfers drøm: Et sted, hvor man kan ride på bølgerne hele dagen uanset vejrforholdene…

  Phuket cable ski & wakeboarding

  Phuket Cable Ski & Wakeboarding tæt på Kathu-vandfaldet er en af de sjoveste og mest udfordrende aktiviteter i Phuket. Uanset om du er begynder eller ekspert, kan du nyde mange spændende ting, fra vandski til kneeboarding og wakeboarding på en stor ferskvandssø

  Phuket scuba diving

  DUKNING I THAILAND; Phuket ligger blandt de bedste 10 scuba diving-destinationer i verden. Enestående rev, usædvanlige undervandsklippeformationer og et mangfoldigt havdyreliv giver fantastiske muligheder for dykkere på alle niveauer.

  Strandsport- og aktiviteter

  SNORKLING, PARASAILING, VANDSKI: Hvis du er kommet til Phuket for at opleve vandsport, så har du helt sikkert valgt rigtigt.

  Elefantture

  Nyd en gåtur gennem frodig jungle og bakker med fire svære elefanter. Denne tur er fantastisk og udgør en uforglemmelig oplevelse. Vi kan varmt anfale alle, der besøger Phuket, at prøve denne oplevelse med elefantridning.

  Terrængående køretøj

  Oplev Phuket eller Phang Nga i et terrængående køretøj med vores fire programmer. Følg vores guide, og udforsk egnen langs naturlige veje og stier gennem gummiplantager, skove og floder.

  Phuket rideture

  Har du drømt om at ride langs strandene og gennem junglerne på øen Phuket. Oplev den naturlige skønhed ved Phukets jungler og strande på en hesteryg.

  Thaiboksning

  En af de mest populære tilskuersportsgrene i Thailand, og som nu er i gang med at skabe sig et ry på verdensplan, er kampsporten Muay Thai. Det er spændende nok i fjernsynet – de voldsomme stød, knusende albueangreb, dræbende spark og snedige finter er endnu mere fascinerende, når de overværes live.

  Golf

  Phuket har seks fine golfbaner, som alle er designet til at udnytte øens tropiske træer og overdådige vand. Mange besøgende kommer udelukkende for at spille golf, men ledsagende familiemedlemmer klager sjældent, efter de har slappet af ved poolen eller på stranden.

   

  EBS placeringer

  Kata Noi

  En af de bedste strande på Phuket, ikke så travl som nogle af de andre og helt sikkert et besøg værd, tag ikke dertil for sent, for du vil ønske at komme tilbage igen og igen..

  PHI PHI-ØERNE

  Stedet for DiCaprio’s The Beach, fantastisk snorkling og et fantastisk landskab.

   

   

  BANGLA ROAD

  Masser af barer, klubber og diskoteker at vælge imellem, masser af mennesker og gode tider.

   

   

 • FAQs

  Hvordan kommer jeg til skolen?
  Den letteste vej at nå frem til skolen er at tage en taxa fra lufthavnen. Det vil koste maks. 650 Baht (THB) (cirka 17 EUR). Hold øje med andre studerende, som du kan dele turen med.
  Kan jeg blive i Thailand efter kurset er overstået?
  Timerne afsluttes om torsdagen i uge 4, hvis du har gennemført kurset og er bestået. Fredag er en ekstra dag til omprøver, osv. Der tjekkes ud om fredagen klokken tolv middag. Hvis du vælger at blive lidt længere i Thailand, er indkvartering på skolen tilgængelig efter kurset mod ekstra betaling, og hvis der er ledige pladser; det er der ikke altid. For tidligere EBS-studerende er prisen cirka 300 THB (7 EUR) per nat for et deleværelse.
  Har skolen et motionscenter?
  Phuket har adskillige forskellige fitness- og træningscentre. Der er masser af muligheder for at træne, løbe, svømme eller endda prøve thai-boksning.
  Skal jeg have visum?
  Du skal have et turistvisum for at kunne rejse til Thailand. Du kan ansøge om et, inden du tager af sted, eller du kan udfylde turistvisummet i flyet, når du er på vej til Thailand. Visummet giver dig ret til at opholde dig i Thailand i 30 dage. Hvis du ønsker at opholde dig mere end 30 dage i Thailand, så skal du ansøge om et visum. For kurset hos EBS Phuket er turistvisummet tilstrækkeligt.

   

 • Priser og Booking

  For at booke, vælg en dato og et kursus nedenunder – så vil vi sende dig videre til vores sikkerhedsgodkendte bookingside for at gennemføre bookingen.

  SE ALLE KURSUSDATOER OG BOOK

  • 02 Mar 2015 - 27 Mar 2015

   • Kun kursus 11600.00 DKK
    Man - Fre 09.00-15.00 Sprog: Engelsk

    Få pladser

    BARSKOLEN i PHUKET bestil nu
   • Kursus og logi 13600.00 DKK
    Man - Fre 09.00-15.00 Sprog: Engelsk

    Fuldt bookede

    BARSKOLEN i PHUKET Reserve
  • 30 Mar 2015 - 24 Apr 2015

   • Kun kursus 11600.00 DKK
    Man - Fre 09.00-15.00 Sprog: Engelsk

    Få pladser

    BARSKOLEN i PHUKET bestil nu
   • Kursus og logi 13600.00 DKK
    Man - Fre 09.00-15.00 Sprog: Engelsk

    Få pladser

    BARSKOLEN i PHUKET bestil nu
  • 27 Apr 2015 - 22 May 2015

   • Kun kursus 11600.00 DKK
    Man - Fre 09.00-15.00 Sprog: Engelsk

    Få pladser

    BARSKOLEN i PHUKET bestil nu
   • Kursus og logi 13600.00 DKK
    Man - Fre 09.00-15.00 Sprog: Engelsk

    Få pladser

    BARSKOLEN i PHUKET bestil nu
  • 06 Jul 2015 - 31 Jul 2015

   • Kun kursus 11600.00 DKK
    Man - Fre 09.00-15.00 Sprog: Engelsk

    Ledige pladser

    BARSKOLEN i PHUKET bestil nu
   • Kursus og logi 13600.00 DKK
    Man - Fre 09.00-15.00 Sprog: Engelsk

    Ledige pladser

    BARSKOLEN i PHUKET bestil nu
  • 03 Aug 2015 - 28 Aug 2015

   • Kun kursus 11600.00 DKK
    Man - Fre 09.00-15.00 Sprog: Engelsk

    Ledige pladser

    BARSKOLEN i PHUKET bestil nu
   • Kursus og logi 13600.00 DKK
    Man - Fre 09.00-15.00 Sprog: Engelsk

    Ledige pladser

    BARSKOLEN i PHUKET bestil nu
  • 31 Aug 2015 - 25 Sep 2015

   • Kun kursus 11600.00 DKK
    Man - Fre 09.00-15.00 Sprog: Engelsk

    Ledige pladser

    BARSKOLEN i PHUKET bestil nu
   • Kursus og logi 13600.00 DKK
    Man - Fre 09.00-15.00 Sprog: Engelsk

    Ledige pladser

    BARSKOLEN i PHUKET bestil nu
  • 28 Sep 2015 - 23 Oct 2015

   • Kun kursus 11600.00 DKK
    Man - Fre 09.00-15.00 Sprog: Engelsk

    Ledige pladser

    BARSKOLEN i PHUKET bestil nu
   • Kursus og logi 13600.00 DKK
    Man - Fre 09.00-15.00 Sprog: Engelsk

    Ledige pladser

    BARSKOLEN i PHUKET bestil nu
  • 26 Oct 2015 - 20 Nov 2015

   • Kun kursus 11600.00 DKK
    Man - Fre 09.00-15.00 Sprog: Engelsk

    Ledige pladser

    BARSKOLEN i PHUKET bestil nu
   • Kursus og logi 13600.00 DKK
    Man - Fre 09.00-15.00 Sprog: Engelsk

    Ledige pladser

    BARSKOLEN i PHUKET bestil nu
  • 23 Nov 2015 - 18 Dec 2015

   • Kun kursus 11600.00 DKK
    Man - Fre 09.00-15.00 Sprog: Engelsk

    Ledige pladser

    BARSKOLEN i PHUKET bestil nu
   • Kursus og logi 13600.00 DKK
    Man - Fre 09.00-15.00 Sprog: Engelsk

    Ledige pladser

    BARSKOLEN i PHUKET bestil nu
  • 04 Jan 2016 - 29 Jan 2016

   • Kun kursus 11600.00 DKK
    Mandag - Fredag: 09.00-15.00 Sprog: Engelsk

    Ledige pladser

    BARSKOLEN i PHUKET bestil nu
   • Kursus og logi 13600.00 DKK
    Mandag - Fredag: 09.00-15.00 Sprog: Engelsk

    Ledige pladser

    BARSKOLEN i PHUKET bestil nu
  • 01 Feb 2016 - 26 Feb 2016

   • Kun kursus 11600.00 DKK
    Mandag - Fredag: 09.00-15.00 Sprog: Engelsk

    Ledige pladser

    BARSKOLEN i PHUKET bestil nu
   • Kursus og logi 13600.00 DKK
    Mandag - Fredag: 09.00-15.00 Sprog: Engelsk

    Ledige pladser

    BARSKOLEN i PHUKET bestil nu

  Sådan bestiller du

  Det er let at bestille. Du skal bare vælge dit kursus og klikke på “BESTIL NU”, så vil du starte bestillingsprocessen. Bestilling er let og sikker, og det tager kun få minutter. Du kan vælge enten at betale i tre lette rater eller du kan benytte rentefri finansiering. Du kan også betale hele beløbet, når du bestiller med betalings- eller kreditkort. Du har en 14-dages tryghedsgaranti. Hvis du beslutter at annullere din bestilling inden for 14 dage, vil du modtage fuld tilbagebetaling.

  Sådan betaler du

  Du kan vælge mellem forskellige betalingsmetoder, når du bestiller dit kursus, vælg mellem:

  • Betal beløbet fuldt ud, når du bestiller
  • Betal senere i rater
  • Rentefri kredit (kun bestemte markeder)

  Hvad er inkluderet i prisen?

  Vi har gjort det både let og økonomisk overkommeligt at studere hos EBS. Kursusprisen omfatter 4-ugers uddannelse, alle bøger og materiale der skal bruges og fuld adgang til vores verdensomspændende fællesskab for uddannet barpersonale: matchstaff.com.

  • 4-ugers intensivt kursus
  • EBS cocktailbog
  • Verdens bedste bartenderuddannelsesprogram
  • Første 2 niveauer inden for flair i det internationalt berømte flair-niveausystem, WFA (World Flair Association)
  • EBS-diplom, som du kan bruge over hele verden
  • 100 % hjælp til jobsøgning igennem matchstaff.com

  • Alle studiematerialer der skal bruges under uddannelsen
  • Professionelle kurser og EBS lærere med meget stor viden inden for bartendingverdenen
  • Gratis WiFi på skolen
  • Eksamensmiddag
  • Besøg på det The Heineken Experience

   

  EBS CARE

  Har du stadig spørgsmål? Tal med vores egen EBS Care.

  FAQs

  Vil du vide mere, læs vores FAQ sektion.

BARSKOLEN i PHUKET Studerende

 • Det er en af de bedste ting, jeg har gjort i mit liv. Jeg fik en god og grundig uddannelse i alt, der har med bartending at gøre. Samtidig mødte jeg venner for livet, selv om jeg ikke troede, det var muligt på så kort tid. Det var alle pengene værd. Jeg tjente kurset hjem på 2 måneders bartending.

  Signe Engberg, Kos

BARSKOLEN i PHUKET Videoer

 • EBS Phuket video

Sidste BARSKOLEN i PHUKET nyt

BARSKOLEN i PHUKET Billeder

 • #ebsphuket #europeanbartenderschool

 • #ebsphuket #europeanbartenderschool

 • #ebsphuket #europeanbartenderschool

 • #ebsphuket #europeanbartenderschool

 • #ebsphuket #europeanbartenderschool

 • #ebsphuket #europeanbartenderschool

 • #ebsphuket #europeanbartenderschool

 • #ebsphuket #europeanbartenderschool

BARSKOLEN i PHUKET PLACERING

VORES SKOLER

Copyright © European Bartender School 2015

Følg os på @ebsbarschools, Har du et spørgsmål? Så tweet os!

EBS England | EBS Sweden | EBS Denmark | EBS Finland | EBS Norway | EBS Ireland | EBS Netherlands | EBS Australia | EBS Spain | EBS Italy | EBS France | EBS Germany

x

FÅ EN GRATIS BROCHURE

Download brochure og få adgang til:

HENT GRATIS BROCHURE HER