ebs faq

du spørger, vi svarer

ebs faq

Her er et par af vores ofte stillede spørgsmål. Kontakt os, hvis du har brug for hjælp eller har et spørgsmål. Vi elsker at besvare spørgsmål.

Hvordan og hvornår kan jeg betale?

Du kan enten betale det fulde beløb, når du bestiller, betale senere eller betale i små rater. Vi vil opstille en betalingsplan for dig, når du bestiller. Vi accepterer en bred vifte af betalingsmuligheder for vores kurser. Du kan betale det fulde beløb, når du bestiller, med kredit- eller betalingskort, eller du kan vælge at betale senere via bankoverførsel. Det er også muligt at opnå en kredit, hvilket betyder, at du kan betale kursets pris over et år, normalt rentefrit. 

Hvad er EBS' alkoholpolitik?

EBS har en ufravigelig alkoholpolitik, farvet vand bruges som erstatning for alkohol under kurset. Som bartenderuddannelsesorganisation tager vi ansvaret for alkoholindtag og udskænkning meget alvorligt, og der gælder en ufravigelig alkoholpolitik for både studerende og medarbejdere.

Hvad hvis jeg ikke består kurset?

Du kan altid gå op til en reeksamination senere på stedet. Du kan også altid tage reeksamen i Århus eller København. Du skal bare kontakte os, så fastsætter vi en dato og et tidspunkt for dig.

Er det let at finde et job, når jeg har gennemført kurset?

EBS er kendt og respekteret af bar- og restaurationsbranchen over hele verden, og du kan endda bruge EBS-jobnetværket til at finde dine favoritjob. Vores mission er at uddanne bartendere som barer, hoteller, natklubber og restauranter over hele verden er desperate efter at få fingrene i. Efter 12 år hvor vi har gjort netop dette, har vi et globalt netværk af udskænkningssteder, der er parate til at tilbyde dig et job. Der er en stor efterspørgsel efter nye bartendere, så du vil stå rigtig godt.

Hvorfor bør jeg vælge EBS?

EBS er den største bartenderskole i verden, og tusinder af studerende består vores kurser hvert år. Du kan bruge EBS diplomet som en adgangsbillet til at rejse og arbejde i udlandet. Det er velkendt og respekteret af bar- og restaurationsbranchen over hele verden. Alle vores instruktører gennemgår en omfattende uddannelse og eksamination for at sikre, at du modtager den bedst mulige uddannelse.

Hvor lange er dagene og hvordan er de delt op?

Dagene varer fra klokken 9:00 – 15:00. Vores kurser inkluderer 3 – 4 timers praktisk uddannelse bag din egen barstation om dagen, hvor du blander og lærer, hvordan man laver over 80 forskellige cocktails. Vi mener, at du lærer mere ved praktisk uddannelse og ved at have det sjovt. Du modtager flair-, free pour og naturligvis teoretisk undervisning hver dag, så du ved, hvad du serverer. Du har fri i weekenderne, hvor du kan slappe af med dine nye venner eller udforske, den destination du har valgt.

Skal jeg kunne tale godt engelsk?

Det meste af uddannelsen er praktisk, så du har kun brug for helt grundlæggende engelskkundskaber. Teorien er meget let at følge med i, og instruktørerne er ved hånden (ofte danske) for at hjælpe dig hele vejen. Vi udbyder også kurser på dansk på udvalgte destinationer, under bestilling kan du se hvilke.

Er indkvartering inkluderet i prisen?

På bestillingssiden har du mulighed for at inkludere indkvartering for de fleste af vores skoler. Hvor du kommer til at bo vises på indkvarteringsfanen på skolens side. Du kan naturligvis vælge at bestille uden indkvartering, hvis skolen er i dit lokalområde, eller du allerede har indkvartering.

Kan jeg rejse alene?

De fleste af vores studerende rejser alene, og de kommer for at få de samme oplevelser som du. I løbet af kurset vil du komme til at møde så mange nye venner og få kontakter over hele verden. I vil blive nære venner på ingen tid. Du vil få nye venner for livet!

Hvem kan ansøge?

Alle der er over 18 år kan ansøge. Du behøver kun at gå ind på vores bestillingsside og bestille en plads. Vi kræver ikke nogen tidligere arbejdserfaring eller uddannelse af vores studerende.

Hvad med visum?

Kravet om visum afhænger af, hvor du studerer. Hvis du for eksempel rejser til EBS Phuket eller EBS Sydney, kan det være, at du skal have visum. EBS Care kan rådgive dig, men i sidste ende er det dit eget ansvar at få det krævede visum.

Er flytransport inkluderet?

Flytransport er ikke inkluderet i kursusprisen, men vi kan hjælpe dig med at finde billige flybilletter til din destination. Du skal bare sige til os, hvis du har brug for hjælp til at bestille flytransport. Det er værd at se på fly fra de store lufthavne som Berlin, Paris, Amsterdam og London, da det ofte kan være billigere at tage to fly.

Hvad skal jeg ellers betale for?

Der er ikke andet du skal betale for. Fly skal bestilles og du vil få brug for penge til mad og drikke, og nogle af aktiviteterne vil også koste penge under dit ophold.

Skal jeg medbringe noget til kurset?

Nej, du behøver ikke tage noget med. Du vil modtage alle undervisningsmaterialer på stedet.

Hvilken form for diplom modtager jeg, når jeg har gennemført kurset?

Når du har gennemført kurset, modtager du et anerkendt diplom fra European Bartender School.

EBS BOOKING FAQs

Jeg prøvede at betale hele beløbet med kreditkort, men betalingen blev ikke gennemført?

Ingen grund til bekymring og ingen grund til at forsøge at bestille det samme kursus igen. Du skal bare logge ind på dit sikre område for studerende (du har oprettet en konto på vores websted), og prøve at betale igen med et andet kort, eller du kan prøve at vælge bankoverførsel – du skal bare bruge betalingsvejledningen og bankoplysninger. Vi vil acceptere betalingen og opdatere din bestilling, når betalingen er blevet modtaget. Alternativt kan vi, hvis vi har tid nok, flytte din betaling til tre rater for at hjælpe til at fordele omkostningerne. Disse rater kan også betales via bankoverførsel eller kort, eller en kombination af begge. Hvis du påbegynder dit kursus inden for mindre end en måned, skal du betale hele kurset på en gang. Kontakt EBS Care, så kan vi hjælpe dig.

Jeg valgte at betale i rater eller betal senere, og min bestilling er ikke bekræftet?

Vi kan ikke bekræfte din betaling, før vi har modtaget din betaling (enten din første rateindbetaling eller hele beløbet). Din bestilling vil vedblive at være ubekræftet indtil da. Du bedes huske at betale til tiden for at sikre din bestilling.

Jeg bestilte og betalte hele beløbet, da jeg bestilte. Der står betalt, men bestillingen er stadig ikke bekræftet?

Selv hvis du betaler det fulde beløb med kort, kan det tage op til 3 arbejdsdage, før vi modtager pengene. Når vi har modtaget din betaling på vores konto, vil vi ændre din bestilling til bekræftet. Vi vil kontakte dig, hvis vi har brug for yderligere oplysninger. Hvis du ikke hører fra os, så bare tag det roligt, slap af og glæd dig over, at du har bestilt hos verdens førende bartenderskole.

Kan jeg betale det fulde beløb via bankoverførsel og ikke online ved brug af et kreditkort?

Ja, du skal bare vælge betal fulde beløb senere, så har du 10 dage til at betale hele beløbet. Alle oplysninger og bankoplysninger findes i dit sikre studenterområde. Din bestilling er ikke bekræftet, før du har betalt hele beløbet. Betal venligst til tiden for at sikre din plads. Du har 10 dage til at betale. Hvis der ikke modtages nogen betaling efter denne dato, kan vi annullere din bestilling.

Hvis jeg vælger at betale i rater, hvordan skal jeg så betale?

Vi vil automatisk oprette betalingsdatoerne for dig, når du bestiller. Du kan se disse datoer og beløbet til betaling, inden du bestiller. Vi opkræver ikke ekstra omkostninger, når du betaler i rater. Du kan betale online ved brug af et kort eller betale via bankoverførsel fra dit sikre studenterområde. Hvis du betaler med kort, vil dine rate blive opdateret, hvis betalingen gennemføres. Hvis du betaler via bankoverførsel, så vent venligst op til 5 arbejdsdage på, at vi modtager betalingen. Når vi har modtaget betalingen, vil vi opdatere din rate til betalt og underrette dig. Hvis du er for sent på den med en rateindbetaling, så sender vi dig en e-mail. Det er vigtigt, at du betaler til tiden, da din bestilling kan blive annulleret, og der kan være annulleringsgebyrer. Vi kan fra tid til anden være nødt til at foretage mindre ændringer i din betalingsplan. Hvis vi bliver nødt til dette, vil vi kontakte dig for at oplyse dig om dette, og de nye datoer vil blive vist i dit sikre studenterområde.

Jeg har modtager en e-mail, hvor jeg bliver bedt om legitimationsbevis?

Nogle gange vil vi bede om yderligere legitimationsbevis, såsom en kopi af dit pas. EBS udfører tilfældige sikkerhedskontroller på alle bestillinger for at bekæmpe svig og bedrag.

Jeg modtager SMS-beskeder fra jer? Jeg er helt vild med EBS, men det her er for meget for mig.

Vi anbefaler på det varmeste, at du giver os lov til at sende SMS-beskeder. Disse er vigtige beskeder, såsom påmindelse om sen betaling, en vigtig opdatering på din konto osv.. Hvis det er for meget for dig, kan du stoppe SMS-beskeder via dit sikre studenterområde.

IMPORTANT: If your travelling overseas to your EBS School, we require your flight details and arrival times, please enter these in your secure student area. We also require emergency contact details, again this can be added to your booking within your secure student area.

HAR DU STADIG BRUG FOR HJÆLP?

EBS CARE

Vores helt eget engagerede support-team, har du et spørgsmål? Bare ring eller send en e-mail.

 

 

Sig hej.

KONTAKT OS

Send os et spørgsmål, vi vil gøre vores bedste for at hjælpe.

 

Kontakt EBS