Fortrolighedspolitik

beskyttelse af dine personlige oplysninger

Vores fortrolighedspolitik

Vi sætter pris på din tillid, og vi opprioriterer, at sikre sikkerhed og fortrolighed for de personlige oplysninger du giver os. Læs venligst denne politik for at lære mere om vores fortrolighedspraksisser. Ved at besøge webstedet accepterer du, de praksisser der er beskrevet her.

Hvad Vi Indsamler

Vi indsamler personlige oplysninger fra dig (såsom navn, adresse, telefonnummer, e-mail-adresse osv.), når du gennemfører en registrering, foretager en bestilling hos os, bruger vores forespørgselsformular eller sender os e-mail. Indsend venligst ikke dine personlige oplysninger, hvis du ikke ønsker, at vi indsamler disse.

Brug af dine oplysninger

Ved at bruge dette websted accepterer du, at vi kan indsamle, bevare, behandle og bruge dine oplysninger (inklusive personlige oplysninger) med det formål at give dig webstedsservicer og udvikle vores virksomhed, hvilket skal omfatte (uden begrænsning):

• når du opretter en konto på vores bestillingswebsted.
  • når du stiller os et spørgsmål, eller anmoder om en kursusbrochure, indsamler vi e-mail-adressen, eller andre kontaktoplysninger du vælger at opgive.
  • når du frivilligt opgiver personlige oplysninger til os til ethvert andet formål.
  • når du ansøger om et opslået job på vores websted.

Vi bruger dine oplysninger til det formål, at gennemføre de bestillinger du foretager på vores websted. Vi bruger andre oplysninger om dig til de følgende generelle formål:

• til at give dig de produkter og services du anmoder om
  • til at give dig rejsebekræftelse og opdateringer.
  • til at tage din ansøgning om ansættelse i betragtning.
  • til at administrere din konto, inklusive behandling af regninger og levering af rejsemeddelelser.
  • til at svare på spørgsmål og kommentarer.
  • til at forbedre, styrke og tilpasse webstedet til dig og til at forbedre og styrke den generelle webstedsoplevelse for alle webstedets brugere.
  • til at udføre særlige handlinger du kan bede om.
  • til at kommunikere med dig i almindelighed.
  • til at underrette dig om særlige tilbud og produkter eller services der kan have din interesse.

indsamling og brug af ikke-personlige oplysninger

Som mange andre kommercielle websteder overvåger vi brugen af dette websted ved at indsamle akkumulerede oplysninger. Vi kan automatisk indsamle ikke-personlige oplysninger om dig, såsom hvilken type internetbrowser du bruger, operativsystem, placering, IP-adresse, de sider du besøger eller hvilket websted, der har videreført dig til vores websted. Du kan ikke identificeres ud fra disse oplysninger, og de bruges kun til at hjælpe os til at levere en effektiv service på dette websted.

Cookies

En cookie er en lille fil, der placeres på din computer eller enhed og som kan bruges til mange forskellige formål, herunder aktivere webstedsfunktionalitet, analysere webstedsbrug eller målrette reklame og følge kampagnepræstation. For baggrundsinformation om cookies anbefaler vi tredjeparts webstederne: AllAboutCookies and AboutCookies.

En cookie giver os på ingen måde adgang til din computer eller oplysninger om dig, andet end de data du vælger at dele med os, hvis du udfylder en kontaktformular, e-mailer os eller registrerer dig hos os.

Du kan vælge at acceptere eller afvise cookies og slette eksisterende cookies. De fleste webbrowsere accepterer automatisk cookies, men du kan normalt ændre dine browserindstillinger for at afvise cookies, hvis du foretrækker. Hjælpesektionen for din valgte browser eller dens websted vil give dig instruktioner i, hvordan man accepterer, afviser og sletter cookies.

At afvise cookies kan forhindre dig i at udnytte webstedet fuldt ud, da nogle af funktionaliteterne eventuelt ikke vil fungere.

sikkerhed

Vi vil træffe alle rimelige foranstaltninger, for at beskytte sikkerheden og integriteten for alle de personlig oplysninger der opgives på dette websted.  Men, grundet internettets væsen, som et åbent globalt kommunikationsnetværk, kan vi ikke garantere at oplysninger under overførsel gennem internettet eller mens de er gemt i vores system eller på anden måde er i vores varetægt, vil være absolut sikret mod andres indtrængen, som for eksempel fra hackere. Vi påtager os intet ansvar for blotlæggelse af dine oplysninger grundet fejl eller tredjeparters uautoriserede handlinger under eller efter overførsel.

Du er ansvarlig for at vedligeholde din kontoadgangskodes fortrolighed, hvis du har registreret dig hos os, og du vil være ansvarlig for enhver adgang til eller dit eller en anden persons eller instans’ brug af dette websted via anvendelse af din adgangskode. Du accepterer at underrette os med det samme om uautoriseret brug af din adgangskode eller konto eller ethvert andet brud på sikkerheden.

Hvis det usandsynlige skulle hænde, at vi mener, at sikkerheden for dine personlige oplysninger i vores varetægt eller under vores kontrol er blevet kompromitteret, kan vi søge at underrette dig om denne udvikling. Hvis en underretning er passende, og, i det omfang vi har din e-mail-adresse, kan vi underrette dig via e-mail. Du indvilliger i vores brug af e-mail som middel til sådan underretning.

Links til andre websteder

Vores websted kan indeholde links til andre websteder, der kan have interesse. Men, når du har benyttet disse links til at forlade vores websted, bør du bemærke, at vi ikke har nogen kontrol over det andet websted. Derfor kan vi ikke være ansvarlige for beskyttelse af og fortrolighed for nogen oplysninger, som du opgiver, mens du besøger sådanne websteder, og denne persondatabehandling regulerer ikke sådanne websteder. Du bør udvise forsigtighed og se på den persondatabehandling, der er gældende for det aktuelle websted.

ændringer i denne fortrolighedspolitik

Vi kan ændre vores fortrolighedspolitik fra tid til anden. Hvis vi foretager ændringer i denne fortrolighedspolitik, vil vi poste disse ændringer på vores hjemmeside, så du er vidende om, hvilke oplysninger vi kan indsamle. Vi forbeholder os retten til at ændre denne fortrolighedspolitik til enhver tid, derfor bedes du gennemse den jævnligt. Denne fortrolighedspolitik er gyldig fra og med den 1. november, 2012.

hvem er ansvarlig for de indsamlede personlige oplysninger på dette websted?

Du kan anmode om at få udleveret oplysninger, om de personlige oplysninger vi opbevarer om dig, i henhold til Registerloven af 1998. Der vil være et mindre gebyr at betale. Hvis du ønsker, at modtage en kopi af de oplysninger vi har på dig, bedes du kontakte os. Hvis du har nogen spørgsmål om vores fortrolighedspolitik, kontakt da venligst vores online platform-team, der kontrollerer de personlige data, der indsamles på dette websted.