Webstedssikkerhed

du er sikker med ebs

ebs webstedssikkerhed

EBS er engageret i at stille en sikker bestillingsproces til rådighed for alle vores studerende. Vi har implementeret en række foranstaltninger, for at sikre at vores websted og dine oplysninger er så sikre som det er muligt. Når du sender os dine personlige oplysninger, er forbindelsen mellem din computer og vores websted krypteret ved brug af branchestandardmetoder, normalt kaldet SSL, og ved brug af et Extended Validation digitalt certifikat fra Verisign. Dette er, den sikreste form for digitalt certifikat der er tilgængeligt på markedet i dag, og det sikrer, at alle data du opgiver, når du foretager en bestilling på vores websted, ikke kan opsnappes af en tredjepart.

betalinger

EBS har indgået partnerskab med WorldPay, en førende, global betalingsbehandlingsvirksomhed.

 

Når du foretager en bestilling og betaler online, deles dine kortoplysninger ikke med os, i stedet tager kortbetalingspartneren, WorldPay, imod betalingen, EBS ser ikke nogen af dine kortoplysninger overhovedet, da transaktionen håndteres direkte af WorldPay. Vi modtager kun oplysninger om resultatet for betalingsforsøget, og som et resultat deraf har vores EBS-medarbejdere ikke adgang til kundernes følsomme bankkontooplysninger eller kortdetaljer.

 

Hvis du stadig er bekymret over at dele dine kortoplysninger online og foretage en online-betaling, kan vi tilbyde andre betalingsmetoder. Du kan betale for udvalgte EBS-kurser via bankoverførsel, efter du har foretaget en indledende reservation på webstedet. Betalingsdatoer og oplysninger får du, når du bestiller.

poweredByWorldPay 
card_logos

Vi accepterer betaling i de følgende valutaer: SEK, NOK, DKK, EURO, GBP, USD.

hjemstedsadresse

CVR-nummer:

European Bartender School International Limited

World Trade Center, Unit 1.21, 6 Bayside Road, Gibraltar

Company number: 107518