10 grunde til at vælge EBS

Et kursus hos European Bartender School byder på den perfekte blanding af en førsteklasses bartenderuddannelse og en social oplevelse der vil ændre dit liv. Vi har samlet 10 grunde til hvorfor du skal vælge vores skole.

1. Følg verdens mest veludviklede bartenderkursus

Vi tilbyder de mest omfattende professionelle bartenderkurser i branchen. Under det internationale bartenderkursus får du 100 timers træning med instruktør samt øvelse bag rigtige barstationer hver dag.

2. Vælg blandt verdens største udvalg af bartenderskoler rundt om i verden

Med over 25 skoler over hele verden er vi verdens største bartender skole. Vi har skoler på tropiske strandparadiser, i storbyer og sågar en på et iskoldt skiresort.

3. Få 100% garanteret jobassistance fra EBS MatchStaff

EBS MatchStaff er vores job-platform. Den er gratis og eksklusiv for EBS Kandidater. Som EBS Kandidat kan du søge efter jobmuligheder på utrolige steder verden over.

4. Betal i 3 afdrag

Få sikret dig en plads på kurset nu og betal i 3 nemme afdrag. Investering i din fremtid har aldrig været enklere og mere overkommelig.

Din succesfulde bartenderkarriere begynder her

• 100 timers træning med instruktør
  • Kursusvarighed på 3 eller 4 uger
  • Gratis jobassistance med EBS MatchStaff

Book nu

5. Kandidat med et globalt anerkendt certifika

Som EBS Kandidat vil du automatisk stå langt bedre end konkurrenterne. Barer, restauranter og spiritusmærker verden over anerkender at vores uddannelse er af højeste kvalitet, og de vil gerne ansætte EBS Kandidater.

6. Rejs og arbejd efter kurset

Som EBS-bartender får du mulighed for at rejse rundt og arbejde i hele verden. Du vil få råd til dine rejser rundt i verden i årevis takket være dine nye færdigheder. Kom i gang ved at vælge hvor du vil begynde din rejse.

7. Tag dit kursus på dansk

Som global bartenderskole udbyder vi så mange sprog som muligt. Hvis du er interesseret i at tage dit kursus på dansk,, kan du kontakte en af vores internationale kursusvejledere.

8. Vær fri for bekymringer med vores uddannelsesgaranti og afbestillingsforsikring

Vores afbestillingsforsikring giver dig mulighed for at ændre kursusdato og -rejsemål, eller få tilbagebetaling ved uforudsete omstændigheder. EBS giver dig også mulighed for at købe en uddannelsesgaranti. Tænk på det som en reserveplan i tilfælde af du bliver nervøs under eksamenerne! Spørg kursusvejlederen om nærmere information angående disse ordninger.

9. Stol på os – det gør branchens førende spiritusmærker

De største spiritusmærker i branchen støtter EBS på grund af den globale anerkendelse af vores førsteklasses uddannelse og tilfredshed af de studerende.

10. Følg i fodsporene af 50.000 studerende

Ligesom alle andre studerende vil du tage professionelle bartenderfærdigheder med dig fra EBS, såvel som mindeværdige øjeblikke og internationale venner for livet.

Er du klar til en helt unik oplevelse?

Det hele starter med vores internationale bartenderkursus

Book nu