17 grunde til at vælge EBS

Vi har ikke fået titlen som “Verdens førende Bartenderskole” uden grund

Det har krævet en del “Hard Work, Spirit and Soul” (og et par spilte Mojito’s) for os at blive verdens største og mest professionelle bartender skole. Nu har vi 25 skoler og et solit omdømme hele verden rundt. Her er 17 gode grunde til hvorfor vi er verdens førende bartenderskole og hvad det er som gør os lige en tand bedre for dig, end vores konkurrenter.

Verdens mest omfattende bartender program

Vi tror på, at øvelse gør mester, og at perfektion tager tid. Det er derfor, vi tilbyder et af de mest omfattende kurser der er til rådighed i branchen. Vores kursus giver dig 120-timers kontakt med dine instruktører, og masser af fritid til at studere med de andre deltagere på kurset.

Det eneste anerkendte certifikat, der er tilgængeligt på verdensplan

EBS kurser nyder et velfortjent rygte blandt globale spiritusmærker, barer og resorts over hele verden, som derfor er ivrige efter at arbejde med kandidater fra EBS. At være certificeret af EBS sætter dig automatisk et niveau over mængden.

100% garanteret job-hjælp, med MatchStaff.com

MatchStaff.com er verdens største jobportal, designet eksklusivt til EBS kandidater. Vi tror på at du fortjener den livsstil du har arbejdet for, og er 100% engageret med at hjælpe dig med at opnå dette.

Uddannelsesgaranti

EBS er den eneste skole, der tilbyder sine studerende muligheden for at få succes igen og igen. Med EBS kan du tage kurset gratis indtil du består. Vi ønsker at alle kommer til tops!

Skabt af de bedste bartendere i verden

Det er kun de allerbedste blandt verdens bartendere der er udvalgt til at udvikle EBS uddannelsesprogrammet, og i det seneste årti har vi samlet et team af de stærkeste talenter fra hele verden.

Undervisning i de vigtigste livsfærdigheder

EBS giver dig ikke kun en masse nye færdigheder indenfor bartending, men også vigtige livsfærdigheder som du kan tage med på din rejse.

Bliv betalt for at rejse rundt i verden

At være bartender er den nemmeste måde at rejse rundt i verden på. Bartending har et universelt sprog, og vi har et dedikeret team på MatchStaff.com som kan hjælpe dig med at få det job, du ønsker, uanset hvor dette må være.

50.000 studerende og 16 år i branchen

Det er en masse studerende inden for mange år, og hver eneste elev har forladt EBS med en positiv holdning til kurset og færdigheder som de kan bruge resten af livet.

De bedste instruktører i branchen

Vores EBS instruktører har tilsammen over 200 internationale bartender titler, og nogle kan endda kalde sig verdensmestre. Vores instruktører gennemgår en omfattende træning, og de har ikke kun mange års erfaring fra bag baren, men er også blevet undervist af nogle af de førende fra branchen, som kommer fra vores årlige instruktør skole.

Verdens største bartenderskole & valg af globale destinationer

Med over 24 verdensomspændende destinationer, er det ikke underligt vi er verdens største bartenderskole. Fra et iskoldt skisportssted til et tropisk strandparadis og steder i storbyerne, har vi nogle af de mest ønskede destinationer i verden.

Fuld service & support med EBS CARE

Vores EBS CARE team taler mere end 25 sprog, og er her for at hjælpe dig med alt hvad de kan, både før, under og efter dit kursus.

Vi er blevet anerkendt globalt for vores innoverende undervisning og vores studenter tilfredshed, som har ført til opbakning fra nogle af de største spiritus navne i branchen.

Den mest avancerede bartender manual på markedet

Vi har en liga af ekstraordinære bartendere, der har brugt deres ressourcer og viden, til at give dig en af de mest informative bartender kompendier der nogensinde er lavet.

Global sammenhæng

For at sikre at vores uddannelsesniveau er det samme i hele verden, har vi et fast team af ledere som rejser rundt på alle skolerne, og kontrollerer at kurset undervises i henhold til vores pensum standard.

Lokale sprogkurser

Som en global barskole appellerer vi til så mange sprog som muligt, og tilbyder derfor kurser på de lokale sprog, på de fleste af vores destinationer.

Fleksibel bestilling & afbestillingsforsikring

Vi kender alt for godt til hvor uforudsigelig den rejsendes livsstil kan være. Det er derfor, vi har vores fleksible bestillingsordning og afbestillingsforsikring, for at sikre, at du ikke går glip af noget, hvis dine rejser ikke går som planlagt.

Uendelige muligheder med Club Med

Når vi siger uendelig, så mener vi det! Club Med er markedsledende inden for ‘alt inklusive luksusferier’, og de ønsker at ansætte EBS studenter. Nu har du muligheden for at arbejde på en af deres fantastiske resorts, placeret rundt omkring i verden.

DOWNLOAD VORES KURSUSGUIDE

Bliv bartender

Se kursusdatoer, steder, priser og bestil sikkert nu.Gratis kursusbrochure!

EBS INTROVIDEO

Se EBS introvideoen for at få et fantastisk overblik over EBS, skolerne og uddannelsen.

Se alle vores videoer.

EBS KURSUSGUIDE

Download  din gratis kursusbrochure og få ubegrænset adgang til:

• Personlig rådgivning
  • Kursusguide
  • Vores seneste kampagner

EBS partnere

EBS arbejder sammen med nogle af de mest respekterede brands i branchen. Se vores partnerside for yderligere partnerskaber.

EBS brand partners

Se EBS – Brand partners og b2b – afsnit, hvis du vil læse mere om vores forskellige partnerskaber.

Bestil nu!

Se kursusdatoer, steder, priser og bestil sikkert nu.

Bestil nu!