Anmeldelsesside

Læs de studerendes anmeldelser af EBS oplevelsen

Anne  Jacobsen

"Jeg er så glad for at jeg valgte at tage afsked, og at valget faldt på Milano, mine lærer var super dygtige og fik samtidig skabt en fantastisk stemning på skolen! Det har været en fantastisk tur, jeg har lært så meget og jeg kan ikke vente med at komme bag en bar igen! Og så har jeg fået nogle venner for livet, som jeg aldrig havde troet ville betyde så meget - tak for en dejlig måned EBS, ciao!"

– Anne Jacobsen #EBSMilan

Line Rejmers

"I didn't have big expectations about EBS before I left Denmark, since I didn't know much about the school. As the days at EBS passed by I realized how professional the staff at the school were and I felt the enormous expectations that were to the students, for them to be able to pass the final exams. It was very intense, but the instructors still managed to make it interesting and fun. It has been an amazing experience and I left with the feeling of being much wiser when it comes to the things we learned, and I feel much more confident with myself when I am doing the things that is required to do and know by a bartender."

– Line Rejmers #EBSParis

Thor Mortensen

"EBS har været en super oplevelse, det summerer alt hvad jeg har oplevet igennem EBS. Oplevelsen bød både på gode instruktører, fantastiske nye bekendtskaber, nye færdigheder, ture osv. Jeg sad personligt og var træt af at kigge på de samme ting derhjemme, og følte at der skulle ske noget nyt, og at tage afsted med EBS her i juli måned, var lige hvad jeg havde brug for. Jeg kunne ikke være mere tilfreds."

– Thor Mortensen #EBSKos

Peter Ørnskov

"EBS kurset på kos er nok det bedste jeg har gjort for mig selv. Man møder så mange nye mennesker, ser en masse nye ting og man lære endnu mere. Alt i alt perfekt."

– Peter Ørnskov #EBSKos

Mathias Hartmann

"Det var en meget positiv oplevelse at være omgivet af dedikerede EBS instruktører og medstuderende. Man får det bedste fra hele verden på det internationale hold, og der er gennem de mange arrangementer, der bliver afholdt i løbet af de fire uger gode mulighed for at lære alle at kende. Kan stærkt anbefale kurset til dem som tager bartending seriøst."

– Mathias Hartmann #EBSNew York

Maria  Sørensen

"Den måned har virkelig været den bedste tid nogensinde! Jeg har mødt de dejligste mennesker og virkelig fået en oplevelse for livet. Tiden i New York har også fået mig til at indse, at det er stedet for mig at være og jeg vil virkelig gerne derover igen på permanent tid!"

– Maria Sørensen #EBSNew York

Louise Larsen

"Virkelig fed oplevelse :-) Anbefaler det til alle, og mine venner overvejer allerede at tage af sted!"

– Louise Larsen #EBSKos

Krestian  Møller

"I loved it so much!!!! I had the best 4 weeks of my life and I already miss all of my new friends so much!"

– Krestian Møller #EBSKos

Jonathan Knudsen

"JUST DOOO IT!!"

– Jonathan Knudsen #EBSKos

Jeppe Grove Mikkelsen

"Fed oplevelse med en blaning af professionelle instruktører, som er dygtige til at have gensidig respekt for eleverne, gode til at undervise og lærer fra sig, Samtidig med at de altid er klar på at hjælpe efter skole!???? De er ligeledes alle som en, god til at deltage i festerne og andet socialt, og derved hjælpe hver og en af os elever igennem måneden på bedst mulige måde,ved at skaffe så mange relationer til personer fra det meste af verdenen?"

– Jeppe Grove Mikkelsen #EBSKos

Jacob Jensen

"Best ever."

– Jacob Jensen #EBSBarcelona

Dennis  Hansen

"Var på Juli kurset for EBSKos 2015 bestod med bravour. Jeg lærte en masse om bartending faget, som jeg aldrig have troet jeg ville vide. Jeg har altid været interesseret i bartending  og cocktails, hvordan man kan få dem til at harmonere. EBS kurset har virkelig givet en hel masse basisviden. Kurset har selvfølgelig også givet en masse praksis og erfaring, da jeg efter kurset fik job på EBS baren på kos. At tage kurset har helt klart gjort mig mere selvsikker på bartending faget, med free pour skills og ambidextrous bartending :) Det hele skyldes nok de fantastiske dygtige instruktører som vi havde, deres villighed til at lærer fra sig og deres hjernedøde ping pong gjorde læringen til en leg. Tak EBS <3"

– Dennis Hansen #EBSKos

Danni Madsen

"Jeg synes virkelig, at det var en fed oplevelse dernede! Jeg mødte en masse mennesker som gjorde en STOR indflydelse på mig. Det var ikke bare de andre elever, men også lærene og menneskerne der arbejdede dernede :) Jeg har virkelig fået blod på tanden efter denne oplevelse og skal faktisk ned og arbejde for EBS på deres bar på KOS I starten af Juli. Jeg håber, at de synes om mig, for jeg er virkelig klar til at sparke røv, og vil som det ser ud nu tage instruktørkurset i Stockholm, hvis ikke jeg bliver tilbudt at være underviser inden :) VERDENS BEDSTE OPLEVELSE!"

– Danni Madsen #EBSPhuket

Christoffer Guldberg

"Min oplevelse var super fed! Jeg mødte en masse nye mennesker og jeg lærte en masse nyt!"

– Christoffer Guldberg #EBSKos

Christian Hviid

"Det har været et helt igennem vanvittig ophold hos EBS, det kan helt klart anbefales! Instruktørerne var utrolig dygtige og forklarede tingene på en rigtig god måde. Jeg havde aldrig nogensinde troet, at jeg skulle lære så meget på så kort tid. 5 kæmpe stjerne fra mig."

– Christian Hviid #EBSNew York

Anne-Louise  Andersen

"EBS was the most amazing experience of my entire life! The course was very intensive and pretty hard, lots of things to learn in just 4 weeks, but definetly worth it! I have learned so much, and feel so much more confident behind a bar! I have met so many amazing people and new friends that I will never forget. The hostel was a really cool place, and it felt like home in no time. I loved it!"

– Anne-Louise Andersen #EBSSydney