Bar Jobs

Hvad er EBS MatchStaff?

Din rejse med EBS ender ikke efter dit kursus! EBS MatchStaff er en digital jobportal som åbner op for jobs og karrieremuligheder over hele verdenen kun for EBS studenter.

Så snart, at du består fra et 4-ugers eller 10-dages kursus, vil du få adgang til MatchStaff, hvor du vil kunne finde alt fra steder, hvor du kan starte din karriere til avanceret bartender jobs i barbranchen.

Hvordan virker det?

MatchStaff er det perfekte sted at finde et job og starte din bartender karriere. Når du har bestået dit kursus, vil du modtage en e-mail med dit eget private login, og vil derfra kunne begynde at bygge dit unikke CV op. og start din jobsøgning efter dit drømmejob.

Med 26 skoler over hele verdenen er det lykkedes os at opbygge et stort globalt netværk indenfor service branchen. Det betyder, at du kan søge jobs over i hele verdenen lige så snart, at du har bestået dit kursus!

 

EBS MatchStaff vedligeholde både lokale og globale forhold, så lige meget om du vil rejse til den anden side af jorden eller blive i kendte rammer, arbejder vi 24/7 for at sørge, for at du får det helt rigtige netværk til det du vil.

Download vores gratis kursus guide

For at ansøge til disse jobs og mange flere, som er tilgængelige på EBS MatchStaff, skal du deltage i et 4-ugers internationalt kursus eller et 10-dages advanced kursus. Find flere informationer ved at downloade vores brochure herunder.

Download

For at se den fulde database med bartender jobs, kan du besøge EBS Matchstaff.