Vores kurser

EBS Internationale Bartenderkursus

Vores internationale bartenderkursus er fantastisk til alle niveauer. Uanset om du kan kende forskel på en shaker og en strainer, eller bare ved du kan lide Mojitos, så vil du blive prof efter kurset. Vi har kørt kurset siden 1999, og det er det mest succesfulde bartenderkursus i verden

 

2-dages mixologi

Vores 2-dages mixologi er for dig som alle er bartender, samt tidligerer EBS studerende der brænder for at forbedre deres viden fuld ud, når det kommer til mixologiens forunderlige verden.

 

10-dages advanced bartending

Med 10-dages advanced bartending lærer du alt hvad du skal bruge for at blive en verdenklasse bartender. Kurset henvender sig både til tidligerer EBS studerende, samt bartenderer med exsiterende erfaring.

 

6 dages advanced Flair

Vores 6-dages advanced flair er verdens bedste flair program – her får du muligheden for at lære de vildeste og mest avancerede flair skills i et ægte bar miljø!

Instructor Academy

Instuctor Academy er stedet hvor talentfulde og erfarne bartenderer bliver trænet, så de kan arbejde som EBS instructører – også kendt som verdens bedste job!

2-dages working flair

I løbet af vores 2-dages working flair, kommer du til at lærer onking 70 foskellige moves! Du kommer til at lærer hvordan du bedst implementere disse exclusive flair færdigheder i dit arbejdsflow af Vladymyr Burynov, som er kåret world flair champion 3 gange!

5-Dages Barista Kursus

Vores 5-dages barista kursus er det første af sin slags i EBS’ historie. Det er et helt kursus dedikeret til baristaer. Kurset kræver ikke tidligere erfaring, så alle er velkomne! Kurset er dog også for dig, der allerede har erfaring som barista, men ønsker mere praktisk og teoretisk viden.


Skotsk Whisky-ekspedition

En eksklusiv mulighed for at bo på et verdensførende destilleri og opleve produktionen af whisky.


Tequila- og Mezcal-ekspedition

En autentisk og praktisk udforskning af agave-marker og mange tequila- og mezcal-destillerier.


Download vores gratis kursus guide

Tag et kig på vores kursus guide og læs mere om the European Bartender School, længden af kurset og de forskellige emner EBS dækker (og hvad du kan forvente efter du graduerer!).

Download