2-DAGES MIXOLOGY

Lær bartending historien og moderne metoder fra de professionelle!

Opdag dit 2-dages Mixology kursus

2-dages kurset i mixology er en god mulighed for talentfulde bartendere, eller tidligere og nuværende EBS studerende, til at dykke ned i den fascinerende verden af mixology. Du vil lære om bartendingens oprindelse og nye moderne mixology produkter og teknikker, der anvendes af bartendere i dag. Efter dette kursus, vil du have et helt ny syn på bartending, og virkelig kunne imponere dine gæster med din viden og færdigheder

Hvert modul er omhyggeligt designet, så du uden problemer kan begå dig i branchen. Vores enestående instruktører opdaterer konstant vores kursusprogram, så du kan være helt sikker på, at du bliver undervist i de nyeste og mest efterspurgte tricks inden for branchen, når du tilmelder dig.

Hvad kan dit 2-dages advanced mixology kursus give dig?

Når først du er EBS certificeret, er dine muligheder uendelige. Tag dine færdigheder med til en summende strandbar i Barcelona, en sofistikeret cocktailbar i Stockholm, eller en shotbar i Sydney, valget er dit. 2-dages kurset i mixology er din chance for at mixe tingene bag baren, og blive en mixology mester!

3 grunde til at bestille nu

Søger du ekstra bartender inspiration? Du behøver ikke lede længere, for det 2-dages kursrs i Mixology er svaret! Her er tre enkle grunde til at bestille nu:

 1. Lær helt nye, spændende variationer af klassiske cocktails
 2. Fokuser på cocktail og bartending historie, lige fra punch til Tiki!
 3. Lær at lave hjemmelavede produkter som forvandler dine drinks til underværker
Mere info Bestil nu

Støttet af de største spiritusmærker i branchen

En stor del af de bedste spiritusmærker i branchen har anerkendt os som verdens førende bartenderskole, på grund af vores standard ekspertise som vi bibringer vores elever. Vi har derfor opbakning fra nogle af de største navne i branchen, hvilket betyder, at du ikke kun vil modtage verdensklasse træning, men også vil beskæftige dig med verdensklasse ingredienser.

EBS Brands

Læs mere om dit barkursus i dag

Læn dig tilbage, slap af og tag et kig på, hvad du kan forvente af dit 2-dages advanced mixology kursus. Er du klar til at ændre dit liv? Tryk afspil…

KURSUS PENSUM - 2-DAGES MIXOLOGY

Bartenderens rejse - fra før til nu


Lær om bartenderens historie, hvordan branchen og dygtige personer har ændret og udviklet erhvervet gennem årene. Du vil derudover forstå betydningen af ingredienser, teknikker og udstyr til at lave kvalitets cocktails.

01-580x2402

Før og under forbudstiden


Forbudstiden ændrede samfundets holdning til alkohol, og vi kan stadig mærke virkningerne i dag. Bar branchen ændrede sig i denne periode, der blev opfundet mange klassiske drinks i tiden op til forbudstiden; du vil lære at lave og smage dem! Du vil lære:

 • Branchen før, under og efter forbudstiden
 • Hvilke cocktails blev opfundet i ‘De gyldne tider’
 • Historien om disse cocktails, hvornår de blev opfundet, og hvem der opfandt dem

02-580x2402

Metoder / teknikker og udstyr


Nogle drinks skal laves på bestemte måder, for at smage helt perfekt, en af de mest kendte eksempler på dette er James Bonds berømte citat ‘martini shaken not stirred’. Vi vil lære dig alle metoder, teknikker og typer af udstyr, du skal bruge for at lave drinks, sammen med forklaringerne. Du vil lære:

 • Hvorfor nogle drinks er shaken, stirred eller rolled
 • Hvilke metoder er mest egnet til forskellige drinks
 • Noget af det udstyr, der blev anvendt i branchens historie, og det udstyr der anvendes i dag
 • Forskellige mixing teknikker
 • Forskellige måder at shake en drink, typer af shakers, og hvorfor de påvirker de cocktails, vi drikker
 • Sådan rører man en drink korrekt
 • Forskellige typer af barskeer og udstyr

03-580x2402

 

Cocktail kategorier og familier


For fuldt ud at forstå og værdsætte en drink, skal du smage den! Lær om cocktail kategorier og familier, og sæt derefter dine smagsløg på prøve med en smagssession!

 • Forstå historien om disse drinks, hvornår de blev opfundet, opskrifter, typiske ingredienser, udstyr, der anvendes for at lave dem osv.
 • Innovative fortolkninger af klassiske drinks designet af Johannes Kinch og Marian Beke.
 • Smag på drinks – Cocktails fra en bestemt drink familie/kategori såsom en cobbler, en fizz, en sour, en flip og mange flere

04-580x2402

Produkt og ingredienser, Master Class


For at vide, hvad der rent faktisk sker i en cocktail, er du nødt til at forstå, hvordan den blev til. Lær om:

 • Oprindelsen af visse produkter
 • Hvordan visse produkter ændrer hele drinken
 • Ingredienserne i disse produkter o Nogle hjemmelavede produkter

05-580x2402

Praktisk træning


Nu kan du omsætte dine færdigheder til praksis ved at lave nogle af disse spændende ingredienser fra bunden. Det er igennem “praktisk” træning du bliver klogere

 • Skab dine egne produkter, som pureer, skum, sirup, cordials osv.
 • Forstå kvaliteten af en cocktail
 • Lær betydningen af udseendet på cocktails

04-580x2404

Den mystiske boks


Dine færdigheder bliver sat på prøve, da du vil få udleveret en mystisk boks fyldt med forskellige ingredienser, hvor du skal være opfindsom og fremtrylle en velafbalanceret cocktail! Den mystiske boks er en fornøjelig udfordring for alle, der kræver, at du skal tænke ud af boksen, og bruge alt din cocktail viden.

07-580x2402

Destinationerne for dit 2-Day Mixology kursus:

Hvorfor ikke tage dit 2-dages kursus i mixology i travle Barcelona? Eller hvad med fantastiske Amsterdam, måske fænomenale Phuket? Vi har det perfekte sted til dig!

Få adgang til din gratis brochure nu

Din brochure dækker alt, du behøver at vide omkring dit 2-dages mixologi. Klik nedenfor for at se din brochure online og begynde din mixologi-rejse med EBS!

Søg på listen ved at skrive navnet på dit land, eller skriv landekoden på det valgte land

EBS CARE

EBS er den eneste barskole i verden som kan tilbyde en usædvanlig høj service til vores elever. Vores support team står klar til at svare på hvilket som helst spørgsmål du har før, under og efter dit kursus. Mød folkene bag, der står klar til at ændre dit liv i dag.

Mød EBS CARE!

Hvorfor EBS

Der er mange årsager til EBS skiller sig ud sammenlignet med andre barskoler. Spørger du vores elever, er en af de mest appelerende grunde MatchStaff.com! MatchStaff.com er verdens største jobportal for bartender, designet udeukkende for EBS Studerende. Vi vil gerne støtte på vej mod den livestil, som du har arbejdet for og er derfor 100% engageret i at hjælpe dig nå dit mål! Find flere grunde til hvorfor EBS er det rette kursus for dig!

Læs mere

EBS LIVET

Vil du vide mere om EBS? Tag et kik på vores seneste blog indlæg, skole nyheder og tendenser i branchen lige her. God fornøjelse!

EBS SOCIALE NETVÆRK

Følg os på vores sociale medie kanaler, og bliv opdateret omkring vores studerende og barskoler.