Internationalt Bartenderkursus (4 uger)

Bliv cocktailbartender, og få dit livs oplevelse!

Uanset om du ønsker at bygge en spændende karriere op, tjene penge mens du rejser rundt i verden eller kaste dig ud i en oplevelse for livet, så hjælper vores Internationale Bartenderkursus dig på vej. Du kommer også til at have masser af sjove stunder undervejs:

 • Få det der svarer til 6 måneders arbejdserfaring i en cocktailbar
 • Få venner for livet og utrolige minder
 • Få et globalt anerkendt certifikat fra verdens førende bartenderskole
 • Få adgang til jobmuligheder verden over via vores jobdatabase EBS MatchStaff

 

DETTE FÅR DU UD AF DET INTERNATIONALE BARTENDERKURSUS

Hos EBS er vores ultimative mål at give dig den bedste bartenderuddannelse som muligt. Det Internationale Bartenderkursus er tilrettelagt af den globale bartenderelite, som vil transformere dig til en selvsikker og professionel bartender i løbet af kort tid.

Du kommer ikke blot til at lære kunsten i professionel bartending, men også få masser af muligheder til at være social og have det sjovt. Du kommer til at udvikle en bred vifte af færdigheder, som højner dine muligheder for at blive ansat, og du kommer til at bygge en selvtillid op med udholdenhed til at klare alt hvad livet byder på.

Nemt at finde arbejde

Med over 20 års erfaring i branchen, flere end 50.000 tilfredse studerende og over 25 destinationer med skoler, er vi kendt for at være den største og mest prestigefyldte bartenderskole i verden.

I slutningen af kurset bliver du belønnet med et internationalt anerkendt certifikat som dokumentation på dine færdigheder. Dette certifikat kan du vise til arbejdsgivere og få adgang til vores online jobplatform EBS MatchStaff, der forbinder EBS Kandidater med de bedste barer og udskænkningssteder i verden. Du får dermed ikke svært ved at finde arbejde.

Praktisk træning i et autentisk barmiljø

Hos EBS kommer du ikke til at sidde ved et skrivebord for at lære cocktailopskrifter udenad. Du kommer derimod til at stå i en topmoderne barstation og lave drinks samt lære Free Pour, flair og at håndtere en travl bar. Vi skaber et autentisk barmiljø med musik i baggrunden og ordrer der tikker ind, så du bliver godt forberedt på livet i baren samt en underholdende karriere i barverden.

Få venner for livet

Du får mulighed for at møde fantastiske mennesker fra hele verden, og kaste dig ud i nye eventyr. Det kan være du ankommer alene til EBS, men du rejser derfra med venner og minder for livet. Vi organiserer en række endagsudflugter, weekendaktiviteter og fester, så vi sikre at du får den bedst mulige oplevelse.

Udforsk verden

Med gode bartenderfærdigheder åbner dørene sig op til en verden af nye oplevelser og muligheder. Det er en af de få professioner hvor det er muligt at stå ud af flyet og finde arbejde lige med det samme.

Over 50.000 studerendehar bestået kurset.

Min oplevelse hos EBS var en af de bedste oplevelser i mit liv, og den har ændret mig for altid. Den gjorde mig til en fantastisk bartender, og gav mig venner for livet. Jeg anbefaler det til hvem som helst, når som helst. EBS-familien gælder for livet.--Luke Smith


Støttet af de største spiritusmærker i branchen

En stor del af de bedste spiritusmærker i branchen har anerkendt os som verdens førende bartenderskole, på grund af vores standard ekspertise som vi bibringer vores elever. Vi har derfor opbakning fra nogle af de største navne i branchen, hvilket betyder, at du ikke kun vil modtage verdensklasse træning, men også vil beskæftige dig med verdensklasse ingredienser.

EBS Brands

Læs mere om dit barkursus i dag

Læn dig tilbage, slap af og tag et kig på, hvad du kan forvente af dit 4-ugers internationalt bartenderkursus. Er du klar til at ændre dit liv? Tryk play…

KURSUS PENSUM - Internationalt Bartenderkursus (4 uger)

Praktisk bartræning


Øvelse gør mester, som man siger. Vi benytter ‘learning by doing’-metoden, hvilket betyder at du vil føle dig hjemme i baren på ingen tid.

 • Blanding af drinks
 • Smagninger
 • Masterclasses
 • Craft Flair
 • Free Pour

01-580x240

Tilberedning af cocktails


Vi underviser dig i den grundliggende proces med at tilberede den perfekte cocktail. Du lærer at tilberede mere end 65 internationale cocktails, såsom mojito, mai tai, bloody mary, espresso-martini samt mange andre i løbet af din tid hos os. Du får også mulighed for at sammensætte din egen unikke cocktail på vores Mixologi-workshop samt til den livlige cocktail-konkurrence. Du bliver testet i forskellige cocktails hver dag, og du får rigelig lejlighed til at øve dig på (og smage) dem.

03-580x240

Teknikker og udstyr


Hav det sjovt mens du får styr på alle de basale bartenderteknikker, såsom opbygning, omrøring, rystning, filtrering, rulning, lagdeling og blendning. Du vil også lære barudstyret at kende, herunder hvilke glas der skal bruges samt forskellige typer is, shakers, strainers og meget mere.

02-580x240

Viden om spiritus


Gør et godt indtryk på kunderne med din imponerende viden om spiritus, såsom vodka, gin, rom, tequila og whisky for blot at nævne nogle få af dem. Du kommer til at lære om de forskellige spiritusser og likører fra deres historie til produktion og teknikker i aromatiseringen.

05-580x240

Bartenderens rolle


At være bartender er meget mere end blot at blande drinks. Det kræver en bred vifte af færdigheder. Du skal have upåklagelige sociale færdigheder såvel som teknisk ekspertise samt formå at multitaske og arbejde under pres. Vi giver dig et godt indblik i bartenderens rolle og hvordan du bliver så god som mulig.

 • Bartenderens ansvar
 • Service-færdigheder
 • Personlig præsentation og teamwork
 • Præsentation og hygiejne
 • Åbnings- og afslutningsprocedurer

Vælg den perfekte kursus destination bland vores mere end 25 skoler.

DESTINATIONER HVOR INTERNATIONALE BARTENDERSKURSER UDBYDES:

Tag kurset på et spændende nyt sted såsom Phuket, Sydney, Cape Town, eller vælg et eventyr tættere på hjem i en af de berømte cocktailhovedstæder London eller Dublin. Uanset hvilket sted valget falder på, så tilbyder vi samme høje standard i træningen. Hver skole har noget særligt at tilbyde, og vi organiserer masser af sjove begivenheder for at sikre at du får mest muligt ud af din tid hos os, uanset stedet du vælger.

EBS SOCIALE NETVÆRK

Følg os på vores sociale medie kanaler, og bliv opdateret omkring vores studerende og barskoler.