EBS International Bartender

Verdens mest udviklede bartenderprogram!


Dit Internationale Bartender kursus er blevet lavet af de bedste bartendere i verdenen, som sammen har over 60 bartitler fra hele verdenen.

Uanset om du er ny i baren eller har et par cocktailopskrifter i baglommen, vil vores kursus omdanne dig til en professionel bartender på blot tre uger! Hvis du vil have mere tid til at udforske den valgte by, mens du studerer, kan du tage det samme kursus på fire uger. Det er op til dig!

 • 4 hovedmoduler: Free Pour, Flair, Teori og Bartræning.
 • 100 lektionstimer med nogle af de mest erfarende bartendere som instruktør.
 • 25+ skoler som du kan vælge i mellem, som er spredt over 5 kontinenter.
 • 100% garanteret jobs assistance med EBS MatchStaff
 • Vælg om du vil tage kurset over enten 3 eller 4 uger

Over 50.000 studerendehar bestået kurset.

Personligt, så elsker jeg det og vil helt sikkert anbefale EBS til all, som gerne vil lære mere og få gode oplevelser, mens de lærer.--TIJANA DEDIJER


Støttet af de største spiritusmærker i branchen

En stor del af de bedste spiritusmærker i branchen har anerkendt os som verdens førende bartenderskole, på grund af vores standard ekspertise som vi bibringer vores elever. Vi har derfor opbakning fra nogle af de største navne i branchen, hvilket betyder, at du ikke kun vil modtage verdensklasse træning, men også vil beskæftige dig med verdensklasse ingredienser.

EBS Brands

Læs mere om dit barkursus i dag

Læn dig tilbage, slap af og tag et kig på, hvad du kan forvente af dit 4-ugers internationalt bartenderkursus. Er du klar til at ændre dit liv? Tryk play…

KURSUS PENSUM - EBS International Bartender

Bartenderens rolle


Vi har alle en idé om, hvad der kendetegner den perfekte bartender. Hver situation kræver forskellige sociale og tekniske færdigheder, samt en kombination af teoretisk og teknisk erfaring. Dit 4-ugers internationale bartenderkursus vil lære dig alt om bartenderens rolle, så du kan alt det, der forventes af dig og mere:

 • Bartenderens ansvarsområder
 • Gæstefokus og service
 • Personlig præsentation og teamwork
 • Hygiejne & renlighed
 • Åbne og lukke procedurer

01-580x240

Bar udstyr


For at opretholde den professionel og effektiv service, skal bartenderen lære at håndtere et helt bestemt sæt af værktøjer:

 • 10+ Forskellige typer af glas og is
 • 10+ Forskellige bar værktøjer

02-580x240

Servering & bar teknikker


Der findes forskellige metoder, til at lave en drink; vores bartendere skal være 100% sikker i dem alle:

 • Building
 • Stirring
 • Shaking
 • Straining
 • Rolling
 • Layering
 • Muddling

03-580x240

Alkohol politik


Lær den grundlæggend alkohollovgivningen, den lovlige alder for alkoholforbrug i forskellige lande. Forstå alkoholens enheder, hvordan alkohol påvirker kroppen samt de ansvarlige serveringsteknikker; en væsentlig viden for enhver arbejdsplads.

04-580x240

Spiritusviden


Destillation & Fermentering

Lige siden det 700 århundrede, er der bevis for, at folk selv destillerede deres egen spiritus. Vi gennemgår historien, produktionen af og smagstilsætningen af spiritus:

 • Vodka & Aquavit
 • Gin & Geneva
 • Rom
 • Tequila & Mescal
 • Whisky & Whiskey (du vil hurtigt lære forskellen at kende)
 • Vin & Cognac
 • Likør og Bitter
 • Øl & Mousserende vin

05-580x240

Praktisk bartræning


Vi tror på, at jo mere du øver dig bag baren, des bedre bliver du. Learning by doing er 80% af hvordan du vil blive undervist på dette kursus:

 • Drink Mixing
 • Master Classes
 • Smagsprøver
 • Working Flair & Exhibition Flair
 • Free Pour

06-580x240

Lave cocktails


Igennem størstedelen af dit kursus vil du øve dig på hvordan man effektivt laver cocktails med farvede væsker. På den måde kan du øve dig igen og igen, uden at bekymre dig om spild. Du vil dog gentagne gange, lave cocktails med rigtig spiritus, så du kan forstå dens balance, udseende og smag!

Du vil også deltage i en konkurrence med dine medstuderende; så du kan bruge alt din viden i praksis, og lave din egen, episke cocktail!

07-580x240

Vælg den perfekte kursus destination bland vores mere end 25 skoler.

Dit 4-ugers internationale bartenderkursus, de forskellige destinationer:

Vi er på destinationer rundt om i verden. Fra Phuket til Paris, New York til Sydney, vi har det perfekte sted til dig. Kom og opdag verden med os.

plane

Boliger på skolen

De fleste skoler tilbyder muligheden for at bo på deres egne hostels, eller på et der er tæt på. Du kan tjekke detaljerne på de relevante skolers side.

Få adgang til din gratis brochure

Din brochure dækker alt, du behøver at vide omkring dit 4-ugers internationale bartenderkursus. Klik nedenfor for at se din brochure online og opdage dit valg af destinationer over hele verden, de studerendes anmeldelser samt bartending eksperterne bag kurset.

Søg på listen ved at skrive navnet på dit land, eller skriv landekoden på det valgte land

25+ kursus distinationer

Vi har 25 skoler over hele verdenen, du kan vælge i mellem, som alle skolerne tilbyder dig træning i den højeste standard. Alt efter din destination, vil du i din fritid kunne nyde en stor variation af aktiviteter, som vil blive arrangeret af skolen.

Se vores skoler

Start dit kursus nu

Gør som de over 50.000 andre tidligere studerende, der allerede har bestået deres kursus og få evnerne, som er intentionelt anderkendt. Vi tilbyder dig en fleksibel betalingsform, støtte af EBS CARE og forskellige muligheder for boliger gennem dit kursus, samt vores uddannelses garanti.

Book mit kursus nu

EBS LIVET

Vil du vide mere om EBS? Tag et kik på vores seneste blog indlæg, skole nyheder og tendenser i branchen lige her. God fornøjelse!

ANMELDELSER

Vi er verdens førende bartenderskole, med et stadigt stigende antal glade studenter. Vi har haft over 50.000 beståede studenter fra hele verden, så hvorfor ikke tage et kig på, hvad nogle af vores EBS elever har sagt om deres oplevelser.

Anne Jacobsen

"Jeg er så glad for at jeg valgte at tage afsked, og at valget faldt på Milano, mine lærer var super dygtige og fik samtidig skabt en fantastisk stemning på skolen! Det har været en fantastisk tur, jeg har lært så meget og jeg kan ikke vente med at komme bag en bar igen! Og så har jeg fået nogle venner for livet, som jeg aldrig havde troet ville betyde så meget - tak for en dejlig måned EBS, ciao!"


– Anne Jacobsen #EBSMilan

Line Rejmers

"I didn't have big expectations about EBS before I left Denmark, since I didn't know much about the school. As the days at EBS passed by I realized how professional the staff at the school were and I felt the enormous expectations that were to the students, for them to be able to pass the final exams. It was very intense, but the instructors still managed to make it interesting and fun. It has been an amazing experience and I left with the feeling of being much wiser when it comes to the things we learned, and I feel much more confident with myself when I am doing the things that is required to do and know by a bartender."


– Line Rejmers #EBSParis

Thor Mortensen

"EBS har været en super oplevelse, det summerer alt hvad jeg har oplevet igennem EBS. Oplevelsen bød både på gode instruktører, fantastiske nye bekendtskaber, nye færdigheder, ture osv. Jeg sad personligt og var træt af at kigge på de samme ting derhjemme, og følte at der skulle ske noget nyt, og at tage afsted med EBS her i juli måned, var lige hvad jeg havde brug for. Jeg kunne ikke være mere tilfreds."


– Thor Mortensen #EBSKos

Peter Ørnskov

"EBS kurset på kos er nok det bedste jeg har gjort for mig selv. Man møder så mange nye mennesker, ser en masse nye ting og man lære endnu mere. Alt i alt perfekt."


– Peter Ørnskov #EBSKos

 Mathias Hartmann

"Det var en meget positiv oplevelse at være omgivet af dedikerede EBS instruktører og medstuderende. Man får det bedste fra hele verden på det internationale hold, og der er gennem de mange arrangementer, der bliver afholdt i løbet af de fire uger gode mulighed for at lære alle at kende. Kan stærkt anbefale kurset til dem som tager bartending seriøst."


– Mathias Hartmann #EBSNew York

Maria Sørensen

"Den måned har virkelig været den bedste tid nogensinde! Jeg har mødt de dejligste mennesker og virkelig fået en oplevelse for livet. Tiden i New York har også fået mig til at indse, at det er stedet for mig at være og jeg vil virkelig gerne derover igen på permanent tid!"


– Maria Sørensen #EBSNew York

Læs alle anmeldelser

EBS SOCIALE NETVÆRK

Følg os på vores sociale medie kanaler, og bliv opdateret omkring vores studerende og barskoler.