Baristakursus (5 dage)

Til kaffeentusiaster og -fagfolk, spirende baristaer samt kommende ejere af kaffebarer!

DETTE FÅR DU UD AF DIT 5-DAGES BARISTAKURSUS

Er du en kaffeentusiast derhjemme, som godt kunne tænke sig at lære mere? Vil du gøre din interesse for kaffe til en profession? Måske er du en dygtig barista, der gerne vil finpudse sine færdigheder? Eller måske vil du endda starte din egen kaffeforretning? Uanset hvad dit formål er, så har vores Baristakursus (5 dage) masser at byde på.

Der kræves ikke nogen tidligere erfaring, blot en interesse for kaffe samt et ønske om at lære!

ET KURSUS TILRETTELAGT AF DE BEDSTE

EBS er gået sammen med to af verdens førende kaffeeksperter dr. Andrej Godina og Fabio Milani, for at tilbyde dig dette praktiske kursus:

Andrej Godina: Med en PhD i videnskab, teknologi og økonomi inden for kaffebranchen, er det få mennesker der kender kaffebranchen som dr. Andrej Godina! Andrej er en verdensberømt og autoriseret kaffeekspert og barista, der er anerkendt af den prestigefyldte Specialty Coffee Association (SCA). I 2015 etablerede han Umami Area, der er en forening med det formål at sprede kulturen for kvalitetskaffe gennem begivenheder og træningsprogrammer. Ikke nok med dette, han arbejder også som kaffesmager og -konsulent for kafferistere og italienske kaffemaskinefirmaer. Derudover ejer han en kaffeplantage på 45 hektar i Honduras med navnet Finca Rio Colorado.

Fabio Milani: Fabio Milani er international kaffekonsulent med over 10 års brancheerfaring. Han er bedst kendt for at have opfundet kaffe-flair, der forener flair-kunsten med tilberedningen af kaffe. Udover at undervise i kunsten at være professionel barista, har Fabio gennem sin udbytterige karriere arbejdet sammen med nogle af de største mærker inden for kaffebranchen, været med i juryen for talrige konkurrencer samt optrådt i en Costa Coffee-reklame!

FÅ BARISTAFÆRDIGHEDER

Opdag kaffebranchen fra en baristas synsvinkel med dette intensive 5-dages kursus. Vores ekspert-baristatrænere vil lære dig alle de fundamentale baristafærdigheder, såsom kværneindstillinger, mælkehåndtering og latte-kunst, gennem praktiske træningstimer med hjælp af professionelt udstyr. I slutningen af kurset vil du være på niveau med en dygtig barista, og være i stand til på sikker vis at arbejde i et travlt baristamiljø.

Hvis du allerede er en etableret barista, vil du kunne udvikle og forbedre dine færdigheder i takt med at vi gennemgår avancerede teknikker, såsom kaffe-flair, komplekse bryggemetoder, udvinding, aromaudvikling og meget mere. Entreprenører og kommende ejere af kaffebarer vil også kunne drage stor fordel af dette kursus, idet vi gennemgår kaffeforretningspraksis, effektiv arbejdsgang, omkostninger og kundeservice.

FÅ DIT SCA-CERTIFIKAT

Specialty Coffee Association (SCA) er en nonprofit-organisation der repræsenterer tusindvis af kaffefagfolk rundt omkring i verden, fra producenter til baristaere. De er verdensførende i barista- og kaffeuddannelse, og tilbyder det prestigefyldte Coffee Skills Program, der omfatter seks forskellige moduler. Hvert modul udbydes på tre forskellige niveauer med tilknyttede point til hvert trin.

Baristakurset (5 dage) giver dig de nødvendige færdigheder til at bestå modulet Introduction to Coffee på alle niveauer, modulet Barista Skills op til mellemniveauet samt modulet Brewing Foundations på det basale niveau.

Hos EBS tilbyder vi dig muligheden for at tage en række SCA-eksamener og optjene point til Coffee Skills Diploma. For at blive tildelt et certifikat, skal du bestå korte praktiske og skriftlige test under opsyn af en SCA-godkendt træner, og disse test vil finde sted på en specifik dato efter du har fuldført baristakurset hos EBS. Det basale certifikat koster 60 EUR for medlemmer og ikke-medlemmer af SCA, mens mellemniveau-certifikatet koster 100 EUR for SCA-medlemmer og 180 EUR for ikke-medlemmer.

Med dette højt anerkendte certifikat, kan du vise dine færdigheder til arbejdsgivere og institutioner verden over.

FÅ EN SJOV OPLEVELSE

Udover at få udviklet dine baristafærdigheder, vil du på dette kursus også få rig mulighed for at møde nye mennesker, udforske nye steder og have det sjovt. Det praktiske kursus er fyldt med livlige aktiviteter, såsom en praktisk kaffeflair-time, så du kan etablere venskaber med dine medstuderende allerede fra den første dag. Du vil blive indkvarteret sammen med de andre studerende i vores særligt udvalgte indkvarteringssted, hvor du kan slappe af, hænge ud og nyde fritiden om aftnerne. Mange af vores studerende rejser fra EBS med venskaber for livet.

3 grunde til at booke nu

Vil du gerne lære om den fascinerende verden af kaffe, udvikle dine baristafærdigheder eller åbne din egen kaffebar?

  1. Få alle de nødvendige færdigheder til at blive en succesfuld og dygtig barista
  2. Opdag den vidunderlige verden af kaffe fra alle sider
  3. Lær hvordan du brygger den perfekte espresso og cappuccino, samt bliv god til latte-kunst
Bestil nu

Støttet af de største spiritusmærker i branchen

En stor del af de bedste spiritusmærker i branchen har anerkendt os som verdens førende bartenderskole, på grund af vores standard ekspertise som vi bibringer vores elever. Vi har derfor opbakning fra nogle af de største navne i branchen, hvilket betyder, at du ikke kun vil modtage verdensklasse træning, men også vil beskæftige dig med verdensklasse ingredienser.

EBS Brands

KURSUS PENSUM - Baristakursus (5 dage)

Baristafærdigheder (basal)


Opnå de elementære færdigheder for at komme i gang som barista. Dette modul omfatter kalibrering af kværnen, korrekt brug af udstyr samt anvendelse af frisk mælk til at lave skum til cappuccinoer og macchiatoer. Helse- og sikkerhedspraksis, kundeservice samt en introduktion til kaffeflair vil også blive dækket. Du vil lære at balancere kaffearomaer, essenser samt hvordan man smager på specialkaffe.

Introduktion til kaffe


Få indsigt i specialkaffens verden, og bliv bekendt med kaffeprocessens produktion, herunder udvinding af bønner og hvordan forskellige aromaer udvikles gennem ristning. Dette modul dækker bryggemetoder fra espresso til stempelkande, chemex og aeropress såvel som hvordan man anvender kaffe i cocktails og flair-praksis.

Basal brygning


I dette modul vil vi gennemgå nødvendig teori, teknikker og udstyr som skal til for at tilberede en velsmagende brygget kaffe. Du kommer til at lære om de syv forskellige processer, og øve dig med forskelligt udstyr for at teste dine færdigheder. Dette modul omfatter også kaffesmagsprøvning samt en praktisk time i at lave cappuccino og latte-kunst.

Baristafærdigheder (mellemniveau)


I løbet af kursets sidste to dage, vil du opnå en dybere forståelse af kaffe og perfektionere dine nyerhvervede færdigheder. Formålet med dette modul er at sikre at du som barista kan skabe en perfekt balanceret espresso, og identificere surhed, sødhed og bitterhed. Du kommer også til at udvikle dine mælkehåndterings-teknikker i fremstillingen af flotte latte-mønstre. Du vil komme til at øve dig i effektive arbejdsgange og tilberede drinks af høj kvalitet samtidig med at du følger de korrekte fremgangsmåder. Til sidst vil vi også fokusere på kundeservice, tilrettelæggelse af din egen forretningsmodel og undersøge udbytte og omkostninger.

Eksamener


Omdan alt hvad du har lært til praksis med EBS-baristaeksamenen, der omfatter både teori og praktiske test. På den måde kan du sikre dig at du har en solid forståelse af alt hvad vi har gennemgået i løbet af ugen på kurset. Efter du har bestået kurset, får du tildelt et EBS-certifikat.

SKOLER DER UDBYDER 5-DAGES BARISTAKURSER:

Få adgang til din gratis brochure nu

Søg på listen ved at skrive navnet på dit land, eller skriv landekoden på det valgte land

EBS CARE

EBS er den eneste barskole i verden som kan tilbyde en usædvanlig høj service til vores elever. Vores support team står klar til at svare på hvilket som helst spørgsmål du har før, under og efter dit kursus. Mød folkene bag, der står klar til at ændre dit liv i dag.

Mød EBS CARE!

Hvorfor EBS

Der er mange årsager til EBS skiller sig ud sammenlignet med andre barskoler. Spørger du vores elever, er en af de mest appelerende grunde MatchStaff.com! MatchStaff.com er verdens største jobportal for bartender, designet udeukkende for EBS Studerende. Vi vil gerne støtte på vej mod den livestil, som du har arbejdet for og er derfor 100% engageret i at hjælpe dig nå dit mål! Find flere grunde til hvorfor EBS er det rette kursus for dig!

Læs mere

EBS LIVET

Vil du vide mere om EBS? Tag et kik på vores seneste blog indlæg, skole nyheder og tendenser i branchen lige her. God fornøjelse!

EBS SOCIALE NETVÆRK

Følg os på vores sociale medie kanaler, og bliv opdateret omkring vores studerende og barskoler.