Basis Bartenderkursus (1 uge)

Tag de første skridt mod bartenderverdenen!

DETTE FÅR DU UD AF BASIS BARTENDERKURSET

Det er et faktum at det stort set er umuligt at finde et bartenderjob uden at have nogen form for erfaring. På en sjov uge kan du med vores optimale Basis Bartenderkursus, lære det basale i faget, og få job i den konkurrenceprægede branche.

Dette praktiske kursus, der er tilrettelagt af verdens bedste bartendere, giver dig en smag på bartenderoplevelsen. På en uge giver vi dig alle de essentielle bartenderfærdigheder, så du kan begynde at servere elementære cocktails på barer, spillesteder, festivaler, pubber og restauranter med selvtillid. Udover jobmulighederne vil du også møde mange fantastiske mennesker, få nye oplevelser og udvide dine horisonter.

Hvis du vil arbejde som cocktailbartender i barer og på spillesteder rundt om i verden, er vores Internationale Bartenderkursus dog mere noget for dig. Fra at være begynder vil dette kursus på 4 uger gøre dig til en professionel bartender med færdigheder til at arbejde i hvilken som helst bar, og få det til at se ud som om du har gjort det i årevis. Se mere om det Internationale Bartenderkursus her.

Praktisk træning i baren

Vi tror på at det er afgørende at have det sjovt når man skal lære noget. Derfor kommer du til at bruge det meste af tiden i baren og lave drinks. Vi underviser dig i at lave helt op til 18 klassiske cocktails under kurset på EBS!

Bemærk at flair-træning ikke er inkluderet i dette kursus. Hvis du gerne vil lære kunsten i flair-bartending og ønsker et mere udførligt program, så er vores Internationale Bartenderkursus den bedste mulighed til dig.

Føj færdigheder til dit CV

Du får det der svarer til to måneders erfaring i baren på en uge. Efter kurset vil du ikke have nogen problemer med at finde et begynderjob på en række pubber, barer og klubber.

Bemærk at vores Basis Bartenderkursus ikke inkluderer adgang til vores jobplatform EBS MatchStaff, der forbinder EBS-studerende med prestigefyldte barer og udskænkningssteder rundt om i verden. Tag vores Internationale Bartenderkursus for at få livslang adgang til EBS MatchStaff, og find de bedste bartenderjobs.

3 grunde til at booke nu

Vil du finde en hurtig måde at komme ind i bartenderbranchen på? Derfor er Basis Bartenderkurset det optimale valg for dig:

1. โå hvad der svarer til 2 måneders erfaring i baren gennem praktisk træning
  2. Opnå væsentlige bartenderfærdigheder som et fundament du kan udvikle videre på i baren.
  3.  Få job i pubber, barer og restauranter hvor du vil kunne servere elementære cocktails, øl og vine
Bestil nu

KURSUS PENSUM - Basis Bartenderkursus (1 uge)

Bartenderens ABC

Få styr på alt det basale om bartending, og få et godt indblik i hvordan branchen fungerer. Du lærer en masse om:

• Bartenderens rolle og ansvar
  • Opsætning af baren
  • Basale hældeteknikker
  • Hvordan man laver enkle garneringer
  • Kunsten i perfekt service

Tilberedelse af drinks og cocktails

Lær at lave over 18 klassiske cocktails lige fra mojitos og whisky sour til espresso-martini samt gammeldags drinks med friske ingredienser.

Væsentlige teknikker og udstyr

Tilegn dig elementære bartenderteknikker såsom at blende, kærne, ryste og røre. Du kommer til at lære hvordan du lagdeler shots, blende cocktails samt hælde og benytte en jigger. Du vil også blive bekendt med de vigtigste redskaber og elementære udstyr i baren.

Elementær viden om spiritus

Lær grundbegreberne om dine favorit-spiritusser og deres oprindelse for at imponere vennerne, kunderne og potentielle arbejdsgivere. Vi dækker vodka, gin, rom, tequila, whisky og brandy. Du vil også få indsigt i øl og vine.

DESTINATIONER FOR BASIS BARTENDERSKURSET: