INSTRUCTOR ACADEMY

Mit arbejde føles ik som arbejde længere. Det er lysten som driver mig og hver dag som instruktør her i Amsterdam er en leg.” Balthazar Brey, EBS Instructor.


Ansøg om at komme på the Instructor Academy nu!

På vores 3 ugers Instructor Academy kommer du til at stå i lærer hos nogle af branchens bedste, samt mest professionelle bartendere. Med dette kursus kommer du til at lærer alt hvad der gør dig til en god underviser, samt mange andre brugbare færdigheder. Vi tilbyder kun begrænsede pladser på dette kursus, hvilket sikre dig du får en personaliseret uddannelse.

Vi lærer dig først og fremmest det essentielle inden for bartending og så lærer vi dig hvordan du deler din viden på en effective og professionelle måde som underviser. Du bestemmer selv om du vil arbejde for EBS som instruktør eller om du vil søge andre bar jobs verden over. Vores bartender academy er for dig som søger det højeste niveau indenfor bartending. Fordelene ved at være en EBS instruktør er uendelige. Du kan ikke finde mange andre job, hvor du har muligheden for at arbejde rundt omkring i verden, møde nye og ligesindede mennesker på daglig basis, og have den ultimative tilfredsstillelse af, at se dine elever få succes.

Der er fire væsentlige krav, vi stiller til alle der søger om at om komme ind på Instructor Academy:

 • Du skal have mindst 3 års bartender erfaring
 • Du skal have ekstraordinære sociale færdigheder
 • Du skal være flydende i engelsk, både skriftligt og mundtligt 4. Du skal leve EBS livsstilen – være udadvendt, have en passion for dit erhverv og en positiv mentalitet.

Instructor Academy indeholder

Alle der deltager på the Instructor Academy vil få følgende viden, færdigheder og kompetencer:

 • Seminarer med branche eksperter
 • Forskellig workshops og cocktail træning
 • Kursusmaterialer
 • Udflugt til en high-end cocktail bar med nogle af de bedste bartendere i byen
 • En afslutningsmiddag
 • Et underskrevet EBS Instructor Academy certifikat

Hvert modul er omhyggeligt designet af branchelederne, Johannes Kinch, Björn Kjellberg, Tom Dyer og Marian Beke. Disse fyre ved alt hvad der er at vide om bartending, de er uden tvivl de bedste. Vores verdensklasse instruktører opdaterer hele tiden kursusprogrammet, så du kan tilmelde dig kurset og være helt sikker på, at du vil blive undervist i de nyeste metoder, teknikker og cocktails!

The Instructor Academy tilbyder dig uendelige muligheder!

The Instructor Academy vil øge din jobmuligheder som aldrig før! Efter du har bestået eksamen fra det eksklusive EBS Instructor Academy har du mulighed for at arbejde overalt i verden, hvad enten det er med EBS eller ej, valget er dit.

3 grunde til at bestille nu

Tror du, at du har hvad der skal til for at være en del af det mest avancerede bartending Instructor Academy? Kom og vis os dine færdigheder, her er tre grunde til, at du bør tilmelde dig nu!

 1. The Instructor Academy er det eneste kursus på marked, der forbereder dig på at være den bedste, uanset bar eller destination.
 2. u vil lære den ultimative bartender manual, udviklet af mestrene fra EBS uddannelsesbestyrelse.
 3. Kursuspladserne er begrænsede, hvilket gør akademiet eksklusivt, og skaber en langt mere personlig oplevelse.
Mere info Bestil nu

Støttet af de største spiritusmærker i branchen

En stor del af de bedste spiritusmærker i branchen har anerkendt os som verdens førende bartenderskole, på grund af vores standard ekspertise som vi bibringer vores elever. Vi har derfor opbakning fra nogle af de største navne i branchen, hvilket betyder, at du ikke kun vil modtage verdensklasse træning, men også vil beskæftige dig med verdensklasse ingredienser.

EBS Brands

KURSUS PENSUM - INSTRUCTOR ACADEMY

Lær at undervise


Det er her dygtige bartendere bliver omdannet til storslåede mestre bag baren. Du kommer til at lære alle de tricks der findes, for at gøre dig til EBS instruktør.

01-580x2401

Uddannelsesmæssige færdigheder


Når du har styr på de praktiske elementer som EBS instruktør, er det vigtigt, at du lærer de teoretiske elementer. For at hjælpe dig når det kommer til de teoretiske elementer, vil du kun blive undervist af de mest erfarne og professionelle barinstruktører i branchen. De vil lære dig, hvordan du forbereder din bar, samt alt det udstyr og møbler det gør at du får en mere effektiv og vellykket bar. Du bliver undervist i, hvordan du styrer dine elever, ikke gør tingene for komplicerede, samt hvordan du er begejstret, engagerende og positiv; disse er de vigtige egenskaber en EBS instruktør skal have.

02-580x2401

Demonstrations færdigheder


Dette modul indeholder, hvad overskriften siger, du vil lære at demonstere både en-til-en, og i grupper. Du vil lære hvordan du effektivt præsenterer PowerPoints, så dine elever indtager den maksimale mængde af information. Endelig vil du lære at præsentere drinks; dette er en vigtig del af bartending. Hvis drinks ikke præsenteres korrekt, vil det vise sig i dine drikkepenge!

03-580x2401

Kommunikationsfærdigheder


Kommunikation er en af nøglerne til at få succes i bartending branchen; du skal tale langsomt og klart, da det tilkendegiver en selvsikker person. Vi vil have dig til at projicere denne tillid, så vores elever føler sig sikre og positive. Endelig vil vi lære dig at være tydelig og præcis med både kollegaer og eleverne.

04-580x2401

Bartenderens historie


Lær om bartenderens historie, hvordan branchen og håndværket har ændret og udviklet erhvervet gennem årene. Derudover vil du opdage betydningen af ingredienser, teknikker og udstyr til at lave cocktails af en høj kvalitet.

05-580x2401

Før og under forbudstiden


Forbudstiden ændrede samfundets holdning til alkohol, og vi kan stadig mærke virkningerne i dag. Barbranchen ændrede sig i denne periode, der blev opfundet mange klassiske drinks i tiden op til forbudstiden; du vil lære at lave disse og smage dem! Du kommer til at lære:

 • Hvad folk drak før, under og efter forbudet
 • Hvilke cocktails der blev opfundet i disse år
 • Historien om disse cocktails, hvornår de blev opfundet, og hvem der opfandt dem

06-580x2401

Metoder / teknikker og udstyr


Nogle drinks skal laves på bestemte måder, for at smage helt perfekt, en af de mest kendte eksempler på dette er James Bonds berømte citat ‘martini shaken not stirred’. Vi vil lære dig alle de forskellige metoder, teknikker og typer af udstyr, der er nødvendige for at lave drinks, sammen med forklaringerne. Du kommer til at lære:

 • Hvorfor nogle drinks er shaken, stirred eller rolled
 • Hvilke metoder er mest egnede til forskellige drinks
 • Noget af det udstyr, der blev anvendt i branchens historie, samt udstyr der anvendes i dag
 • Forskellige mixing teknikker
 • Forskellige måder at shake en drink, typer af shakers, og hvorfor de påvirker de cocktails vi drikker
 • Sådan stirrer man en drink korrekt
 • Forskellige typer af barskeer

07-580x2401

Klassiske cocktail opskrifter


En EBS instruktør skal have en omfattende viden om cocktail ingredienser og cocktails. Du kommer til at smage på 90% af de cocktails, som du laver på the Instructor Academy og endnu vigtigere, de vil blive diskuteret. Dette giver os mulighed for at forklare, hvorfor cocktails smager, som de gør, og hvorfor vi bruger visse ingredienser mv. Her er navnene på blot nogle af de cocktails, du kommer til at lave i løbet af kurset, Irish Fizz, Mai Tai, Sherry Cobbler og the Classic Flip.

08-580x240

Mixology metoder


For at vide, hvad der rent faktisk sker i en cocktail, er du nødt til at forstå, hvordan den blev lavet. Du kommer til at lære om:

 • Oprindelsen af visse produkter
 • Hvordan visse produkter kan forandre en drink
 • Ingredienserne i disse produkter
 • Nogle hjemmelavede produkter

09-580x240

Is og is-udskæring


Is er en yderst vigtig ingrediens, der ofte overses i en drink, vi vil lære dig hvordan og hvornår du skal bruge den. Du kommer til at lære:

 • Hvordan du bruger is til at ændre dynamikken i en drink
 • Hvorfor visse typer og former af is er vigtige
 • Hvordan du former forskellige isstykker ved hjælp af en kniv eller en issyl
 • Formålet med is, om du vil have drinken til at vare længere, om den skal fortyndes, eller om du blot ønsker at holde den kold!

10-580x240

EBS værdier


Hard Work, Spirit &Soul

Hard Work, Spirit & Soul er EBS’s slogan; det er hvad alle ansatte, lige fra praktikanter til partnere benytter. EBS har hurtigt udvidet og udviklet sig over de sidste 16 år, men kerneværdierne forbliver de samme. Det er vigtigt, at vores EBS instruktører forstår og indfører de værdier, så de kan inspirere vores elever.

11-580x240

Få adgang til din gratis brochure nu

Din brochure dækker alt, du behøver at vide omkring dit Instructor Academy. Klik nedenfor at se din brochure online og ansøge om at studere på det eksklusive EBS Instructor Academy nu!

Søg på listen ved at skrive navnet på dit land, eller skriv landekoden på det valgte land

EBS CARE

EBS er den eneste barskole i verden som kan tilbyde en usædvanlig høj service til vores elever. Vores support team står klar til at svare på hvilket som helst spørgsmål du har før, under og efter dit kursus. Mød folkene bag, der står klar til at ændre dit liv i dag.

Mød EBS CARE!

Hvorfor EBS

Der er mange årsager til EBS skiller sig ud sammenlignet med andre barskoler. Spørger du vores elever, er en af de mest appelerende grunde MatchStaff.com! MatchStaff.com er verdens største jobportal for bartender, designet udeukkende for EBS Studerende. Vi vil gerne støtte på vej mod den livestil, som du har arbejdet for og er derfor 100% engageret i at hjælpe dig nå dit mål! Find flere grunde til hvorfor EBS er det rette kursus for dig!

Læs mere

EBS LIVET

Vil du vide mere om EBS? Tag et kik på vores seneste blog indlæg, skole nyheder og tendenser i branchen lige her. God fornøjelse!

EBS SOCIALE NETVÆRK

Følg os på vores sociale medie kanaler, og bliv opdateret omkring vores studerende og barskoler.