Tequila- og Mezcal-ekspedition

En autentisk og praktisk udforskning af agave-marker og mange tequila- og mezcal-destillerier.

Tag med til Mexico på dit livs eventyr! Vi er gået sammen med Björn Kjellberg som er en af Europas mest anerkendte tequila-mestrer samt et hold af lokale producenter, eksperter, bartendere og agave-elskere for at give dig den ultimative agave-ekspedition. Du vil opleve en dybdeborende, praktisk og omfangsrig rejse gennem en verden af tequila, mezcal, agave og den rige mexicanske kultur.

Tequila, Jalisco

Den 10-dages ekspedition begynder i Jalisco i hjertet af tequila-land og dets navnefælle, byen Tequila. Så snart du er samlet med de andre deltagere på turen, vil du se hvordan store producenter såsom Sauza og mindre producenter såsom Don Fulano håndterer alle stadier i produktionen. Udforsk de blå agave-marker og hvis du er der på rette tidspunkt, kan du også opleve høsten. Derefter vil du følge agaven fra kogning, gæring, destillering til modningsprocessen. Endelig vil du komme til at smage på slutproduktet i den mest friske form.

Hvis du stadig er tørstig (og det er du sikkert), så kan du gå til La Capilla-baren for at slukke tørsten på Batangas fødested. Det er en af de ældste barer i Tequila, og grundlæggeren Don Javiers ånd er altid til stede. Baren har vundet prisen som Bedste Bar i Latinamerika af World’s 50 Best Bars. Stol på os, der er ingen tvivl om at den har gjort sig fortjent til det!

Lær hvordan CRT (Consejo Regulador del Tequila) arbejder for at regulere og beskytte tequila. Lær om udfordringerne og fremtiden for industrien af de folk der ved det bedre end nogen andre.

Los Altos og Mascota, Jalisco

Tag til Jalisco-højlandet for at besøge mærker såsom Olmeca, Cabeza og Calle 23 for at se hvor stor forskel der er på dem, men også hvor smukke de hver især er. Tilbring en dag og aften i Mascota, Jalisco for at lære om den oldgamle og hidtil glemte agave-spiritus raicilla. Den er lille, landlig, håndlavet og så ren som en spiritus overhovedet kan være. Vi kan ikke love det, men måske får du muligheden for at høste din egen agave. Det er kun Mayahuel (gudinden for agave) som kan beslutte hvornår det er tid til at høste. Vi dødelige kan ikke gøre andet end at vente og håbe.

Oaxaca

For mezcal-elskerne og dem der ønsker at opleve alt hvad der sker bag om produktionen – vi har det du søger, i den grad! Besøg familie-producenter af vild agave og mezcal i overraskende små og traditionelle virksomheder. Der er ikke tale om den slags rundture som almindelige turister tilnærmelsesvist kan komme i nærheden af. Björn har brugt årevis på og taget på mange rejser til Mexico for at skabe relationer og hjælpe disse små familie-virksomheder. Se nogle af de mest traditionelle produktionsteknikker og smag på spiritussen i dens mest friske og rå form. Du kan ikke opnå dette udenfor Mexico.

Mexicansk kultur

For at opleve det ægte Mexico gælder det om at vide hvor man skal tage hen og hvem man skal tale med. Heldigvis har vi styr på det. Besøg traditionelle Pulqueriaer og Cantinaer for den rene oplevelse og smag på frisk Pulque. Oplev en af Mexicos mest berømte traditioner, nemlig mexicansk brydning i Coliseo de Lucha Libre. Drik en mexicansk, varm chokolade under skyggen af verdens største træ El Árbol del Tule.

Hvad er inkluderet i ekspeditionen?

Vi har forsøgt at inkludere så meget som muligt for at gøre det så sjovt som muligt for dig og de andre deltagere på turen. Du skal blot finde vej til Guadalajara, så sørger vi for nærmest alt andet, såsom:

  • Adskillige tequila, mezcal og raicilla rundture i Jalisco og Oaxaca. F.eks. omfattes Olmeca, Cabeza og Calle 23 (Los Altos), Sauza, Fortaleza, Arette og Don Fulano (Tequila), La Venenosa (Mascota), Bruxo (Oaxaca)
  • Indkvartering for alle 11 nætter
  • Indenrigs-transport såsom minibusser og fly til og fra Oaxaca
  • Morgenmad og aftensmad hver dag
  • En erfaren og kyndig guide hver dag samt eksklusive adgang til alle producenter

Værd at huske

Sæsonerne ændrer sig og 90-årige bartendere tager sig af og til en fridag, så det kan ske vi må justere i skemaet nogle gange. Nogle af arrangementerne beskrevet ovenfor afhænger af vejrforhold, tidsplaner og tilgængelighed. Vi kan derfor ikke garantere hvert eneste punkt. Dog kan vi garantere at du vil lære mere end hvis du ser en million YouTube-videoer, og at du vil få en oplevelse for livet sammen med ligesindede kammerater.

Ekspeditionen har et begrænset antal pladser, og vi er sikre på de bliver fyldt op hurtigt. De heldige rejsende vil lære utrolig meget, få autentiske oplevelser, opdage en fascinerende kultur og tage uforglemmelige minder med sig. Dette er en helt unik oplevelse som er perfekt til dem der elsker agave og længes efter at udforske.

3 grunde til at booke nu

Ønsker du at tage på en eksklusive ekspedition til Mexico og lære alt om tequila, mezcal og agave? Her er tre grunde til at booke Tequila- og Mezcal-ekspeditionen nu:

  1. Få indsigt i den lokale produktion som kun er muligt med denne ekspedition
  2. Følg hele agave-produktionen: fra afgrøde til glas
  3. Smag på et udvalg af tequilaer og mezcals i forskellige stadier af produktionen
Bestil nu

Få adgang til din gratis brochure

Søg på listen ved at skrive navnet på dit land, eller skriv landekoden på det valgte land

EBS CARE

EBS er den eneste bartenderskole i verden, der tilbyder så høj service og et support team, som altid er klar til at besvare alle dine spørgsmål. Du har mulighed for at snakke med vores support team både før, under og efter dit bartenderkursus. Mød support teamet her.

MØD EBS CARE

Derfor skal du vælge EBS

Der er mange grunde til, at EBS er verdens bedste bartenderskole. En af dem er vores samarbejde med MatchStaff.com, der er verdens største jobportal, designet helt eksklusivt for EBS studerende. Vi tror på, at du fortjener den livsstil, som du har arbejdet så hårdt for, og vi er 100 % klar til at hjælpe dig med at få dit drømmejob.

LÆS MERE HER

LIVET HOS EBS

Bliv en del af EBS, før du begynder på dit kursus. Følg med i vores blog, læs nyheder fra skolerne og hør om de nyeste trends i bartenderverden lige her!

EBS SOCIALE NETVÆRK

Følg os på vores sociale medie kanaler, og bliv opdateret omkring vores studerende og barskoler.