EBS Barcelona er til Sitges Karneval

29th June 2015
EBS Barcelona er til Sitges Karneval

Sitges i Spanien, er en by der ligger 35 km ned langs kysten fra Barcelona, og når det årlige karneval er i byen, rejser over 250.000 mennesker dertil for at feste og og slappe af i syv dage i træk. Den sidste dag, også kendt som Fat Tuesday, er det det hele handler om. Storslåede kostumer, smukke parader og non-stop samba musik!

Du vil danse på Sitges, åh ja du vil!

EBS er med til Sitges Karneval
Vi tog initiativet til at få vores studerende med til denne varmblodige latin-karneval, som ikke er noget man oplever hver dag.

Vi startede 5pm på George Payne irske pub, hvor eleverne fik deres ansigter malet af en professionel, og hvor vi nød de lokale kreationer for at komme i den rigtige stemmning.

De sædvanlige mistænkte kom i improviserede Karneval kostumer. Guy Fawkes møder de venlige satanister

Til sidst, samlede vores bus os op uden for pubben kl 06:30pm, og snart var vi på vej. Under busturen fik vi alle Sangria, for at sikre alle ville være i festhumør! Vi ankom til Sitges lige før tingene var ved starte og tog ned til paraden, sammen med tusindvis af andre mennesker, der havde fået den samme idé.

Den normalt rolige by Sitges skifter stil under karnevalet
En stille strandby forvandles til dette – Et Karneval Pandemonium

Atmosfæren var god; folk spillede musik, dansede og heppede i gaden. Paraden startede og festen kørte hurtigt i højt gear. Nogle gik hele vejen, og du kunne virkelig se, at de havde brugt timer og timer på at perfektionere deres make-up og kostumer. Vi tog mentale noter til næste år;)

Hvis dine piger bruger blå og grønne fjer i år, så er det, hvad du vil bære på Sitges

Efter paraden sluttede, faldt vi over en lille gade fyldt med barer og mennesker. Vi startede på en bar, og arbejdede os efterhånden til enden af gaden. Da karnevalet var forbi, tog vi bussen tilbage og ankom i Barcelona kl.5am. Da klokken var 09:00am var vi alle tilbage på skolen…

Har du også lyst til at opleve Barcelona med EBS?

Kom ned til EBS Barcelona, og lær bartending i den mest spændende by i Spanien – Du vil få venner for livet, samt lære hvordan du kan tjene penge overalt i verden!

Download din gratis kursusguide