Fra EBS til Whisky Brand-ambassadør i USA

22nd September 2017
Fra EBS til Whisky Brand-ambassadør i USA

Hvordan gik du fra at arbejde i en el-butik i Irland til at arbejde som Brand-ambassadør for en af ​​verdens største producenter af spiritus? Læs Andrews utrolige historie, og hvordan EBS-kurset hjalp ham med at opnå det:

Begyndelsen på ​​et fantastisk eventyr

Andrews rejse begyndte da han opdagede en EBS-video på nettet. Han forestillede sig selv som bartender under solen, ligesom de studerende på videoen. Han kiggede ud af vinduet på regnen og blev klar over at han havde brug for forandring.

Næste dag ringede han til EBS CARE-teamet og fik alle oplysningerne. Kort efter sagde han sit job op og tog direkte til EBS Kos.

Under kurset mødte Andrew mennesker fra hele verden, og han holder stadig kontakt med dem i dag. Han boede på et værelse med to italienere, hvoraf den ene ikke kunne tale særligt godt engelsk. Nu har Andrew ikke bare to gode venner fra Italien, han kan også bestille en øl på italiensk.

Jeg var vild med hele bartender-oplevelsen, og jeg ville ikke tøve et øjeblik med at tage kurset igen.

Andrew siger, at “hvis det ikke var for kurset, ville jeg ikke kunne klare mig selv nu”. Han har nu en bred viden om bartenderfaget og cocktails, hvilket betyder at han føler sig bekvem og selvsikker i sin nye stilling som Brand-ambassadør.

Vil du blive en selvsikker bartender? Se vores internationale bartenderkursus

Langt bedre end konkurrenterne

Før kurset ansøgte Andrew Ibec Export Orientation-programmet, som er en talentpool for irske statsborgere. De matcher kandidater med internationale virksomheder, og arbejder desuden med verdensberømte spiritusproducenter.

Han valgte deres mad og drikke-afdeling og modtog et telefonopkald i løbet af den første uge hos EBS Kos. Til hans store glæde var to giganter i bartenderfaget interesserede i at møde ham. Det var en unik mulighed, så Andrew fløj tilbage til Irland for at mødes med virksomhederne.

Han blev udspurgt om EBS-kurset. Begge virksomheder var fascinerede af oplysningerne i programmet, og det viste sig at det gjorde ham til deres foretrukne Brand-ambassadør.

Inden for bare 12 timer efter ​​interviewene var overståede fik han et telefonopkald om at han var blevet tilbudt begge stillinger, og at de ville være baserede i Californien.

Vil du skille dig ud som topkandidat? Tjek vores internationale bartenderkursus og få et EBS-certifikat

Stillingen som Brand-ambassadør for Beam Suntory

Beam Suntory Brand Ambassador

Efter at have afsluttet EBS-kurset, besluttede han at blive Brand-ambassadør for Beam Suntory, det tredjestørste drinks-firma i verden!

I dag er Andrew 2 Gingers Whisky-ambassadør for det nordlige Californien. Det betyder at han arbejder med bartendere hver dag, og udvikler nye cocktails til deres menuer og happy hour-specialiteter.

I løbet af den første måned blev han fløjet til Las Vegas for at blive bekendt med virksomhedens whisky. En måned efter det stod han for en whisky-smagning med Facebook-medarbejdere på en sejltur i San Francisco-bugten.

Som Beam Suntorys Brand-ambassadør skal Andrew deltage i mange arrangementer, og nogle gange indebærer det at gå backstage og møde VIP-folk. Andrew var så heldig at komme backstage på den verdensberømte Coachella Festival i Californien.

På trods af at Andrew ikke er amerikansk statsborger, kan han fortsat arbejde i USA på grund af et særligt 18-måneders praktik-visum kaldet J1.

For Beam Suntory er Brand-ambassadørprogrammet en glimrende måde at “afprøve” nye medarbejdere, og de overvejer at sponsorere Andrew og gradvist overflytte ham til stillingen som Account Specialist.

Et drømmescenarie  

Andrew siger at:

“Når jeg tænker på alt dette, er jeg nødt til at nive mig selv i armen. For lidt over et år siden så jeg EBS-kurset på Facebook, og nu arbejder jeg som ambassadør for 2 Ginger Whiskey i Californien.”

Dette er et drømmescenarie, og jeg er så taknemmelig for denne mulighed. Så jeg sender stor tak til EBS. Jeg vil holde fast i disse færdigheder og minder for livet.

Andrew er sikker på at hvis det ikke var for EBS-kurset, ville han blot have været en ud af tusind kandidater der ansøgte om at blive Brand-ambassadør. Det der skilte ham ud var at han var i stand til at tale om bartenderfaget på grund af det han havde lært hos EBS.

Bartendere rejser verden rundt og møder fantastiske mennesker. Se hvordan du kan blive en af dem her