Surf til EBS Sydney

4th November 2014
Surf til EBS Sydney

Der er masser at lave, når du tager et EBS kursus. Du har mixology, flairtræning og praktiske øvelser, i at betjene kunder (en stor del af jobbet som bartender). Men EBS handler også om, at få en oplevelse, ud over det sædvanlige. Det handler om at rejse til et andet sted, og være der en hel måned, og lære om stedet. Og når du har 4 uger i Australien, så betyder det selvfølgelig, at surfing er på programmet!

Dagens crew – photo op.

For dem som aldrig har stået på et bræt, så kan jeg afsløre, at surfing er mega svært. Det er en kombination af timing, balance og at vide præcis hvordan man styrer sit bræt igennem bølgerne – det kan sammenlignes lidt med at lære at køre på cykel på en rulletrappe. Så for nemmest at komme igennem de første par bølger, uden at ende på havbunden, er en instruktør helt klart vejen frem.

Og siden vi er hos EBS, bliver alt gjort med stil. En oldschool surf bus samler os op lige foran EBS bygningen, imens plat surfpunk blæser ud af højtaleren. På under en time rammer vi stranden med de bedste bølger, og så snart boardsne er taget af taget, begynder de fede instruktører fra ”Waves Surf School” at lære os alle moves, hvad man skal holde øje med og hvordan man rammer sin første bølge. Surfing er vanvittig svært i starten, så det er vigtigt at have en dygtig læremester, som kan give en tips og tricks til, hvordan man kommer i gang.

Promovideoen fra ”Waves Surf School”

De er faktisk hele forskellen på, om man ligger i strandkanten og sluger saltvand, eller man rider sin første bølge efter en halv time. Når først alle eleverne har fået smag for bølgerne, bliver de fleste ved helt indtil den traditionelle ‘barbie’ (grill) bliver tændt op. Så står den på hot dogs, burgere, grillede grøntsager, friske frugter og enorme mængder af kolde øl og cider. At surfe på en fuld mave, er som at løbe en tur, efter en stor bøf. Det stinker. Så den næste time gør med at slappe af i solen eller spille lidt frisbee, indtil man er klar på flere bølger.

Man forstår det ikke, før man prøver det

Surfing er en af de få øjeblikke, hvor ens liv pludselig kan blive vendt fuldstændig på hovedet. Faktisk lidt på samme måde, som en måned på EBS kan ændre dig totalt. Når først vores elever har været på EBS, så er det som om, deres prioriteter ændrer sig. Pludselig kan universitetet godt vente lidt, eller måske finder man ud af, at man skal noget helt andet, end det man troede. Og verdenen udenfor Danmark går fra at være et sted derude, til det hjem man altid har drømt. Så ligesom surfing bliver ens verden pludselig en anden, og man slipper hverdagens stress. For hvad skal vi egentlig nå? Den følelse er vi hos EBS stolte af, at være med til at skabe.
Lær hvordan EBS kan ændre dit liv. Ja, endda saldoen på din bankkonto!

Nå, tilbage til surferhistorien. Vi ved, at det er på tide at tage hjem, når solen langsomt forsvinder inde over land. Efter et sidste kig ud over stranden hopper vi i surfbussen og kører mod skolen med følelsen af strand, vand og en fantastisk ro i hele kroppen. Det er som om man aldrig har brugt stranden helt rigtigt, før man stod på et surfbræt. Pludselig er den platte surfpunk også helt okay, som om den ligesom passer ind i hele regnestykket. Så hvis du tager til EBS Sydney, eller bare hvis du tager til Sydney i det hele daget, så sørg for at hooke op med drengene fra Waves Surf School. De giver dig en oplevelse du aldrig glemmer, og pludselig forstår du, hvorfor australiere altid virker som om, at de har fundet en form for indre ro. Og det er bare en af de vanvittige oplevelser du kan få, når du slår dig løs på EBS Sydney. Af andre ting, så er der verdens største iMax biograf og den fuldstændig sindssyge partybus, som kører rundt i det centrale Sydney.

Du behøver ikke score en

Du kan selv blive en verdensklasse bartender. Bestil en gratis brochure nu og start rejsen mod dit EBS certifikat.

GRATIS BROCHURE