EBS Bad Gastein

Velkommen til EBS Bad Gastein

EBS Bad Gastein

Velkommen til EBS Bad Gastein

BARSKOLEN I BAD GASTEIN

Skolen

Vores #EBSBadGastein bartenderskole tilbyder kun en gang om året deres helt eksklusive kursus, som finder sted før skisæsonen i Alperne starter. Det betyder at der er et begrænset antal pladser, så du skal være hurtig, hvis du vil med på årets ”cooleste” kursus.
På et tidspunkt under dit kursus vil bestyrene for barer og natklubber i Bad Gastein, Wagrain og St. Johann områderne komme forbi skolen til et event, som vil blive afholdt af EBS MatchStaff, for at se dine færdigheder.

Det er en fantastisk mulighed for dig, at skabe et godt indtryk overfor dem, så du nemmere vil kunne finde et job efter dit kursus. Hvilken bedre måde kan man starte sin bartender karriere på, end at arbejde på en uforglemmelig skiferie i Alperne?

Byen

Bad Gastein er en by der er kendt for sine ski og spa faciliteter. Byen ligger i den smukke Nationalpark Hohe Tauern, lige i hjertet af Salzburg provinsen. Bad Gastein dalen har de mest fantastiske pister for både skiløbere og snowboarders, samt en masse stole- og gondollifter, så man nemt kan komme rundt på alle de forskellige pister. Det er lige meget om du er en ekspert på et par ski, eller om du er en nybegynder, du vil komme til at elske Bad Gasteins pister.

Efter en dag fyldt med adrenalin-pumpende aktion i sneen, kan du roligt få slappet af i hele kroppen i et af de mange fantastiske spabade i dalens varmekilder! Der er flere spabade i området, men Felsentherme termiske bade ligger kun 5 minutter fra skolen og er helt klart et sted, man bare skal besøge! Spabadene tilbyder flere forskellige slags spa behandling og de udendørs varmekilder er åbne hele året rundt!

Glem alle dine tidligere spa ophold. Det her er med sandhed en unik og uforglemmelig oplevelse, svøm i naturens egne varmekilder, og nyd udsigten af de snebelagte bjerge.

Byen har en helt fortryllende følelse over sig, på grund af de traditionelle bygninger, utrolige omgivelser og den lokale skat, Bad Gastein vandfaldet. Vandfaldet ligger midt i byen og består af tre dele, som sender vand ned fra en højde på 341 meter!
Bad Gastein er forbundet til andre østrigske byer, som Wien, Linz, Salzburg, og Graz. Der flere er EuroCity og InterCity toge, som ofte kører igennem byen, så der er ingen undskyldninger for ikke at tjekke resten af Østrig ud!

Alt hos #EBSBadGastein er under et tag, trænings faciliteter, boliger og endda også en natklub! Det betyder, at du bare kan rulle ud af sengen ned i klassen, hvorefter du kan ramme løjperne og slutte dagen af med at feste hele natten lang… alt sammen under det samme tag!

Tilgængelige sprog:

Hos EBS Bad Gastein kan du tage uddannelsen på følgende sprog:

  • Engelsk

Sørg for at det rigtige sprog bliver valgt for din Ebs booking. For at tage uddannelsen på det valgte sprog, skal forståelsen af sproget være på et Proffesionelt og pratisk niveau. Dvs at du let skal kunne diskutere en række emner og næsten fuldstændig forstå, hvad andre siger.

 

Har du spørgsmål? Har du brug for mere rådgivning?

Så bare kontakt EBS Care, der vil hjælpe dig.

BARSKOLEN I BAD GASTEIN VIDEOER

Reservere BARSKOLEN I BAD GASTEIN

datoer for vores tre næste kurser (eller se fulde liste her).

  • 11 Nov 2019 - 06 Dec 2019 Limited spaces

View all dates

SE ALLE KURSUSDATOER OG BOOK

BARSKOLEN I BAD GASTEIN STUDERENDE

There are not reviews for this school yet! Why not make yours the first?

Flere anmeldelser

BARSKOLEN I BAD GASTEIN BILLEDER

Flere billeder

BARSKOLEN I BAD GASTEIN PLACERING


VORES SKOLER