Studieliv

Bad Gastein tilbyder, en bred vifte af aktiviteter du kan underholde dig selv med i din fritid. De fleste aktiviteter kræver en lille deltagerbetaling mens nogle er gratis og sponsoreret af EBS.

EBS Bad Gastein Facebook

EBS aktiviteter

Dette er nogle af de almindelige aktiviteter, som vores studerende oplever udenfor skoletiden. Læg venligst mærke til at de fleste IKKE er inkluderet i prisen på kurset, da vi forsøger at holde prisen så lav som muligt.

Felsentherme Spa

Felsentherme er et must, med sine opvarmede udendørs swimmingpools (36 grader), vandfald, rutsjebaner og saunaer. Al vandet kommer direkte fra de varme kilder i bjergene og fornys hver dag. Klorin er ikke nødvendigt, så kilderne er derfor miljøvenlige.

Skiløb og snowboarding

Du har adgang til 5 store bjerge, når du er på skiferie i Bad Gastein. Du kan løbe af sted på en ekspedition til Sportgastein og få pulsen op og adrenalinen til at suse rundt i kroppen, når du løber ned ad det brede Dorfgastein. Der er mange gode skiskoler, forlystelsesparker og off-piste skiløb med guider.

Isklatring

Isklatring er en ekstrem sport, men sammen med en professionel bjergguide er der ikke noget at være bange for. Guiderne administrerer al sikkerhed og giver begyndere ekspertinstruktioner. De sikrer også, at alt nødvendigt udstyr er tilgængeligt.