Indkvartering

Montsio 

Montsio er en ny indkvartering skabt eksklusivt for EBS Barcelona studerende. Din indkvartering er beliggende mindre end 1 minuts gang fra skolen, så du kan rulle ud og sengen og stå bag baren indenfor et få par minutter, helt perfekt! Indkvarteringen ligger i det gotiske kvarter, et af de mest autentiske og smukke områder i byen. Der er plads til 80 studerende fordelt på værelser til 2, 4, 6 eller 8 personer. Det betyder at du med det samme vil få mange nye venner.

Montsio tilbyder gratis Wi-Fi overalt og har et lækkert køkken med flere komfuerer så der er plads til at du kan lave mad, præcis når du er sulten. Du kan slappe af med dine nye EBS venner i chill-out rummet, der har et fladskærms tv.

LEJLIGHED I GRACIA

Lejligheden ligger i området Gracia, som er et af de mest unikke og kreative kvarterer i byen. Området er fyldt med trendy barer, fantastiske restauranter og utrolig graffiti. Det er et dejligt sted at bo!

Lejligheden består af 4 soveværelser, og hvert værelse har plads til 4 personer. Der er også en stor terrasse hvor du kan slappe af indtil kl. 22, og der bliver gjort grundigt rent på ugentlig basis.

Lejligheden omfatter:

  • Wi-fi
  • Vaskemaskine
  • Fuldt udstyret køkken
  • Sengetøj
  • Pude
  • Et håndklæde
  • To badeværelser

Skolen ligger kun tre metrostationer fra lejligheden. Du hopper på L3 (grøn linje), og indenfor 7 minutter er du i hjertet af byen!

* Bemærk venligst at du ikke vil kunne vælge den indkvartering du skal bo i. Du får automatisk tildelt en plads på indkvarteringsstedet.

** Bemærk desuden at hvis du er studerende på det 10-dages Advanced Bartending-kursus, vil du blive indkvarteret på et sted der hedder TOC Hostel under kurset.

INDKVARTERING BILLEDER

INDKVARTERING PLACERING

Montsio Carrer Montsio 10 08002 Barcelona