Studieliv

Der er masser at tage sig til i Barcelona efter skole, og vi vil med glæde give dig gode forslag til, hvad du kan lave, om du har lyst til at shoppe, se på seværdigheder eller gå i byen. Vi arrangerer også vores egne begivenheder for dig, når du følger et kursus. Disse er meget populære og en fantastisk måde at komme til at kende dine medstuderende på. Her er, nogle af de begivenheder EBS arrangerer:

EBS Barcelona

EBS Aktiviteter

Dette er nogle af de almindelige aktiviteter, som vores studerende oplever udenfor skoletiden. Læg venligst mærke til at de fleste IKKE er inkluderet i prisen på kurset, da vi forsøger at holde prisen så lav som muligt.

BAR SIMULERING PÅ TOC HOSTEL

Vi ved, hvor vigtig praktisk erfaring er for at forberede dig 100% til din bartender karriere. Det er derfor, vi den 3. fredag på kurset organiserer en bar simulering på TOC Hostel: Vi vælger 1-2 elever pr kursus (ENG / FR / IT / SP) til at springe bag baren, og arbejde der en nat. Er du klar til udfordringen?

EBS BAR CRAWL

Un mojito, por favor!Vores berømte bar crawl, afholdes i den første uge af kurset. Vi hopper fra bar til bar på de bedste steder i Barcelona, det er den perfekte måde at få styr på Barcelonas fantastiske natteliv, og lære de andre studerende at kende.

FILMAFTEN

Der kan findes inspiration på mest overraskende steder … ligesom på en filmaften? Du kan vælge mellem Hey Bartender, en dokumentarfilm om to fyre, der forsøger at opnå deres drømme gennem bartending, eller den mest berømte bartender film, Cocktail. En film om Brian Flanagan (Tom Cruise), der flytter til New York for få succes, for at klare sig begynder han at arbejde som bartender, og bliver den bedste der findes.

GRADUERINGSMIDDAG

Er der nogen bedre måde at fejre din eksamen på, end over et fantastisk måltid på den smukke strand i Barceloneta? Dette sker på den sidste torsdag på kurset, efter måltidet går vi ud sammen, på en af de største natklubber i området.

COSTA CARIBE VANDPARK - PORTAVENTURA THEME PARK

Kom om bord og hav det sjovt! Om sommeren tager vi en tur til Costa Caribe Vandpark, så vær klar til at hoppe i din dingy og flyd rundt i den stille flod, eller for de mere modige sjæle, tag en tur i vandfaldet! I vintermånederne, kan du forberede dig på at stå over for din frygt i en  forlystelsespark fyldt med rutschebaner, Portaventura. Under alle omstændigheder, være klar til at have det fedt!

LOKALE ARRANGEMENTER

Hver gang der organiseres et lokal arrangement, er #EBSBarcelona altid de første der deltager! Byen og de omkringliggende områder har så meget at tilbyde, fra FC Barcelona fodboldkampe, karneval i Sitges, muligheden for at løbe med tyrene i Pamplona, en tomatkamp i Valencia, Barcelona Holi Colour Festival og Sonar musikfestival. Der er altid noget at lave i Barcelona!

EBS SPECIEL KLASSE

Den tredje uge af kurset rusker vi op i vores aktiviteter! Det er derfor, vi planlægger en særlig klasse: vi går til stranden og får noget frisk havluft! Vi deler os op i grupper og spiller volleyball og laver flair træning. På koldere dage, har vi in-house flair kampe i bedste EBS stil!

STÅ PÅ SKØJTER

Den bedste måde at opleve på Barcelona på, er ved at stå på skøjter. I løbet af de koldere måneder, tager vi vores studerende til Camp Nou til en sjov vinterbegivenhed, en dag med skøjteløb på en af de største skøjtebaner i byen. Og glem ikke, at du er i Europas skøjtehovedstad: skateboards, longboards eller rulleskøjter, du skal bare vælge din favorit, og kør rundt i byen!

EBS Placeringer

Velkommen til Barcelona, studer hos EBS om dagen og oplev Barcelona om aftenen og i weekenderne.

PARC GUELL

Denne park, der blev erklæret for værende “Patrimony of Mankind” af UNESCO i 1984, har en pragtfuld udsigt ud over Barcelona. Man bør ikke gå glip af den.

NOU CAMP

Hjemmebane for et af verdens bedste fodboldhold, med næsten 100.000 siddepladser, hvilket gør det til et af de største stadioner i verden, og det har en fantastisk udsigt, hvis dine siddepladser er nær ved toppen. Selv hvis du ikke kan lide fodbold, er det stadig en fantastisk oplevelse.

CASA BATILO

Et af kun to af Gaudís huse man kan komme rundt i, og det giver en fantastisk indsigt i arkitektens vidunderlige fantasi.

DET GOTISKE KVARTER

En fantastisk del af Barcelona at udforske med masser af små gader der ender ud i smukke pladser med butikker og barer, dejlige gamle bygninger og fantastisk historie.

LA RAMBLA

En 1,2 kilometer lang fodgængerpromenade med allé.

LA PEDRERA

Endnu et af de bestilte Gaudí-arbejder, der er på listen over verdensnaturarven, du kan udforske.