EBS Berlin

Velkommen til EBS Berlin

EBS Berlin

Velkommen til EBS Berlin

BARSKOLEN I BERLIN

Velkommen til EBS Berlin

Ich bin ein Berliner

Fordi Berlin er rig på historie, kaldes Berlin ofte “Gate to the east”. Og netop derfor kan du her opleve en kombination af kreativitet, iværksætteri og et meget sprudlende natteliv, der skaber lækker storby cocktail. Hvis du ikke har været i Berlin før, vil du blive overrasket over mængden af skøre små barer, gallerier, caféer og restauranter som er spredt ud over hele byen. berlinBerlin, er i modsætning til visse andre europæiske metropoler, meget overkommelig med priser, og elektronisk musik er en blomstrende industri med masser af klubber spredt over hele byen. Uanset din smag i musik, vil Berlin overraske mere positivt på dig og dine venner.

Berlin er eksklusiv bartending, natteliv og kreativitet – alt-i-en

Vores instruktører i Berlin er sværvægtere i branchen, når det kommer til konkurrence bartending, så vi har helt sikkert den del af dit ophold i Berlin dækket. Berliner bartender kurset består af fire uger, fulde af udflugter, bar praksis, studier, spiritus masterclasses og selvfølgelig tid sammen med andre bartender studerende fra overalt i verden.

Og vidste du, at en eksamen fra EBS giver automatisk adgang til MatchStaff.com. Du kan der finde de mest interessante og lovende bartender jobs verden over. Plus, hvis du foretrækker at bo i byen – hvorfor ikke? Dygtige bartendere respekteres og er efterspurgt, og der er mange jobmuligheder i – og omkring Berlin, med dens berømte klubber, hoteller og weekendture.

Din skoles interiør er blevet redesignet på en hip måde, så det passer perfekt til en by, hvor design, historie og vintage går hånd i hånd. Dedikerede fagfolk vil lære dig alle branchens tricks, og udenfor kurset kan du og dine venner udforske byen. Du vil huske EBS Berlin resten af dit liv.

Venue
Med sit fremragende offentlige transportsystem, er Berlin en leg at navigere rundt i, og din skole er i gåafstand fra Berlin Westhafen jernbane- og metro station. Fritz-Schloß park er lige rundt om hjørnet til din daglige motion, og en tur ind til en af byens centrumer (der er flere) bør ikke tage dig mere end 15 minutter.

Tilgængelige sprog:

Hos EBS Berlin kan du tage uddannelsen på følgende sprog:

  • Engelsk
  • Tysk
  • Fransk

Sørg for at det rigtige sprog bliver valgt for din Ebs booking. For at tage uddannelsen på det valgte sprog, skal forståelsen af sproget være på et Proffesionelt og pratisk niveau. Dvs at du let skal kunne diskutere en række emner og næsten fuldstændig forstå, hvad andre siger.

 

Har du spørgsmål? Har du brug for mere rådgivning?

Så bare kontakt EBS Care, der vil hjælpe dig.

BARSKOLEN I BERLIN VIDEOER

Reservere BARSKOLEN I BERLIN

datoer for vores tre næste kurser (eller se fulde liste her).

  • 01 Apr 2019 - 26 Apr 2019 Limited spaces
  • 29 Apr 2019 - 24 May 2019 Limited spaces
  • 03 Jun 2019 - 28 Jun 2019 Limited spaces

View all dates

SE ALLE KURSUSDATOER OG BOOK

BARSKOLEN I BERLIN STUDERENDE

There are not reviews for this school yet! Why not make yours the first?

Flere anmeldelser

BARSKOLEN I BERLIN BILLEDER

Flere billeder

BARSKOLEN I BERLIN PLACERING


VORES SKOLER