EBS Las Vegas

Velkommen til EBS Las Vegas

EBS Las Vegas

Velkommen til EBS Las Vegas

BARSKOLEN I LAS VEGAS

Viva EBS Las Vegas!

Hvad der sker i Vegas, bliver i Vegas

USA_Las_VegasIngen anden by i verden rummer professionel bartending mere end Las Vegas. Med sine utallige lobbyer, VIP-områder, high-roller borde, suiter og luksus bartending, styrer kvalitets bartendere det hele i byen. Folk kan lide at tabe penge, med en fantastisk cocktail i hånden.

Hvad sker der i Vegas…

Dine Las Vegas instruktører er flair og mixology mestre, og de ved alt, hvad der er værd at vide om Vegas. Med så vild en mængde af underholdning proppet ind i en enkelt by, vil du få en vild fed tid, mens du bliver EBS certificeret i Las Vegas – det mest udviklede bartending program i verden.

Vegas, the strip, shows og naturligvis klubberne! Alle de kunstnere, du og dine venner nyder har et fast sted i Vegas, uanset om det er Avicii, Tiësto, Calvin Harris, Afrojack, Axwell, Carl Cox, Bingo Players, Kaskade, Krewella, Martin Solveig, Oakenfold eller Steven Angello – listen fortsætter uendeligt. Og Vegas tilbyder endnu mere, idet udendørs aktiviteterne i og omkring Vegas er helt fantastiske. Motorsport, vandsport, vandreture, cykling og endda skiløb på Mt. Charleston kan du finde blot 45 minutters kørsel derfra.

Så spørgsmålet bør ikke være, om din EBS-oplevelse vil være storslået, men hvor storslået du kommer til at gøre det! Nascar racing, indendørs Skydiving, ørken racing og selvfølgelig de mange shows. Og selv om gambling måske ikke er noget for dig, fortjener kasinoerne et besøg, hvis det blot er for at se, hvor alle de klassiske film blev optaget.

Tjen GODE penge i Las Vegas

Las Vegas er et helt specielt sted, hvor hyper-luksuriøse hoteller huserer der allerbedste inden for showbiz verdenen, og alle der kommer til Vegas er fast besluttet på at have en god oplevelse. Denne holdning afspejles i den meget generøse drikkepenge kultur: I de mere populære natklubber, betragtes over $500 i drikkepenge på en enkelt nat, som normalt.

Stedet
Du finder EBS Las Vegas inden for gåafstand af EBS indkvarteringen, hvilket er meget bekvemt. Renaissance drive er i den samme blok, og du kan gå hurtigere til skolen end du kan nå at sige “EBS Las Vegas”. Utrolig nemt, og mindre end 650 meter væk.

Tilgængelige sprog:

Hos EBS Las Vegas kan du tage uddannelsen på følgende sprog:

  • Engelsk
  • Italiensk
  • Fransk

Sørg for at det rigtige sprog bliver valgt for din Ebs booking. For at tage uddannelsen på det valgte sprog, skal forståelsen af sproget være på et Proffesionelt og pratisk niveau. Dvs at du let skal kunne diskutere en række emner og næsten fuldstændig forstå, hvad andre siger.

 

Har du spørgsmål? Har du brug for mere rådgivning?

Så bare kontakt EBS Care, der vil hjælpe dig.

BARSKOLEN I LAS VEGAS VIDEOER

Sorry, there are no course dates available for this school at this time.

BARSKOLEN I LAS VEGAS STUDERENDE

There are not reviews for this school yet! Why not make yours the first?

Flere anmeldelser

BARSKOLEN I LAS VEGAS BILLEDER

Flere billeder

BARSKOLEN I LAS VEGAS PLACERING


VORES SKOLER