EBS Oslo

Velkommen til EBS Oslo

EBS Oslo

Velkommen til EBS Oslo

BARSKOLEN I OSLO

Skolen

Vår #EBS Oslo bartending skole består af 4 fuldtudstyret barer, 6 free pouring stationer og en utrolig live bar.

Udover det er der også et chill out område, og en fantastisk terrasse, hvor du kan nyde din frokost eller udvide din bartender viden mellem timerne.

Hvis du ikke selv sørger for frokost, vil der desuden også være 30 % rabat på alt på Brick Lance Café som ligger i samme bygning. #EBSOslo vil også holde ekstra masterclasses i whiskey og andre produkter mens, at du tager kurses!

EBS Oslo følger ikke WFA (World Flair Association) graderne som en del af deres træningsprogram. I stedet vil de lære dig praktiske working flair moves som du kan bruge bag baren.

Byen

Oslo er en af Europas mest smukke, kulturelle og unikke byer. Byen er så kompakt, at du kan snuppe en dukkert i floden, vandre i en af skoven og tage til en koncert – på en og samme dag. Tilføj så verdensklasse museer, en blomstrende cafe kultur og en fantastisk bartender scene, så har du opskriften på en fabelagtig by!

EBS Oslo er et sikkert valg for enhver musikelsker. Musikscenen i Oslo er en af Europas mest blomstrende; byen har flere koncerter end nogen anden skandinavisk by. Oslo har et hav af festivaler blandt andet Inferno festivalen, Norwegian Wood og Øyafestivalen. På festivalerne spiller både globale stjerne og up-and-coming bands, så vær sikker på, at tage til mindst en af dem mens du er i Oslo.

Der er et stort fokus på mikrobryggerier, specialøl og cocktails i Oslo! Det betyder, at bartender scenen i Oslo ikke kun er en af Europas mest innovative men også en af de mest opblomstrende. Der er seriøse penge, at tjene i Oslo når først du har bestået kurset hos EBS. Gennem dit 4 ugers kursus, kan du besøge alle byens bedste barer og få en smagsprøve på, hvordan der er at være bartender i Oslo.

Tilgængelige sprog:

Hos EBS Oslo kan du tage uddannelsen på følgende sprog:

  • Engelsk

Sørg for at det rigtige sprog bliver valgt for din Ebs booking. For at tage uddannelsen på det valgte sprog, skal forståelsen af sproget være på et Proffesionelt og pratisk niveau. Dvs at du let skal kunne diskutere en række emner og næsten fuldstændig forstå, hvad andre siger.

 

Spørgsmål? Brug for flere oplysninger?

Så skal du bare kontakte vores venlige medarbejdere hos EBS Care EBS Care

BARSKOLEN I OSLO VIDEOER

Reservere BARSKOLEN I OSLO

datoer for vores tre næste kurser (eller se fulde liste her).

  • 06 May 2019 - 31 May 2019 Limited spaces
  • 17 Jun 2019 - 12 Jul 2019 Available
  • 19 Aug 2019 - 13 Sep 2019 Available

View all dates

SE ALLE KURSUSDATOER OG BOOK

BARSKOLEN I OSLO STUDERENDE

There are not reviews for this school yet! Why not make yours the first?

Flere anmeldelser

BARSKOLEN I OSLO BILLEDER

Flere billeder

BARSKOLEN I OSLO PLACERING


VORES SKOLER