FAQ

Hvordan kommer jeg til skolen?
Den letteste vej at nå frem til skolen er at tage en taxa fra lufthavnen. Det vil koste maks. 650 Baht (THB) (cirka 17 EUR). Hold øje med andre studerende, som du kan dele turen med.
Kan jeg blive i Thailand efter kurset er overstået?
Timerne afsluttes om torsdagen i uge 4, hvis du har gennemført kurset og er bestået. Fredag er en ekstra dag til omprøver, osv. Der tjekkes ud om fredagen klokken tolv middag. Hvis du vælger at blive lidt længere i Thailand, er indkvartering på skolen tilgængelig efter kurset mod ekstra betaling, og hvis der er ledige pladser; det er der ikke altid. For tidligere EBS-studerende er prisen cirka 300 THB (7 EUR) per nat for et deleværelse.
Har skolen et motionscenter?
Phuket har adskillige forskellige fitness- og træningscentre. Der er masser af muligheder for at træne, løbe, svømme eller endda prøve thai-boksning.
Skal jeg have visum?
Du skal have et turistvisum for at kunne rejse til Thailand. Du kan ansøge om et, inden du tager af sted, eller du kan udfylde turistvisummet i flyet, når du er på vej til Thailand. Visummet giver dig ret til at opholde dig i Thailand i 30 dage. Hvis du ønsker at opholde dig mere end 30 dage i Thailand, så skal du ansøge om et visum. For kurset hos EBS Phuket er turistvisummet tilstrækkeligt.