Indkvartering

På EBS Phuket bor du på selve skolen, på værelser der deles af 2 – 4 studerende. Dette praktiske arrangement betyder, at du i din fritid kan benytte, alle de mange fantastiske faciliteter der er tilgængelige, og samtidig er stranden, shopping og nattelivet kun få minutter derfra.

Phuket-centret giver også rigelig mulighed for at slappe af og mødes med andre. Skolens hjerte er EBS loungen, hvor studerende kan slappe af og lære hinanden bedre at kende. Loungen har en cocktailbar, en restaurant, adgang til videospil, internet brætspil og et DVD-bibliotek, det vil sige, den har, alt hvad du har brug for til at slappe af og have det sjovt sammen med de andre studerende.

Der er også en fantastisk pool på tagterrassen, komplet med swimmingpool og solvogne, perfekt til at slappe af efter en dag med timer.

Du vil komme til at bo lige ved siden af Phukets pulserende liv, og her kan du nyde livet sammen med dine nye venner fra hele verden.  Studerende har mulighed for at købe et ekstra mad-tillæg til morgenmadsbuffeten og frokost, mandag til fredag, med både thailandske og europæiske specialiteter.

Prisen er 6000 THB og du kan tilmelde dig når du ankommer til skolen den første dag.

INDKVARTERING BILLEDER

INDKVARTERING PLACERING

EBS Phuket
Ban Kata Beach, 98/84-85
Beach Center Kata Rd.
Phuket 83100, Thailand