PHUKET STUDIELIV

EBS Phuket on Facebook


EBS Aktiviteter

Mens du er i Phuket, arrangerer vi en række aktiviteter, for at give dig den bedste EBS oplevelse. Alle aktiviteterne herunder er valgfrie, da de ligger i tiden uden for dine bartenderkurser. Nogle af aktiviteterne koster ekstra, men dem, der er gratis, er uden tvivl værd at tage med til!

Velkomstmiddag - Gratis

Findes der en bedre måde at lære hinanden at kende på end en omgang speed dating? Efter du har lært dine nye EBS venner bedre at kende, vil vi samme nyde en traditionel Thai buffet, på husets regning! Velkommen til EBS Phuket familien.

 

Biografoplevelse - Gratis

En af aftenerne vil vi lave teori klasseværelset om til vores egen lækkere biograf. Og til det vil der selvfølgelig serveres popcorn, snacks og sodavand for en komplet biografoplevelse!

Surf House

Surf House Phuket har en fed surf simulator, hvor bølgerne ingen ende har! Rid på bølgen, lyt til musikken, snup en bid mad og få en lækkert drink, alt sammen inde i Surf House.

Jungle Bungy Jump

Husk dit GoPro – du får brug for det! Tag det 50 meter høje spring over en fold midt i junglen, det er det ultimative adrenalin chok! Tør du?

 

Coral Island

Spring på en Long-tail båd og indenfor 30 minutter vil du være på Coral Island. Det er det perfekte sted at slappe af med en drink i hånden og snorkle med Nemo. De utrolige strande vil helt sikkert gøre alle dine Instagram følgere grønne af misundelse!

Chalong Tempel og Big Buddha

Er du klar til en utrolig udflugt? Vi vil tage turen til den sydlige del af Phuket, for at besøge Karon Viewpoint, som har en ufattelig udsigt over Phukets vestlige kyst. Bagefter vil turen fortsætte til Chalong Temple, før dagen tager sin ende ved ”The Big Buddha” – en 45 meter høj statue på toppen af et bjerg!

Wakeboard Park

Har du prøvet wakeboard før? Det er en aktivitet, som man bare skal prøve! Vi vil tage hen til Phukets bedste wakeboard park, Athem Wakepark og sammen ramme bølgerne. Vær sikker på at gribe chancen!

Koh Phi Phi Island tur

Det her er den mest ventede begivenhed af alle på EBS Phuket kurset. Et ophold fra lørdag til søndag på Koh Phi Phi Island, en ø der minder om noget man kun kan drømme om, som er det perfekte mix af paradis og fest. Vi arrangerer vores egen båd, så vi kan cruise rundt om øen, hvor du kan få muligheden, for at tage de perfekte billeder, samt skabe uforglemmelige minder. Det her event skal du bare med på!

Strandfest og Flair-konkurrence

Hvad tænker du, hvis vi siger BBQ, kolde drinks og en Flair-konkurrence? Vis alle hvad du kan og blær dig med de flair tricks, som du har lært på de sidste 3 uger. Der vil også være en overraskelse i form af et show eller to, som du bare må se!

PS. nogle af aktiviteterne kan blive aflyst på grund af dårligt vejr, men erstattet af andre events