EBS Sydney

Velkommen til EBS Sydney

EBS Sydney

Velkommen til EBS Sydney

BARSKOLEN I SYDNEY

Velkommen til EBS Sydney

Godt at se dig på vores australske side. Det ville være fedt, hvis du tog med os syd på, og fik lidt sol hos EBS Sydney!

Vores center i Sydney vil uddanne dig til det bedste job i verden. Med 400 kvadratmeter og 2 etager er der plads til omkring 40 studerende. Centeret ligger i Chippendale, så der vil være mange muligheder for at bruge tiden, når du ikke bliver undervist.

Det vigtigste er selvfølgelig, at dig og dine medstuderende bliver certificerede EBS bartendere. Sydney har dog meget mere at byde på. De mange universiteter i nærheden giver området et rigtigt godt studiemiljø med gode barer og fantastiske restauranter. Alting ligger indenfor gå afstand, men der er også et rigtig godt netværk af busser.

Sydney er meget mere end blot en god ferieby. Nattelivet i Sydney er vildere end man drømmer om, og for at nævne et par steder, er der blandt andet The Cruise Bar, Palmer & Co, The Loft, Hugo’s Lounge og O Bar and Dining. Noget du ikke skal gå glip af!

At tilmelde sig EBS Sydney betyder at du får den bedste træning som bartender, mens du udforsker byen og får mange nye venner. Vi håber også, at du vil følge i de tidligere studerendes fodspor, og finde et arbejde som bartender indenfor Sydney. Det er jo en fantastisk by – så hvorfor ikke?

Vi bliver tit spurgt om, hvordan man finder rundt i Sydney, men det er slet ikke noget, du bør bekymre dig om. Den offentlige transport i Sydney er en af de mest udviklede i verden, med blandt andet mulighed for at køre med busser, toge og metro. Det er virkeligt nemt at komme rundt i Sydney!

Tilgængelige sprog:

Hos EBS Sydney kan du tage uddannelsen på følgende sprog:

  • Engelsk

Sørg for at det rigtige sprog bliver valgt for din Ebs booking. For at tage uddannelsen på det valgte sprog, skal forståelsen af sproget være på et Proffesionelt og pratisk niveau. Dvs at du let skal kunne diskutere en række emner og næsten fuldstændig forstå, hvad andre siger.

 

Har du et spørgsmål, eller ønsker du mere vejledning?

Så tag endelig kontakt til EBS Care som med glæde vil hjælpe dig.

BARSKOLEN I SYDNEY VIDEOER

Reservere BARSKOLEN I SYDNEY

datoer for vores tre næste kurser (eller se fulde liste her).

  • 01 Apr 2019 - 26 Apr 2019 Fully booked
  • 29 Apr 2019 - 24 May 2019 Available
  • 27 May 2019 - 21 Jun 2019 Available

View all dates

SE ALLE KURSUSDATOER OG BOOK

datoer for vores tre næste kurser (eller se fulde liste her).

  • 29 Mar 2019 - 30 Mar 2019 Available
  • 26 Apr 2019 - 27 Apr 2019 Available
  • 24 May 2019 - 25 May 2019 Available

View all dates

SE ALLE KURSUSDATOER OG BOOK

BARSKOLEN I SYDNEY STUDERENDE

Anne-Louise  Andersen
EBS was the most amazing experience of my entire life! The course was very intensive and pretty hard, lots of... Anne-Louise Andersen
Flere anmeldelser

BARSKOLEN I SYDNEY BILLEDER

Flere billeder

BARSKOLEN I SYDNEY PLACERING


VORES SKOLER