Studieliv

Da Sydney blander storbylivet med den afslappede, australske livsstil, vil du have mange muligheder under dit besøg.

EBS Sydney på Facebook

EBS aktiviteter

Vi organiserer forskellige aktiviteter under dit EBS-kursus så du får den bedst mulige oplevelse. Alle aktiviteter nedenfor er valgfrie da de ligger uden for undervisningstiden.
 
Nogle aktiviteter koster ekstra, men dem der er gratis er helt sikkert værd at være med på!
 
Spørg en af ​​vores kursusrådgivere for mere information om specifikke begivenheder.

Surfing

Du kan ikke tage til Australien og lade være med at surfe! Tag med på vores surftur og få en utrolig sportsoplevelse. Prøv padling, pop-up og måske endda at ride på en bølge. Det er en sport du ikke må gå glip af!

Festbus

Forestil dig en seriøs aften i nattelivet, blot med en personlig chauffør. Det er slet ikke ren fantasi! Tag med den firhjulede natklub, fuldt udstyret med egen DJ, høj musik og lys.

Du vil komme fra bar til bar med dine EBS venner i denne sexede festbus. Der er gratis drinks mindst 4 steder, og du vil næsten møde alt for mange nye mennesker. Vi sender også en professionel fotograf med på turen, så du er sikret at kunne huske denne aften, selv hvis hukommelsen svigter.

Nattelivet i Sydney

Uanset om du har boet i Sydney hele dit liv, eller kommer langvejs fra, tilbyder Sydney et vanvittigt natteliv. Tjek blot listen over de 50 bedste barer i verden – 3 af dem ligger i Sydney!

Tag med dine instruktører rundt i byen, og oplev det fornemme natteliv. Takket været det rolige klima i Sydney, er der også mange udendørs områder. Er du klar?