EBS FAQ

Har du spørgsmål om dit EBS-kursus?

Se vores ofte stillede spørgsmål

HVORDAN BOOKER JEG?

HVORDAN BOOKER JEG?

BOOK VIA MOBIL ELLER COMPUTER

Følg disse 5 enkle trin for at booke dit EBS-kursus nu

1. Dit kursus

 • Tjek vores kurser og de sprog som kurserne udbydes på og beslut dig for hvilket der passer til dig.
 • Se vores udvalg af rejsemål og vælg det sted du bedst kan lide. Sørg for også at kigge på indkvarteringsstedet!
 • Kig efter ledige kursusdatoer og find ud af hvilke der passer dig bedst.

2. Din booking

Nu er det tid til at klikke ‘Bestil nu’ og registrere dig som EBS-student med din e-mailadresse eller Facebook-konto

3. Dine oplysninger

Her skal du udfylde oplysninger om dig selv: fødselsdato, adresse osv.

4. Din betaling

Her kan du ændre oplysninger om din booking og tjekke dine betalingsmuligheder

5. Din bekræftelse

Når alt er klart vil du modtage en e-mail med din bekræftelse – lad dit EBS eventyr begynde!

FØR KURSET

KURSUSKRAV OG SPROG

HVEM KAN DELTAGE PÅ EBS-KURSERNE?

For at deltage i et EBS-kursus skal du være fyldt 18 år på det tidspunkt kurset starter. Du kan deltage i et EBS-kursus på EBS Kos eller EBS Phuket hvis du er fyldt 17 år og har en skriftlig tilladelse fra dine forældre/værger.

Hvis du gerne vil tage et kursus med EBS Las Vegas, EBS New York eller EBS Miami skal du være fyldt 21 år for at kunne indtage alkoholiske drikke. Du kan dog deltage i et kursus i USA hvis du er mellem 18 og 21 år, idet du vil kunne være med på alle dele af kurset takket være vores undervisningsmetoder. Hvis du er under 21 år vil du ikke have mulighed for at deltage i visse events organiseret udenfor kursustiderne, da de omfatter indtagelse af alkoholiske drikke.

HVAD MED AVANCEREDE KURSER?

Vi anbefaler i høj grad at du har erfaring hvis du planlægger at tage enten det 10-dages kursus Advanced Bartender eller det 6-dages kursus Advanced Flair. Det eneste kursus der stiller adgangskrav er EBS Instructor Academy. For at ansøge om dette kursus skal du have mindst 3 års erfaring som bartender, tale og skrive flydende engelsk og have særdeles gode sociale egenskaber.

ER EBS-KURSERNE KUN TILGÆNGELIGE PÅ MIT MODERSMÅL?

Nej, vi tilbyder også kurser på mange andre sprog, hvilket kommer an på tilgængeligheden af vores verdensklasse instruktører. Vi anbefaler kun at tage et kursus på et andet sprog hvis du mestrer sproget på et professionelt niveau. Et professionelt niveau vil sige at du kan diskutere en række emner uden problemer og forstå størstedelen af hvad andre siger på dette sprog. På den måde får du fuldt udbytte af EBS-oplevelsen og går ikke glip af noget! Ring til EBS CARE for at finde ud af hvor kurserne er på de sprog du gerne vil følge.

KURSUSPRISER

HVOR KAN JEG SE KURSUSPRISER OG DATOER

Gå til en af vores skolesider og klik på “Priser og bestilling”, der kan du finde de kurser der udbydes og priserne. Du kan ligeledes gå til kursussiderne og klikke på “Bestil nu”, hvor du kan se kursuspriserne.

HVAD ER INKLUDERET I KURSUSPRISEN?

Kursusprisen omfatter den brancheførende bartender-uddannelse og studiemateriale for hele kursusforløbet. De fleste af vores skoler arrangerer desuden gratis aktiviteter som du kan deltage i. Disse aktiviteter varierer fra den ene skole til den anden, men du kan se nærmere under “Studieliv”.

ER INDKVARTERING INKLUDERET I PRISEN?

Indkvartering er ikke inkluderet i kursusprisen. På bookingsiden finder du muligheder for at inkludere indkvartering for de fleste skoler. Du kan få en forhåndsvisning af faciliteterne i fanen “Indkvartering” på skolesiden. Størstedelen af de studerende vælger at bo i EBS-indkvarteringen, da det er den bedste måde at træffe de andre kursusdeltagere og få den ægte EBS-oplevelse! Du kan vælge ikke at bo i EBS-indkvarteringen hvis du bor i nærheden af skolen eller har arrangeret indkvartering på forhånd.

HVAD SKAL JEG BETALE FOR PÅ REJSEMÅLET?

Du vil have brug for penge til at købe mad og drikke på dit rejsemål. Nogle skoler tilbyder madplaner, hvor måltider bliver tilberedt for dig, mod en meget rimelig pris.

Skolerne arrangerer også andre aktiviteter der finder sted uden for undervisningstiderne, hvilket omfatter et gebyr. Det er godt at sætte lidt penge af til dette.

TING DU HAR BRUG FOR AT SENDE OG MODTAGE FRA EBS

SKAL JEG MEDBRINGE UNDERVISNINGSMATERIALE TIL KURSET?

Nej, du behøver ikke medbringe noget. Du vil få alt det nødvendige undervisningsmateriale, praktisk såvel som teoretisk, på skolen. Udstyr der hjælper dig med at øve uden for undervisningstimerne kan købes som EBS-produkter.

HVAD SKAL JEG SENDE TIL EBS FØR JEG TAGER AFSTED TIL SKOLEN?

Det er meget vigtigt at du sender os oplysninger til 1 eller 2 kontaktpersoner i tilfælde af en nødsituation. Uden disse oplysninger vil du ikke få plads på kurset. Du kan gøre dette ved at logge ind på din studiekonto og indtaste dine oplysninger under fanen “Ankomst og kontaktoplysninger”. Vi kræver blot at du oplyser navn, kontaktpersonens relation til dig og vedkommendes telefonnummer.

Hvis du rejser til en EBS-skole i udlandet, bedes du give os oplysninger om din flyrejse, så vi kan have alt klart til når du ankommer.

HVORFOR MODTAGER JEG SMS-VARSLER FRA EBS?

Vi sender dig sms-varsler for at kommunikere vigtige beskeder, såsom påmindelser om sen betaling, opdateringer af studiekontoen eller [i meget sjældne tilfælde] kursusændringer. Vi kan også sende dig sms-varsler om opgradering af pakketilbud, tjenester på dit rejsemål, andre kurser, kampagner og tilbud. Vi anbefaler på det kraftigste at du tillader sms-varsler [det er gratis at modtage dem], men hvis du foretrækker ikke at modtage sms-varsler kan du deaktivere dem på din studiekonto.

TUREN TIL DIT REJSEMÅL

KAN JEG REJSE ALENE?

Ja, selvfølgelig! De fleste af vores studerende rejser alene, så du vil ikke være alene om det. Når du tager et kursus hos EBS er det desuden en fantastisk mulighed at tage dine bedste venner med og få en uforglemmelig oplevelse sammen.

HVORDAN ER DET MED VISUM?

Hvert land har sine egne regler og lovgivning hvad angår visum. EBS CARE kan rådgive dig, men i sidste ende er det dit ansvar at undersøge og skaffe nødvendigt visum.

ER FLYBILLETTER INKLUDEREDE?

Flybilletter er ikke inkluderede i kursusprisen. For at finde billige flybilletter anbefaler vi at søge efter afgange fra de større lufthavne og anvender websites der sammenligner flypriser. Overvej flyrejser med skift på vejen, da de ofte er billigere.

ER TRANSPORT FRA LUFTHAVNEN INKLUDERET?

Transport fra lufthavnen er ikke inkluderet i kursusprisen. Nogle skoler tilbyder lufthavnstransport mod et tillægsgebyr, hvilket kan arrangeres når du booker dit kursus. På den måde kan du arrangere transport på forhånd, så du har en ting mindre at tænke på!

TJEKLISTE TIL KURSET

 • Boardingkort
 • Pas
 • Visum
 • Vaccinationer (om nødvendigt)
 • Kontanter i rejsemålets valuta
 • Betalings-/kreditkort
 • Sygesikringskort/-dokumenter
 • Oplysninger om rejseforsikring
 • Kontaktoplysninger
 • Mobiltelefon og oplader
 • Hovedtelefoner
 • iPad eller tablet og oplader
 • Kamera/videokamera, memory card og oplader
 • Adaptere

UNDER KURSET

SKAL JEG MEDBRINGE ID TIL SKOLEN?

Ja, på kursets første dag skal du medbringe gyldigt billede-id, da vi skal have en kopi af det. Dette er de godkendte id-typer:

 • Internationalt pas
 • Kørekort udstedt af myndighederne
 • Nationalt id-kort udstedt af myndighederne

Vi beder dig om at gøre dette, så vi kan verificere at alle der skal være på kurset er til stede.

HVAD ER EBS' ALKOHOLPOLITIK?

EBS har en streng alkoholpolitik for både studerende og ansatte. Som en organisation der uddanner bartendere tager vi indtagelse og udskænkning af alkoholiske drikke meget alvorligt. Studerende der deltager i aktiviteter på en EBS-skole i undervisningstiden skal være i stand til at deltage fuldt ud.

Det er uacceptabelt at ankomme i beruset tilstand til skolen, idet det kan være til fare for medstuderende og instruktører. Hvis det konstateres at du er i beruset tilstand vil du blive sendt hjem og eventuelt blive behandlet ifølge vores disciplinære politik. Enhver farlig eller uansvarlig druk i undervisningstiden vil blive alvorligt straffet. Hvis du opfører dig på en ukontrolleret måde grundet beruselse, hvor EBS-personalet eller de lokale myndigheder er nød til at gribe ind, vil du være underlagt vores overtrædelsesregler.

EFTER KURSET

HVILKET SLAGS DIPLOM FÅR JEG VED AFSLUTNINGEN AF KURSET?

Når du har bestået dit kursus får du et diplom fra European Bartender School som er anerkendt i hele verden. Du får det samme standardiserede EBS-diplom som alle dine medstuderende. Diplomet vil være det samme uanset hvilken skole og hvilket sprog du vælger.

HVILKE JOBMULIGHEDER ER DER NÅR JEG ER FÆRDIG?

Når du har bestået det 4-ugers kursus International Bartender eller det 10-dages Avanceret Bartending kursus hos EBS får du fri adgang til EBS MatchStaff efter endt kursus og i resten af din profesionelle karierre.

Med EBS MatchStaff kan du søge jobs over hele verden. Du får adgang til EBS MatchStaff indenfor 7 dage efter du har bestået dit kursus. Med dit log-in ved hånden kan du browse gennem det seneste udvalg af jobs i restaurationsbrachen verden over. EBS MatchStaff er fuld af førende steder inden for branchen, som bare venter på at du ansøger!

HVAD HVIS JEG IKKE BESTÅR KURSET?

Uddannelsesgaranti

Ingen grund til bekymring hvis du skulle blive nervøs på eksamensdagen, det er helt normalt. Derfor tilbyder vi en uddannelsesgaranti. Uddannelsesgarantien giver dig mulighed for at gentage hele kurset indenfor ét år på samme rejsemål, hvis du dumper din eksamen. Du kan købe din uddannelsesgaranti når du booker dit kursus.

Prisen for indkvarteringen er ikke dækket af uddannelsesgarantien. Individuelle reeksamener er ikke inkluderet i uddannelsesgarantien.

Tag din eksamen om igen

Hvis du dumper din eksamen kan du kontakte EBS CARE for at få skolens e-mailadresse, så du kan arrangere tid og dato med skolen for at tage eksamenen om. Skolen vil give dig al den information du behøver.

BETALINGSOPLYSNINGER

SÅDAN BETALER DU

HVORDAN OG HVORNÅR SKAL JEG BETALE?

European Bartender School tilbyder 3 forskellige betalingsmetoder:

 • Betal det fulde beløb på bookingtidspunktet*
 • Betal det fulde beløb senere – du har 7 dage til at overføre beløbet til os.
 • Betal i 3 rater, uden renter. Vi opretter en betalingsplan til dig på bookingtidspunktet. Den første rate skal betales i løbet af de første 7 dage.

*Du kan betale det fulde beløb på bookingtidspunktet med et kredit-/betalingskort eller betale via bankoverførsel. Bemærk! Uanset hvilken betalingsmetode du vælger skal det fulde beløb for kurset være os i hænde før kursusstart.

Bemærk! Uanset hvilken betalingsmetode du vælger skal det fulde beløb for kurset være os i hænde før kursusstart.

HVORDAN FORETAGER JEG EN INTERNATIONAL OVERFØRSEL?

Bemærk! Hvis det er første gang du foretager en international overførsel på nettet, kan det være du skal ringe til din bank for at aktivere funktionen.

Der findes 2 måder at foretage en international overførsel på:

 • Du kan gå til din bank og bede dem om at foretage en international overførsel. Husk id. Du får et skema som du skal udfylde med dine og vores kontooplysninger, inklusive IBAN- og SWIFT-kode (disse finder du i din studiekonto).
 • På samme måde kan du foretage en international overførsel på nettet med dine og vores kontooplysninger samt IBAN- og SWIFT-kode.

Bemærk! Vi anbefaler at du beholder kvitteringen for den internationale bankoverførsel i tilfælde af at du har brug for den på et senere tidspunkt.

Vigtigt: Bankoverførslen kan medføre et gebyr. I dette tilfælde skal du sørge for at vælge den mulighed hvor du betaler alle bankgebyrer. Sørg også for at du betaler i samme valuta som du brugte til at booke kurset med.

BOOKING OG BETALING

JEG FORSØGTE AT BETALE DET FULDE BELØB MED KREDITKORT, MEN BETALINGEN GIK IKKE IGENNEM. HVORDAN KAN DET VÆRE?

DEtte sker som regel af en af de følgende grunde:

 • Vi tager ikke imod det kort du anvendte
 • Dit kort tillader ikke at du foretager internationale overførsler
 • Dit kort er blevet blokkeret fordi du har nået beløbsgrænsen
 • Det opstod en teknisk fejl

Vi anbefaler at du ringer til banken først for at høre om nogen af de ovenstående problemer er aktuelle. Hvis banken giver besked om at dit kort ikke er blokkeret, at du kan overføre penge til en udenlandsk konto og at du ikke har en beløbsgrænse, kan du ringe EBS CARE. Vi skal gøre vores bedste for at løse betalingsproblemet.

JEG HAR BETALT FOR MIT KURSUS, MEN MIN BOOKING ER IKKE BLEVET BEKRÆFTET. HVORDAN KAN DET VÆRE?

Vi kan ikke bekræfte din booking før vi har har modtaget betalingen. Dette gælder både hvis du betaler i rater eller hvis du har betalt det samlede beløb på bookingtidspunktet. Din booking vil forblive ubekræftet indtil vi har modtaget betalingen, derfor bør du betale så hurtigt som muligt for at sikre din booking. Hvis du har betalt via bankoverførsel, kan det tage op til 10 hverdage (afhængig af din bank) før vi modtager betalingen og kan bekræfte din booking. Hvis du har betalt med kort, kan du tjekke din studiekonto for at se om overførslen er blevet gennemført. Hvis det er tilfældet, vil din booking blive godkendt i løbet af kort tid. Du er velkommen til at kontakte EBS CARE hvis du har nogen spørgsmål!

JEG HAR BOOKET OG BETALT DET SAMLEDE BELØB PÅ BOOKINGTIDSPUNKTET, MEN BOOKINGEN ER STADIG UBEKRÆFTET. HVORDAN KAN DET VÆRE?

Selv om du betaler det samlede beløb med kort, kan det tage op til tre dage før vi modtager betalingen. Så snart vi har modtaget betalingen ændrer vi status på din booking til “bekræftet” i din studiekonto. Vi kontakter dig hvis vi har brug for flere oplysninger.

BETALING I RATER

HVORDAN BETALER JEG RATERNE?

Du kan betale raterne via bankoverførsel eller med kort i din studiekonto.

HVORNÅR SKAL JEG BETALE RATERNE?

Datoerne for betaling af raterne bliver automatisk oprettet for dig på bookingtidspunktet. Hvis du er for sent ude med en betaling, sender vi dig en e-mail. Det er vigtigt at du betaler så hurtigt som muligt, idet din booking kan blive afbestilt og det kan medføre afbestllingsgebyrer.

KOSTER DET MERE AT BETALE I RATER?

EBS opkræver dig ikke ekstra for at betale i rater, men det kan imidlertid hænde at du må betale for at bruge dit kort eller foretage en bankoverførsel.