Webstedssikkerhed

du er sikker med ebs

ebs webstedssikkerhed

EBS er engageret i at stille en sikker bestillingsproces til rådighed for alle vores studerende. Vi har implementeret en række foranstaltninger, for at sikre at vores websted og dine oplysninger er så sikre som det er muligt. Når du sender os dine personlige oplysninger, er forbindelsen mellem din computer og vores websted krypteret ved brug af branchestandardmetoder, normalt kaldet SSL, og ved brug af et Extended Validation digitalt certifikat fra Verisign. Dette er, den sikreste form for digitalt certifikat der er tilgængeligt på markedet i dag, og det sikrer, at alle data du opgiver, når du foretager en bestilling på vores websted, ikke kan opsnappes af en tredjepart.

betalinger

EBS har indgået en aftale med Novalnet der er en førende, global virksomhed for betalingshåndtering.

Når du booker online deles dine kortoplysninger ikke med os. Derimod føres pengene til vores betalingspartner Novalnet – EBS ser slet ikke dine kortoplysninger da alle transaktioner håndteres af Novalnet. Vi får blot besked om resultatet af betalingsforsøget, og på den måde har vores EBS CARE-personale ikke nogen adgang til følsomme bankoplysninger fra kunderne eller kortoplysninger.

Hvis du stadig er bekymret over at dele dine kortoplysninger online og foretage en online betaling, tilbyder vi yderligere betalingsmåder. Du kan betale for udvalgte EBS-kurser via bankoverførsel når du har lavet en booking på hjemmesiden. Du får komplet information om betalingsdatoer og detaljer på bookingtidspunktet.

 
card_logo_sm

Vi tager imod betalinger i følgende valutaer: SEK, NOK, DKK, EURO, GBP, USD, AUD, ZAR.

Vi accepterer følgende betalingskort: Visa Credit, Visa Debit, Mastercard Credit, Mastercard Debit, Visa Electron, Maestro, JCB.

hjemstedsadresse

CVR-nummer:

European Bartender School International Limited

World Trade Center, Unit 1.21, 6 Bayside Road, Gibraltar

Company number: 107518