Partnere & Udtalelser

Skab 7.000 brand ambassadører hvert år!

EBS er den største bartender institution i verden, som er aktiv på fire forskellige kontinenter. Og med EBS-certificerede studerende som arbejder på førsteklasses steder på dine markeder, vil et samarbejde med EBS skabe over 7.000 brand ambassadører årligt.

 

Bliv en del af EBS kursusmaterialet

EBS underviser fra en eksklusiv 250-siders kompendium, der skitserer historien bag bartender erhvervet, værktøjer, teknikker, en bred vifte af opskrifter og et omfattende afsnit om vores partnere, deres unikke drinks og en liste over deres sanktionerede cocktails.

Gennem et 4-ugers pensum, skabt af nogle af de bedste bartendere i verden, bliver de EBS studerende trænet med dit produkt, dets egenskaber, smag og historik. Vi opfordrer også vores partnere til at udvide dette forhold med fabriksbesøg eller seminarer, som afholdes af en af dine specialister.

“Ved at arbejde med the European Bartender School sætter det os i en position, hvor vi kan lade den næste generation af bartendere opleve hvor godt et produkt Tullamore er, både til blanding og nydelse uden is.”

Produktchef Tullamore D.E.W

Produkttræning fra de allerbedste

Uanset om du har brug for regelmæssig produkttræning til dine medarbejdere, eller du ønsker en underholdende præsentation af cocktails, der også er informativ,  beskæftiger the European Bartender School bartender instruktører, der vil gøre dit arrangement til en succeshistorie.

 

“Vores produkter er fremstillet til at blande, så vi nyder et partnerskab, der giver os mulighed for at præsentere vores spiritus og likører til de mennesker vi virkelig ønsker at møde: Kommende cocktail bartendere. Og EBS er den største bartenderskole af dem alle.”

Produktchef DeKuyper

Som verdens førende bartenderskole, opretholder EBS stærke bånd med de etablerede industri-giganter som Coca Cola, William Grants, DeKuyper Rémy Martin og andre kendte mærker, som er anført nedenfor.

Coca-Cola

REMY-MARTIN

COINTREAU

DE KUYPER

CAMPARI

APEROL

GLENFIDDICH

THE BALVENIE

WILLIAM GRANT & SONS

TULLAMORE D.E.W

HENDRICK’S GIN

LICOR 43

VILLA MASSA

HOTEL PULLITZER BCN

TOC HOSTELS & SUITES

DRAMBUIE

MONKEY SHOULDER

SAILOR JERRY

Rancilio

REAL

Licor 43 Orochata

The European Bartender School tilbyder en række virksomheds-partnerskaber; der tilbydes produkt- og teknik seminarer for din virksomhed, til et fuldgyldigt samarbejde. Så uanset om det er den korrekte brug af dit produkt, en foretrukken severingsmåde eller brandets historie, som du ønsker vi skal fokusere på, kan EBS hjælpe med at fastslå dit marketingsbudskab.

Hvis du er interesseret i et partnerskab, samarbejde eller andre tjenesteydelser fra the European Bartender School, så kontakt os her.