#EBSGradClub

The European Bartender School’s #EBSGradClub

Da vi er den eneste barskole med et studie & rejse koncept, kan vores studerende vise dig, hvordan du kan udleve din drøm med EBS

 

Siden vi åbnede vores døre i 1999 har The European Bartender School haft over 60.000 studerende, som er forsat videre, for at leve deres drømme livsstil som bartendere. Vores studerende udstråler EBS Hard Work, Spirit and Soul filosofi, som de bærer med gennem deres karriere som succesrige bartendere.

For at fejre vores studerendes entusiasme og succes, ønsker vi at dele nogle af vores mest inspirerende studerende, der tager verden med storm, én cocktail ad gangen!

 

Vi introducerer #EBSGradClub

 

Frida

Lige siden Frida faldt over en EBS flair video på nettet, har hun drømt om at rejse verden rundt som bartender.

Frida hoppede på et fly til #EBSSydney for at lære alt, hvad hun skulle bruge for at udleve sin drøm.

Efter at have arbejdet en sæson i Sydney, tog Frida hjem i tre uger, for så at flyve direkte videre til #EBSMallorca, hvor hun brændte sin returbillet for at blive der hele sommeren.

Du kan i fremtiden forvente at se Frida i en nærlæggende bar, hvor hun imponerer folkemængder med hendes evner. Intet kan stoppe denne pige, som ingen planer har om at stoppe med at udforske verdenen!


Nicolas

Inspireret af YouTube videoer, faldt Nicolas for bartender verden og fløj fra Norge til #EBSBarcelona, hvor han kunne forbedre hans spanske sprog, samtidig med han blev forelsket i bartender branchen.

Som en af finalisterne til vores Ticket To The World, kunne Nicolas endnu engang opleve en måned med hans livsdrøm på #EBSKos. Sidens hans første oplevelse med EBS livstilen i 2012, har Nicolas hængt med, og nu kan du finde ham på den anden side af verden med #EBSSydney, hvor han arbejder som event coordinator.

 

Sara

Sara der kommer fra en bartender baggrund i Frankrig, var interesseret i at lære mere. Inden for et par korte klik og en chat med EBS CARE fandt hun sig selv i #EBSLondon. London viste sig at være stedet for hende, efter hun fandt et job bag baren på kun 3 korte dage! Lige midt i denne cocktail hovedstad, som denne unge bartender nu kalder sit hjem.

 

Fred

Efter at studere og feste i en vanvittig måned med #EBSKos, blev Fred afhængig af livsstilen hos EBS. Tiltrukket af ø livet, fik Fred ansættelse på Kyttaro Nightclub på Kos. Siden han afsluttede hans kursus, er Fred stadig er stærkt involveret med #EBSKos skolens eventteam og imponere nuværende studerende med sine cocktail færdigheder.

 

Josefine

Bidt af solid rejsefeber var Josefine ikke svær at overbevise, da hendes venner foreslog hende at studere med #EBSPhuket. Efter sin eksamen, blev Josefine sammen med sine nyfundne venner og rejste rundt i Thailand. I løbet af denne tid, mødte hun sin bedste ven for livet. Sammen forfulgte de deres drøm, som bartendere i Melbourne, Australien. Da hun til sidst vendte tilbage til Sverige, begyndte hun at længes efter at vende tilbage til Australien. Nu er hun endelig tilbage i Melbourne hvor hun studerer arrangementer, mens hun stadig bruger sin passion i bartending, som indkomst i hendes nye liv.

 

Jesper

Efter at være blevet inspireret af sit 4 ugers internationale kursus med #EBSBarcelona, blev Jesper tiltrukket til den by, der startede hans bartender rejse. Efter at være fanget af en af vores mange fantastiske konkurrencer, vi kører på Facebook, ansøgte Jesper om en Ticket to the World med EBS. I løbet af meget kort tid, befandt Jesper sig i top 10 Flairer med #EBSKos i kampen om den vindende billet. Det næste år af hans liv, var en hvirvelvind af erfaring rundt om i verden, hvor han besøgte alle EBS’s skoler og mange berømte barer. Jesper imponerer nu kunder med hans bar færdigheder i Stockholm.

 

Bliv en del af os!

Kom på sporet med din drømmme livsstil, med vores 4-ugers kursus i dag.

Bestil nu