Om EBS

24 års erfaring med over 50.000 studerende

EBS er verdens største og mest professionelle bartenderskole

EBS er verdens største bartenderskole, men vores studerende bruger også skolen til mange andre ting, som at rejse verden rundt, finansiere drømmestudiet, få nye venner, skabe vigtige netværk, tjene gode penge og vigtigst af alt – have det sjovt! Med 24 skoler i på 4 forskellige kontinenter, fra Europa, henover Asien og Australien, kan du rejse verden rundt med EBS. Man lærer bedst, når man har det sjovt. Derfor har vi hyret branchens absolut bedste undervisere for at sikre, at du lærer, alt du behøver for at være en topprofessionel bartender, samtidig med at du får en oplevelse for livet.

Fordi EBS er kendt i hele branchen, er du klar til at få job over hele verden, når du har taget et kursus hos os. Vores rekrutteringshjemmeside, MatchStaff.com, er verdens største jobdatabase for bartendere og er kun for EBS studerende. Arbejdsgivere over hele verden ved, at en uddannelse fra European Bartender School er branchens bedste kvalitetsstempel. Derfor er nogle af de mest eksklusive og vildeste bartenderjobs slået op hos os. Vi arbejder tæt sammen med nogle af de bedste og mest respekterede brands indenfor branchen, for at sikre dig de bedste karrieremuligheder og konstant udvikling i undervisningen. Det betyder, at vi leverer branchens bedste jobgaranti!

Et kursus hos EBS er din billet til en topprofessionel bartenderuddannelse, verdens bedste måde at rejse jorden rundt og masser af nye venner. Alt sammen imens du får en oplevelse for livet.

EBS partnere

EBS arbejder sammen med nogle af de mest respekterede brands i branchen. Se vores partnerside for yderligere partnerskaber.

EBS brand partners

 

Se EBS – Brand partners og b2b – afsnit, hvis du vil læse mere om vores forskellige partnerskaber.

 

Vores skoler

Der findes lige nu 23 EBS skoler i byer og feriesteder over hele verden, men vi udvider hele tiden. Hvert eneste år åbner vi en eller to nye skoler.