arbejd med ebs

hårdt arbejde, livsmod & sjæl

Arbejd med EBS

HARD WORK, SPIRIT and SOUL. Det er grundstenene i alt hvad EBS står for. Det er det budskab, der hver dag minder os om, at vi selv kan vælge vores indstilling til livet. Om at vi vil gøre mennesker glade, og have det sjovt imens vi gør det. Det er det EBS handler om, det vi kræver af os selv, og det vi tror på.

Vi er altid på udkig efter flere talentfulde personer, der kan blive en del af EBS-familien, se venligst vores ledige stillinger.

HARD WORK

man skal arbejde hårdt, for at nå et mål. Alle mål. Det handler om at vælge indstilling, fordi du står imellem to beslutninger hver dag. Du kan vælge den lette vej eller den udfordrende.  Din indstilling bestemmer, hvad du vælger, og hvad du lærer af det. Når du springer over, hvor gærdet er “højest”, opnår du mere, og du vil udvikle dig.

 

 

SPIRIT

gør andre glade. Det handler om at holde livsmodet oppe i perioder, hvor du står ansigt til ansigt med hårde udfordringer. Det gør du ved at gøre andre glade. Fordi dine fysiske handlinger falder tilbage på din sindstilstand, og hvad du giver til andre falder tilbage på dig selv. SPIRIT minder os om, at vi skal gøre andre mennesker glade.

 

 

Soul

er rammen om din kreativitet. Den kontrollerer, hvad du vælger at bruge din intelligens til, og hvor du vælger at have dit fokus. SOUL et en sindstilstand, hvor du kan pjatte, eksperimentere og udvikle dig, mens du samtidig bevarer dit fokus. SOUL handler om at have det sjovt, mens du lærer og udvikler dig i en seriøs kontekst. Vi kalder det “”at have sjov med et formål”

 

 

bliv ebs instruktør

Vores instruktøruddannelse forløber over en måned, både i London og Stockholm, hvor du blive undervist af de bedste. Ud over omfattende bartending vil du også lære om EBS’ fundamentale værdier og hvordan man underviser og inspirerer andre med et godt resultat.

Du vil lære:

  • omfattende viden om bartending
  • grundlæggende pædagogiske undervisningsteknikker
  • præsentations- og kommunikationsteknikker

 

SE VORES LEDIGE STILLINGER

Vi er altid på udkig efter flere talentfulde personer, der kan blive en del af EBS-familien, se venligst vores ledige stillinger.