uddannelsesråd

sikrer en høj standard på alle vores skoler

ebs-uddannelsesråd

 

Uddannelsesrådet er rygraden i EBS’ uddannelsesprogram. Kun verdens bedste bartendere udvælges til at udvikle EBS-uddannelsesprogrammet, og i løbet af det sidste årti har vi samlet et hold bestående af de største talenter fra hele verden, der er blevet en del af EBS-familien.

 

Tom Dyer

Tom har været i barbranchen, siden han begyndte at arbejde for 14 år siden.  Han har arbejdet som bartender i næsten 12 år, og han elsker det lige så meget nu, som på den første dag.  Det var først, da han begyndte at arbejde hos TGI Fridays og modtog en værdifuld uddannelse, at han fik øjnene op for, de udfordringer og resultater en professionel bartenderkarriere kan tilbyde.

 

Læs mere

 

Johannes Kinch

Johannes begyndte at arbejde som bartender i 2001, på pubben Engelen og natklubben Kolingen i Gamla Stan i Stockholm. Det følgende år sluttede han sig til den berømte restaurant, Tantra, i Stockholm, samtidig med at han fulgte EBS-instruktørprogrammet. I vinteren 2002 begyndte han at arbejde som instruktør hos EBS og tilbragte sommeren med at arbejde for EBS på Kos.

 

Læs mere

 

Marian Beke

Marian Beke er en legende i bar branchen. Han har taget mange globalt anerkendte priser, og er anerkendt i hele verden som førende innovator i cocktail verdenen. Hans kreativitet bag baren er grænseløs, og har hjulpet ham med, at opbygge et stærkt omdømme.

 

Læs mere

 

Björn Kjellberg

Björn Kjellberg er verdensberømt Tequila mester, samt dobbelt vinder af Best Bar i Sverige, med den bar han bestyrer – Little Quarter (bartendere ‘Choice Awards). Hans kendskab til Tequila historien er bekendt af mange, og er altid gennemtrængende i hans nuværende arbejde.

 

Læs mere

 

Uddannelsesrådets rolle

Uddannelsesrådets rolle er at sikre, at den uddannelse vores studerende modtager er den bedste der fås, og uddannelsesrådets objektiver er primært:

Sikre at uddannelsesprogrammet er det bedste der fås.
Sikre at uddannelsesprogrammet undervises effektivt på alle vores skoler.

sikre at uddannelsesprogrammet konstant udvikles og tilpasses.
sikre at programstrukturen er sjov og spændende, mens den stadig uddanner vores studerende.

EBS CARE

Har du stadig spørgsmål? Tal med vores egen EBS Care.

FAQs

Vil du vide mere, læs vores FAQ sektion.