EBS B2B

opbyg din virksomhed sammen med os

EBS B2B

Der er mange muligheder for at opbygge en virksomhed sammen med os. Vi kan hjælpe dig med alle dine uddannelsesbehov ved at tilbyde omfattende bar-, uddannelses-, konsulent- og udviklingspakker til hotel- og restaurationsbranchen.

EBS ERHVERVSSERVICE

Gennem 12 år har barer og hoteller over hele verden haft stor succes med vores populære service-, og bartendertræning. Resultatet er en forhøjet service-, og kvalitetsstandard allerede fra dag 1. EBS skaber igennem teambuilding og simple, brugbare træningsteknikker bedre service, større effektivitet, højere produktkvalitet og glade ansatte.

Vi tilbyder alt fra 3 timers cocktailkurser til 30 dages managementkurser og vi designer forløbet efter lige præcis jeres behov – hvor og hvornår i ønsker det.

Hvis du har en virksomhed og gerne vil høre mere om EBS træningsprogrammet og vores partnerskabsaftaler, så kontakt os på ebscommercial@barschool.net.

EBS BRANDPARTNERE

EBS dominerer baruddannelsesbranchen. Med 14 skoler i 11 lande er EBS den største bartenderskole i verden. Hvis du gerne vil vide mere om EBS og hvordan et potentielt partnerskab kunne fungere, vil vi være glade for at fremlægge partnerskabsmulighederne for dig. Kontakt os venligst på: ebspartners@barschool.net for yderligere oplysninger.

EBS Brand Partners

Et samarbejde med EBS er en billig og unik måde at øge opmærksomheden om dit sortiment og brand blandt 3000-3500 nyuddannede bartendere hvert år. Jeres produkter kan blive brugt i mange forskellige sammenhænge, som eksempler i undervisningen, i smagsworkshops og på seminarer med oplysninger om produktion, unikke karakteristika og brandprofil.

Produkter fra jeres sortiment kan indgå som eksempler i EBS’ tekstbøger og undervisningsmaterialer med fokus på brandhistorie, arv, opskrifter og anbefalede serveringsmetoder. På den måde vil jeres produkt altid være det første bartenderen tænker på, når de skal mixe en cocktail.

Et partnerskab med EBS er den perfekte måde at sikre brandawareness hos en gruppe af bartendere. Så dine produkter vil være det første bartenderene tænker på.